Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erotyczny dylemat

Erotyczny dylemat mam

Polecane posty

Gość Erotyczny dylemat

Planuję kochać się z facetem w niedługim czasie ;) Nie biorę żadnych tabletek anty, bo nie mam takiej potrzeby, nie mam nikogo na stałe. Parę dni temu kupiłam więc paczkę prezerwatyw. A tu dziś w przypadkowej rozmowie okazało się, że mój partner ma uczulenie na gumki ;( Powiedział mi tak, dosłownie. I co ja mam teraz zrobić? Można coś kupić w aptece antykoncepcyjnego bez recepty? takiego co się doraźnie stosuje, przed stosunkiem czy jak? Pomóżcie. Nie chcę rezygnować z niego, ale też nie chcę głupio wpaść ;( Myślałam, że prezerwatywy załatwią sprawę...

Gość pikkolo
można kupić gumki dla alergików

Gość na pewno tak ci mowi
bo sie nie lubi kochac w gumce

Gość Erotyczny dylemat
pikkolo -pisz gdzie takie można kupić? w aptece? powiem mu , niech leci po nie ;) ech, myślę że chyba by nie ściemniał, w sumie mało się znamy, a seks w gumce to taki bezpieczny mimo wszystko...

Gość szczera jędza1
W sumie mało się znamy, ale mam ochotę się mu wypiąć, taa? :D

Gość pikkolo
nie wiem, nie mam alergii i nigdy nie kupowałem. poczytaj na necie, albo spytaj w aptece i tyle.

Gumki muszą być wykonane z innego materiału niż lateks, można kupić w aptece lub dobrych drogeriach, ewentualnie do muzeum po wielorazowe kondomy z materiału z 19 wieku :P

Gość Erotyczny dylemat
hehe szczera jędza - dokładnie TAK! ;) święta racja podoba mi się bardzo, ja jemu też, mamy oboje po 30 lat z hakiem, na co mam czekać? ;) hahaaa, chcę już! ;) pikkolo -dzięki, poszukam :) LuckyLuke - do muzeum to może nie ;) ale wielkie dzięki za pomoc

Gość bellyyyyyyyyyy
kuo gumki bez lkateksu masz teraz costam skin;] z unimila i jest jeszce patentex:] gloibulki dopochwowe ok 16zł i wkladasz 10 minut przed;]

Gość Erotyczny dylemat
bellyyyyyyyyyy ajlawju! ;)))) dzięki właśnie o cos takiego mi chodziło, jakby już te gumki całkowicie miały odpadać... ale zakupimy i te dla alergików hehe, mam nadzieję że facet okaże się wart takiego zaangażowania ;) mojego i kafe ;)

Gość Kasiullllaaax
@@@ UWAGA PRZEGLĄDAJĄCY ŻYCIE EROTYCZNE KAFETERII @@@ http://www.fotka.sex.pl/filmy - darmowe amatorskie filmy Polaków - sprawdź jak to robią Twoi sąsiedzi Wejdź i czatuj z kamerą - http://www.fotka.sex.pl/czat Zobacz ostatnio zalogowane dziewczyny - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=f Zobacz ostatnio zalogowanych chłopaków - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=m Zobacz ostatnio zalogowane pary - http://www.fotka.sex.pl/ranking/nowi/?sex=p Dołącz do 400.000 POLAKÓW !! :)

Gość bellyyyyyyyyyy
sama uzywalam przed tabletkami:) ale ja sie boje wiec z gumkami zazwyczaj albo bez konczenia w srodku;) nie jest to uciazliwe bo robi sie taka pianka biala i te 10 minut zeby zaczelo dzialac akurat na gre wtepna:) :) miej pod reka wkladki chigieniczne bo pozniej wiesz troszke wycieka:) zycze powodzenia!:)

Gość bellyyyyyyyyyy
i tansze sa Prezerwatywy Durex Real Feel . bez lateksu

Erotyczny dylemat nie ma uczulenia na gumki tylko na lateks jak już a nie wszystkie gumki są z lateksu np unimil skynet, a i przy okazji facet może specjalnie ściemniać że ma uczulenie na gumki bo chce umoczyć bez bo chyba każdy facet woli bez

Gość Erotyczny dylemat
bellyyyyyyyyyy, dzięki bardzo, jesteś nieoceniona poszukam jutro w Superfarmie, a może nawet w Auchan będą? wiesz, ja też się boję, dlatego bez zabezpieczenia nie zrobię tego. Miałam faceta, z którym byłam 7 lat, nie zabezpieczalismy się w sumie w ogóle, nigdy nie zaszlam w ciążę. Ale tego znam okolo dwóch miesięcy i nie zaryzykuję za nic w świecie. Samotny, rezygnować? ... :/

Gość bellyyyyyyyyyy
nobo on jest samotny:P i wiesz zazdrosci:P

Gość Erotyczny dylemat
iceman24xxxx ja wiem ze facet woli bez rozumiem, ale On mnie zna niedlugo, wie że nie stosuje na stałe antykoncepcji, chyba nie chciałby zebym zaszła w ciążę nieplanowaną?? no nie wiem sama... ale jakbym była facetem to chyba tez myslałabym o tym zeby było przyjemnie ale i bezpiecznie zarazem?... no może źle rozumuje hm... ale fakt, on jakiś wyluzowany jest w przeciwieństwie do mnie

Gość bellyyyyyyyyyy
a daj spokoj:] wyzluwany... pomysl o sobie? rozluznisz sie jak bedziesz sie kochac bez zabezpieczenia? bedziesz obsesyjnie myslec zbey nie skonczyl w tobie itd... chyba jets na tyle odorsly i odpowiedzialny zbey sie zabezpieczyc:)

Gość Erotyczny dylemat
właśnie mam wrażenie, że jemu to wszystko jedno tak sobie beztrosko rzucił dziś ten tekst o prezerwatywach i uczuleniu, w sumie tak niby humorystycznie a mi się od razu lampka czerwona zapaliła w glowie zaraz, jak nie gumki, to co w takim razie???? ech bellyyyyyyyyy właśnie nie miałabym żadnej przyjemnosci z takiego seksu, wiec szukałam alternatywy ;)

Gość bellyyyyyyyyyy
to jak on tak rzucił ze ma uczulenie to ty rzucisz ze masz bezlatexowe i globulki;P pownien sie cieszyc ze nie zachowujesz sie jak gowniara tlyko traktujesz to powaznie:) nawet sie nie zastanawiaj przedstaw soprawe jasno:) ma byc przyjemnie a nie stresujaco:)

Gość Erotyczny dylemat
powiedział mi właśnie, że to uczulenie to miał 20 lat temu :( a teraz to nie wie, bo jak jeszcze był ze swoją partnerką, to bez zabezpieczenia kilkanaście lat się kochali i on sam nie wie czy to ma wciąż czy nie, hm.. no dobra, ja i tak kupię patentex (bellyyyyyyyyyyy, dzięki!) i kupie te antyalergiczne gumy, niech stracę Samotny, no widzisz, między nami chemia jest taka, że właśnie zdrowo by było rozładować napięcie ;)

Gość zomek
Kto rodzi ten sie martwi. Proste czy trzeba innego młota co walnie w łeb na otrzezwienie ? Pierdola sie wszyscy, przepierdolone maja dzieci. Dosyc ?

Gość ERNESTTTT
DAJ MU W PUPE

Gość Erotyczny dylemat
ERNESTTTT może i dam mu w pupę... ale najpierw niech się wykaże normalnie, czy jak tam to się nazywa ;) bez przesady...