Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka997

Miłość mojego życia jest w ZK

Polecane posty

Gość fgfdgfdgdfgfg
jedno jest dziwne: w więzieniu nie wiedzą za co siedzi dopóki im nie powie. a tak normalnie dostaje wyrok taki i taki i jedyna osoba która może wiedzieć za co siedzi, to naczelnik a nie klawisze więc skąd niby wiesz za co siedzi? kto ci powiedział? bo nikt normalnie nie może udzielić takich informacji bo one są poufne chyba że sam tak wszystkim mówi, że siedzi za to i za tamto.

Gość księżniczka997
Mała od 5 lat pracuje na umowę o pracę w jednej firmie, to mój facet w więzieniu jeszcze nie ma pracy, czytacie czy udajecie, że jesteście mądrzy?

Gość fgfdgfdgdfgfg
kobiet się o wiek nie pyta - no weż przestań. jesteś młodą dziewczyną a nie kobietą i to nie obowiązkuje to raz, a dwa to się tyczy jedynie spotkań w 4 oczy a nie na forum gdzie wiek często jest istotny przecież żeby zrozumieć twoje postrzeganie świata...

Gość bele de jour
Dal niepracujących w tygodniu a dla pracujących w weekend... Warszawa białołęka... Narazie nie pracuje ale chce się gdzieś załapać, badania lekarskie w poniedziałek. to twoja wypowiedz, Zdecyduj sie pracujesz czy chcesz sie gdzies zalapac??

Gość księżniczka997
Chyba zakończę ten wątek, bo nic konstruktywnego nie przeczytałam, sama się zastanowię bo nadal nikt nie odpowiedział na moje pytanie...

tak przy okazji "na razie" piszemy oddzielnie podpisano- mądrzy:)

Gość fgfdgfdgdfgfg
bo głupio je zadajesz i nie dociera do ciebie to, co ludzie ci piszą. oj, rzeczywiście prawdziwa księżniczka się nam trafiła... i to jeszcze obrażalska...

Gość bele de jour
ok to ja ci odpowiem. Jak sie zacznie psuć to on nawet nie pomysli zeby byc z tobą z wdzieczności. Zawinie nogi za pas i tyle go widzialas. Zadowolona jestes z odpowiedzi??

Gość księżniczka997
W poprzednim poście było pytanie czemu nie ma widzeń w weekend więc odpowiedź brzmi, że dla pracujących więźniów widzenia są w weekend a dla niepracujących w tygodniu, co tu jest trudne do zrozumienia? Każdy nawet po maturze to zrozumie... Nadal nie dostałam żadnej odpowiedzi na temat...;/

i jeszcze wklei przyszłej tekst, że był (czyli ty) narobiła mu długów na kredytówce:)

Gość fgfdgfdgdfgfg
założę się że autorka ma 18-20lat i jest dziewicą.

Gość bele de jour
oj oj kolezanko nie napisalas nic o pracujących więźniach tylko o sobie. Jeśli nie potrafisz tworzyc zdan poprawnie i dokladnie pisac o co ci chodzi moze ta twoja matura jest gowno warta??

Gość księżniczka997
Koniec wątku i czytania postów kompletnie nie na temat... Forum jednak powinno być ograniczone wiekiem albo wykształceniem, bo widzę, że się nic nie dowiem od ludzi dojrzałych i inteligentnych... Takich tu jak widać nie ma...

że tak nieśmiało zapytam:) czy klawisz może ci się wyspowiadał ile on tego długu miał ?:D

Gość bele de jour
dostajesz odpowiedzi na poziomie twoich pytan autorko:o

Gość bele de jour
wogóle tak na marginesie wielce dojrzała i inteligentna sie odezwała

Gość fgfdgfdgdfgfg
po pierwsze - na jaką niby odpowiedż czekasz? żadnego pytania w temacie nie zadałaś. po drugie - jeśli jego rodzina jemu nie pomogła, to dlaczego ty miałabyś to robić? po trzecie - niby jaki kredyt mieliby ci udzielić? przecież to musi być duża kwota.

Gość almete
Zakladam wiec, ze jestes bardzo mloda. Powiem wprost, gowniara :-P Zakladasz watek,za chwile nas wyrzucasz bo nie piszemy w temacie. A jaki niby to temat ? Czego chcesz sie dowiedziec ? Mam Ci powrozyc czy cie rzuci czy bedzie z toba z poczucia winy, obowiazku ? Zastanow sie po co piszesz takie bzdury ? Zycie i tak napisze swoj scenariusz, wiec nie szukaj tu odpowiedzi.... Mozesz dla mnie miec i 30 , 40 lat ale emocjonalnie jestes gowniara :-P Jesli jest on miloscia twojego zycia to czemu musilas sie dowiadywac za co siedzi ??? Nie umial powiedziec sam ?

Gość bele de jour
fgfgfgfgf pytanie bylo czy jesli zacznie sie miedzy nimi psuc to czy on nie bedzie z nia z wdziecznosci. No nie bedzie i juz. Nawet mu to do glowy nie przyjdzie. Napisalam juz to ale widocznie ksiezniczka nie uznaje takich odpowiedzi. Ona z tych, które uważają swoje zdanie za słuszne a inne są be

Gość fgfdgfdgdfgfg
i coś mi tu nie pasuje z tym, że niby za niespłaconą kartę siedzi. za takie rzeczy wkracza do akcji komornik i zabiera co się tylko da - jak nie jemu, to rodzinie a nie idzie się do więzienia.

tak na zdrowy rozum to ty teraz podkabluj tego klawisza on założy mu sprawę o zdradzanie tajemnicy, która go obowiązuje i zażąda odszkodowania nie będziesz musiała brać kredytu:)

Gość księżniczka997
bele de jour Tak na marginesie jakbyś miał magistra i kończył drugi kierunek tak jak ja to nie pisałbyś takich głupot, a czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce, więc pewnie nawet tego nie udało ci się dokończyć więc proszę grzecznie opuść ten wątek, bo ja właśnie tak robię... Nie będę pisać z ludźmi poniżej jakiegokolwiek poziomu, którzy nawet nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie. ŻEGNAM!

Gość fgfdgfdgdfgfg
aha.. dzięki belle

Gość bele de jour
Ike ale tu pojawia się pytanie który to klawisz i czy napewno to był ten klawisz:D

Gość fgfdgfdgdfgfg
bua ha ha - my również żegnamy i miłych widzeń ! :)

Gość o swieta naiwnosci
ale jak nie odpowiadal na wezwania komornika, bo nie wiedzial o sprawie (nie wiem jakim cudem) to sprawa poszla do sadu

to ona taka wykształcona i doświadczona życiowo śpiewa pierwszemu lepszemu na pamięć pesel ukochanego a nawet kulturalnie nie zapyta z kim ma przyjemność rozmawiać ?:D

Gość bele de jour
hahaha moja droga gdybys byla tak wielce ksztalcona to wiedzialabys, ze belle de jour to kobieta byla. Po drugie od kiedy na studiach uczą naiwniactwa?? A po trzecie z twoimi postami i wypowiedziami mogę śmiało stwierdzić, że inteligencją do pięt mi nie dorastasz. A i po czwarte to jest forum. Mozna pisać co się chce

Gość fgfdgfdgdfgfg
I pani magister takie pytania zadaje na kafeterii? bua ha ha ha podejżewam gówniarę po zawodówce, która dopiero co zaczyna pierwszą pracę i myśli o tym, żeby spłacić jego dług. ;)