Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana_lala

Czy sperma przeniesiona palcem do pochwy moze zaplodnic?

Polecane posty

Gość malowana_lala

wiem ze to glupie i od razu zaznaczam ze ja taka glupia nie jestem tylko moja 17 letnia kolezanka wrr (ja mam 19) kochala sie ze swoim chlopakiem (stosunek przerywany) konczac na brzuchu i zaraz po tym wsadzila sobie sperme z brzucha palcami do srodka kiedy on byl w lazience i myl sobie 'wiecie co" potem przyszedl i kochali sie znowu... czy mozliwe ze ja to zaplodnilo? bo w momencie kiedy kochali sie znowu to ta sperma mogla dostac sie glebiej... tak mi sie wydaje... powiedzialam jej to ze mozliwe ze moze byc przez to w ciazy a ona powiedziala ze nie ma szans i ze zrobila to bo ja to podniecilo... co za idiotyzm! co o tym myslicie?? bo martwie sie o nia:(

Gość szmira:(
ja pierrdole

Ja też taki głupi nie jestem. Wiem, że palcem się nie da to mojemu chłopakowi do ust się trysnąłem :) A to tak można?! A potem się pogubiłem i szkołę zamknięto :( Wyrzut czuje... złości, że się sperma może zmarnowała

Gość malowana_lala
zaznaczylam ze dla mnie glupota bylo zrobienie czegos takiego i powiedzialam jej to! prosze sie zachowywac w cywilizowany sposob i nikogo tu nie obrazac! prosze o pomoc a nie o glupie komentarze!

Gość szmira:(
w cywilizowany sposob Słyszeliśta ? W CYWILIZOWANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Momentalnie :-D

Gość malowana_lala
jest tutaj moze jakas normalna "dorosla" albo dojrzala psychicznie osoba ktora zna sie na tych rzeczach i moze udzielic mi odpowiedzi.... bo nie moge uwierzyc ze wiekszosc to ....

Gość można zajść od samego
stosunku przerywanego bo w płynie przedejakulacyjnym bywają plemniki. Możesz być w CioNżY :P

Gość malowana_lala
nie ja do cholery tylko ona! naprawde mysliscie ze moze byc taka mozliwosc??

Gość a pozatym plemniki mogą
żyć w drogach rodnych kobiety nawet do 2 dni. Bo mają tam ciepło i wilgotno 🖐️

Gość malowana_lala
no ale z drugiej strony skoro ona byla na brzuchu a potem palcami i on wsadzil jego to czemu niby miala by zajsc skoro wytrysk musialby byc do srodka zeby cos z tego bylo? przeciez zajscie w ciaze nie jest takie proste...

Gość malowana_lala
widze ze nikt sie nie zna na tych sprawach... naprawde nie ma nikogo kto moglby mi cos doradzic??

Gość carmexowa
najlepszej porady w tym zakresie udzieli Ci nasz forumowy LEVVIATAN, jego zapytaj :)