Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżony siwy wąs

angielski

Polecane posty

Gość dżony siwy wąs

Bardzo proszę o pomoc w przetłumaczeniu zdań z j.angielskiego. Tylko nie mówcie mi żebym wpisywał do translatora bo każdy tłumaczy inaczej a ja z angielskiego jestem "noga". Z góry dziękuje za pomoc dobrzy ludzie. 1. O której wstajesz do pracy? 2. Co zwykle robisz w wolnym czasie? 3. Co twoja rodzina robi w niedziele? 4. O godzinie 19.00 moje dzieci oglądają dobranockę. 5. Czy twoje lekcje angielskiego zaczynają się o 16.00 czy o 16.30? 6. Nie pamiętam bym zjadł kolację po godzinie 21.00. 7. Mój brat gra w koszykówkę w każdy piątek. 8. Ostatni pociąg do Warszawy odjeżdża o 22.30. 9. Codziennie rano od godziny 7.00 do 9.00 uczę się angielskiego. 10. Czy pamiętasz, że Adam ma urodziny 22 października?

Gość dżony siwy wąs
Podnoszę,pomóżta ludziska

Gość mAtamata
1. What do you get up for work? 2. What do you usually do in your spare time? 3. What does your family do on Sundays? 4. At 19.00 my children watching cartoons. 5. Is your English lessons start at 16.00 and at 16.30? 6. I do not remember when I had dinner at 21.00. 7. My brother plays basketball every Friday. 8. The last train to Warsaw, leaving at 22.30. 9. Every morning from 7.00 to 9.00 I'm learning English. 10. Do you remember that Adam has a birthday on Oct. 22?

Gość pijanapowietrzem
zrobilas pare bledow. zapomnilas o paru slowkach