Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Wszystkim

Jestem taki sam ... smutno mi

Polecane posty

Gość Załamany Wszystkim
Zamieszkanie na bezludnej wyspie dałoby mi to, że przynajmniej nie musiałbym patrzeć na szczęśliwe pary i miałbym co do roboty. Widocznie nie jestem godny posiadania kogoś bliskiego. Nie znalazła się do dzisiaj, nie znajdzie się potem (chyba, że rozwódka z bagażem, ale raczej to nie miłość) Nie jestem fajny. Mam więcej wad niż zalet. Niestety pogłębia się to. Fajny i wartościowy najwidoczniej nie jestem, a nie chcę się oszukiwać.

Gość Załamany Wszystkim
Zresztą wogóle nie wiem, jak poderwać dziewczynę. Jest 110 teorii jak to robić i ... lepiej nie pytać niż dostać kosza/

Gość olabogajakidebilzniegohaa
kretynie parchaty jestes zalosny,pies by cie nie chcial!!!!!

idz sie zabrandzluj parszywcu

Gość Załamany Wszystkim
Bardzo interesująca wypowiedź. PS. Strajkowałaś dzisiaj?

spierdalaj taki problem to kpina!!!!!!!!!!!i jeszcze toto ma wymagania zapewne buhaha,wstyd!!!!!!!! bye!!!!

Gość hmmmmmm:P
po tym co piszesz to widze ze nawet nie chcesz nic w sobie zmienic, dostrzec w sobie plusow, a takie uzalanie sie nad soba nic nie da Nie wierze ze nie masz zandej kolezanki, pogadaj z nia niech ci powie szczerze co o tobie myli, czemu nie mozesz soebie nikogo znalezc itd moze cos doradzi- bo ciezko jest komus obcemu znalezc rozwiazanie na twoje problemy

na pewno nie bede cie zabawiac,zmykam stad,same cioty

Pewna matka wraca wieczorem do domu i znajduje taki oto liścik: Kochana Mamusiu ! Przykro mi, że muszę ci powiedzieć, że wyprowadzam się do mojego chłopaka. To miłość mojego życia. Powinnaś go poznać, jest taki cudny z tymi swoimi tatuażami, piercingiem, a w dodatku ma super motor. Ale to jeszcze nie wszystko, kochana mamo. Wreszcie udało mi się zajść w ciążę, a Abdoul mówi,że będziemy wieść cudowne życie w jego przyczepie pośrodku lasu.Abdoul chce mieć ze mną dużo dzieci. Ja też o tym marzę. Zdałam sobie wreszcie sprawę z tego, że marihuana jest zdrowa i uśmierza ból. Będziemy ją uprawiać i rozdawać naszym przyjaciołom, żeby nie cierpieli, gdy będą na głodzie (jak im zabraknie heroiny, czy kokainy). W międzyczasie, mam nadzieję, naukowcy wynajdą wreszcie jakieś lekarstwo na AIDS, żeby Abdoul poczuł się trochę lepiej. Wiesz, on naprawdę na to zasługuje. Nie martw się o mnie, mamusiu, mam już 17 lat i mogę sama się o siebie zatroszczyć. A nawet,gdyby mi brakowało trochę doświadczenia, to rekompensuje to Abdoul, w końcu ma 44 lata Mam nadzieję, że niedługo będę mogła cię odwiedzić, żebyś poznała swoje wnuki. Ale najpierw jadę przyczepą z Abdoulem do jego rodziców,żebyśmy mogli wziąć ślub. To mu się przyda, żeby dostał wreszcie kartę stałego pobytu. Twoja kochająca córka PS : Plotę bzdury, Mamusiu. Jestem u sąsiadów ! Chciałam po prostu Ci powiedzieć, że w życiu zdarzają się gorsze rzeczy niż karteczka z ocenami, którą znajdziesz na nocnym stoliku . A oto odpowiedź tatusia : Przekazałem list Twojej matce. Czytając go dostała zawału serca i musieliśmy zawieźć ją do szpitala. W tej chwili leki jeszcze utrzymują ją przy życiu. Kiedy wyjaśniłem naszym adwokatom co się stało, polecili nam się Ciebie wyrzec. Nie jesteś już więc naszą córką i wykreśliliśmy cię z naszych testamentów. Wyrzuciliśmy do śmieci wszystkie twoje rzeczy i zaadaptowaliśmy twój pokój na graciarnię. Zmieniliśmy również zamki w drzwiach. Będziesz musiała znaleźć sobie jakieś mieszkanie, ale nie próbuj nawet użyć naszej karty kredytowej ponieważ anulowaliśmy ją. Zamknęliśmy też twoje konto w banku (pieniądze, które na nim były, pójdą na leczenie twojej matki). Nie próbuj do nas dzwonić i prosić o pieniądze, zresztą i tak rozwiązaliśmy umowę na Twoją komórkę. Twoje stare zabawki, instrumenty muzyczne, kolekcję CD i zdjęcia sprzedaliśmy sąsiadowi (temu, co mówiłaś, że podgląda cię przez okno jak się ubierasz). Ach, oczywiście będziesz musiała znaleźć sobie jakąś pracę, bo nie będziemy dłużej płacić ani za ciebie, ani za twoją naukę, ani za lekcje muzyki. Gdybyś nie mogła znaleźć pracy i mieszkania, radzę Ci skontaktować się z Paulo. To gość, którego poznałem w wojsku, nie wiem dokładnie czym się zajmuje, ale wysłałem mu Twoje zdjęcie i odpisał mi, że taka dziewczyna jak Ty, nie będzie miała żadnych problemów z utrzymaniem się w niektórych krajach afrykańskich, które on akurat dobrze zna. Zresztą mógłby ci pomóc. Mam nadzieję, że będziesz bardzo szczęśliwa na Twojej nowej drodze życia. Człowiek, którego nazywałaś Tatusiem PS : Kochanie, to tylko żart. Oglądam właśnie telewizję z twoją matką, która czuje się świetnie. Chciałem tylko Ci uświadomić, że w życiu zdarzają się gorsze rzeczy niż 8 tygodniowy szlaban na telewizję i wszystkie wyjścia z domu za fatalne oceny i za twój malutki żarcik.

Gość Załamany Wszystkim
Nie mam żadnej koleżanki, z którą mógłbym na taki temat porozmawiać.

Gość Załamany Wszystkim
Dla osób, które tego nie mają, to nie jest nieszczęście. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość hmmmmmm:P
no to z kolega-kazdy ma jakichs znajomych, chyba ze wszystkich od siebie odtracasz trzeba gdzies wychodzic, spotykac sie ze znajomymi, poznawac nowe osoby kurcze jakby wszyscy nieidealni z wygladu siedzieli w domu i tylko sie uzalali nad soba... ja mam 25lat, pare lat jestem bez faceta i jakos zyje, nawet w zadnym dluszym zwiazku nie bylam, ale czy z tego powodu mam sie odwrocic od calego swiata i tylko mowic jak mi samej zle, przecietna jestem- chociaz sa osoby ktorym sie podobam- tylko wyznaje zasade ze jesli na kims mi bardzo nie zalezy to wole byc sama niz byc z kims tylko po to zeby kogos miec- bede z kims wyjatkowym dla mnie i

Załamany wszystkim, jak pisała jakaś koleżanka gdzieś powyżej, Twój problem tkwi w braku pewności siebie i niskiej samoocenie. Wiem, że jak się nie jest pięknym i gładkim to trudno o to, ale warto, bo mimo wszystko to jest klucz do sukcesu. Ja sama zakochałam się po uszy w niejednym facecie, który miał problemy z cerą, ale zachowywał się tak, jakby ich nie miał i tak właśnie ludzie go traktowali - jakby nie było tego problemu, jakby miał buzię jak pupa niemowlaka. Ale zachować się tak, jakby nie miało się problemu, który się ma, nie jest łatwo. Może tędy droga?

Gość Załamany Wszystkim
Jutro tam idę na jakąś imprezę ... ale pewnie będzie tak jak zwykle.

Gość chyba cie nie rozumiem
ty sie matwisz ze nie masz drugiej osoby a ja sie cholernie ciesze. Chlopie lepiej nie miec i nie zalowac niz stracic i zalowac co sie mialo,,,

Gość Panda24
Brat mojego chłopaka ma bardzo mocny trądzik, właściwie cała jego twarz jest nim pokryta, a mimo to (oczywiście oprócz leczenia) stara się być duszą towarzystwa, chodzi na imprezy, podrywa dziewczyny - z dobrym skutkiem, ma znajomych. Domyślam się, że to przykre mieć problemy dermatologiczne, ale zamykanie się z tym w domu to tak, jak gdyby ktoś no nie wiem, z zabandażowaną ręką nie wychodził, bo to wstyd być na coś chorym. Przemyśl to i nie przejmuj się tak!

Gość Załamany Wszystkim
Nie wiem, nie mam złych przeżyć z kobietami (nie miałem okazji). Nie wiem, widocznie jest jakiś wyjątek. Większość ludzi takich jak ja jest zamknięta w sobie i raczej się nie zachowuje jak brat twojego chłopaka.

Gość szirajatka
ja polecam najpierw psychologa/psychiatre, a dopiero potem dermatologa 🖐️

Gość a mój synek waży 80kg
wszystkiego nie czytałam ale wiem po swoich dzieciach że pryszcze w mig im poznikały jak zaczęły regularnie uprawiać seks :D:D:D

Gość Załamany Wszystkim
Tak, pewnie Świety Mikołaj to usuwa w nagrodę za seks.

Gość Załamany Wszystkim
Moim zdaniem feromony to wielka bajka dla zrozpaczonych, którzy inteligencją nie grzeszą.