Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nałomi Kabel

Czy rude znaczy wredne??????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Nałomi Kabel

Ja znam i znałam do tej pory około 5 rudych lasek i ten stereotyp że co "ryże to fałszywe" się sprawdza. A nie jestem osobą która ocenia ludzi po wyglądzie. Po prostu poznając jakąś rudą to po krótkim czasie okazuje się że to wredne i fałszywe babsko. A wy jak myślicie? Czy u was to się sprawdza? A może znacie kogoś zwłaszcza kobietę które jest naturalnie ruda piegata a przy tym niezwykle serdeczna i miła?

Gość ph5>ph6
znam ma 8 miesiecy

Gość Jesteś normalny
Oj tak , znam parę rudych dziewczyn i chłopaków i to właśnie przez nich zaczęłam wierzyć w stereotypy . Zakłamane parszywe ścierwa :O

Gość browarek na noc
rude sa ruchliwe, nie wredne, zona ruda szczescie w domu,sexu i dobrobytu ci nie zabraknie, wredne sa wszystkie laski

browarek na noc - trafne spostrzeżenie..większość dziewczyn jest wredna bez względu na kolor włosów...jedna z moich koleżanek jest ruda ale jest bardzo wporządku raczej to ona zawsze miała klopoty przez ten kolor...za to ryży tusk to totaalna wredzizna i fałszywość

Gość zdecydowanie takkkk
rude to synonim od wredne a najgorsze są rude aśki

Gość rude to falszywe
mialam stycznosci i niczego tak w swiecie nie zaluje!!!