Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mckkcc

jakie srodki zwiekszaja libido-pomocy

Polecane posty

Gość mckkcc

jestem oziebla, chce to zmienic .pomozcie co mam roic wiecznie nie mam ochoty na sex, wiecznie jestem sucha. ten mój chłód zabija małzenstwo,nasze zycie erotyczne juz nie istnieje. 4 lata po slubie ,sex 2 razy w miesiacu... bo maz nalega

Gość dobre***sobie***
u mnie alko pomaga, wtedy staje sie demonem seksu....a tak to tez lipa....

Gość mckkcc
u mnie alko nie pomaga :(

Gość dobre***sobie***
hmmm no to nie wiem...moze problem jest w Was?? kochasz męża??podoba Ci się?? bo u mnie wszystko na tak, tylko ze mi sie nie chce, nie czuje takiej potrzeby, ale jak się napiję...ho ho

Gość mckkcc
miedzy nami ok...chociaz przez ten sex jakos coraz gorzej. unikam go bo wiem ze bedzie chcial a ja... ehh a alko jest ok potem ide spac i wymowka jest

Gość do autorki topiku ..
orgazmu trzeba się nauczyć; ponoć kobieta dopiero po 50 zbliżeniach zdolna jest przeżyć prawdziwy orgazm. Jeśli masz tępego mężczyznę, to znajdź kochanka. Jeśli moralność Ci nie pozwala na takie wyskoki, to potrenuj dildem, wtedy sama wyczujesz punkt G i najodpowiedniejszy sposób stymulacji łechtaczki. Póxniej sama będziesz umiała pokierować męskim penisem, by uzyskać upragniony orgazm. Do dilda używaj żelu poślizgowego KY, by nie uszkodzić sluzówki. Poza tym znajdź w necie t. Fizjologia i filozofia seksu, tam poznasz wiele tajników, o których pewnie nie wiesz. Powodzenia.

Gość mckkcc
dziekuje, ale zeby nauczyc sie orgazmu trzeba chciec sexu a z tym problem. no i nie potrafie przestac byc sucha...

Każda miłość prowadzi do seksu, lecz nie każdy seks do miłości!!! Warunki udanej miłości: podziw, namiętność, szacunek. Czy spełniacie ww. warunki? wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

mckkcc dziekuje, ale zeby nauczyc sie orgazmu trzeba chciec sexu a z tym problem. no i nie potrafie przestac byc sucha... ====================================================== Przecież są lubrykanty, choćby KY, Feminum, a jeśli idzie o pobudzacze, to żeńszeń w Bodymaksie, a najlepsze to dobre odżywianie i prowadzenie zdrowego trybu życia; albo coś na wzór wiagry; zresztą idź z tym problemem do seksuologa, on Ci doradzi i coś przepisze.

Gość Rzepakowska
podnoszę może warto?

Gość Rzepakowska
Czyli takie srodki nie istnieją?

Gość odlotowy orgazm
jest jeszcze coś co Ci pobudzi libido, ale to jest raczej niedozwolone. Chodzi o popruszenie żołądzi heroiną; wtedy narkotyk dostanie się na śluzówkę vaginy i orgazm odlotowy. Wyczytałam to chyba w "Samotność w sieci"

Gość Rzepakowska
A tu siej jakaś gówniara podszyła pod mój jednodniowy nick:)

Gość vvvvvvvvvvvvvvv-----------zzzz
Przede wszystkim zacznij uprawiac sport - np. codziennie 30 minut biegania. Wlacz do swojej diety tak zwane "afrodyzjaki" (np. cynamon). Poza tym polecam wizyte u seksuologa.