Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze-zrobił

Byłam dzisiaj świadkiem jak chłopak w klasie opluł dziewczyne!!!

Polecane posty

Gość dobrze-zrobił

Ona go wyzywała od śmieci a on jej pojechał śliną w pysk. Zastanawiam się czy on dobrze zrobił? ja uważam że tak.

Gość zasadyprywatnosci
ale dlazcego go zwyzywała?

moze bym nie oplula ale dała babie w pysk..tyle ze ja jestem dziewczyna, a chlopakowi lać baby nie wypada niestety bo niektorym by sie przydalo..:P

Gość dobrze-zrobił
Nie miała prawa go wyzywac, ucieszyłam się że ją opluł i również od pyskował. On jej nie uderzył, nie podniósł na nią ręki ale oplucie to jest wystarczające poniżenie:P i wiecie co? cieszy mnie to że tą dziewczyne to spotkało.

Gość do LaddyMagge
Nikogo się nie bije, jak nawet Ty byś uderzyła kobiete źle by o Tobie świadczyło.

Gość dfsdfsdfsfsdf
PROWO ! był juz podobny temat tylko ,ze z odwrotnej to opluta dziewczyna opisywała całą sytuacje

Gość maliboo
nie zakladalas juz podobnego topiku? moze i zrobil dobrze zycie to dzungla a niektorzy ludzie to zwierzeta i piszac to chyba obrazam zwierzeta

Dzisiaj, wczoraj, jutro... a nawet i tak jak dawniej w przyszłości, kobieta zawsze doprowadzi mężczyznę do mdłości. Rzecz ta czemu? Ponieważ jesteśmy istotami. Winą jest zawsze nasz ślepy w idealizm GUST. A potem :) Dwoje grubych ku naszemu [idiotycznemu zgorszeniu]

a tam a jak ona od smieci wyzywa to dobrze o niej swiadczy..walnąć babe to sie zamknie..:P oczywiscie to sa tylko zarty:P

Gość Rum-cajs
czy zawartość śliny została przebadana w labolatorium kryminalistyki celem sprawdzenia składu chemicznego ?