Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twojador

Kobiety jak się ubieracie w takie dni?

Polecane posty

Gość Premium Queen
dodam jeszcze ze dla mnie szczytem bezguscia i tandety sa szorty nakladane na rajstopy i do tego kozaki :O tak samo noszenie w lecie leginsow i na to mini. wyglada to niekiedy seksownie lecz jest tandetne i co druga dziewczyna jest tak ubrana. ale facetom to nie przeszkadza i sie slinia. nawet moj facet ktory ma dobry gust i podoba mu sie jak sie ubieram bo nie kopiuje nikogo chcial zebym chodzila w leginsach bo sa sexowne :O

Gość Premium Queen
zazdroszę po prostu innym.

Gość Premium Queen
nie wiem w jakich miastach mieszkacie czy duzych czy malych ale czy u was tez 90% kobiet ubiera sie prawie tak samo? czyli rurki + botki/szaszki/kozaki (obowiazkowo na spodnie) + tunika + krotka kurtka + torba

Gość pwoeim ci ,ze
U mnei to samo : nastolatki : rurki ,sportowe biale brudne adidaski lub inne ''najki'' , kurteczka -atak klonów dorosle tak jak opisujesz krew mnie zalewa , wszystko chodza na jeden bazar? i najgorsze jest to ,ze kazdy facet mowi ze to seksowny stroj :o

Gość Nie kazdy facet tak mowi
Moj slini sie na kobiety w spodniach i glanach :P

Gość Taka jest smutna prawda
Coz ,wiekszosc nie ma mózgu zobacza super giga mega extra promocje w Reserved albo innym H &M 'ie a potem wszystkie wygladaja tak samo...

Gość Premium Queen
zeczywiscie wersja sportowa/nastolatkowa to zamiast tuniki bluza a zamiast botkow trampki lub sportowe nike za kostke

Gość Premium Queen
*rzeczywiscie

Gość mnie dobijają już
te pseudo skórzane kurteczki. a fe. co druga dziewczyna w takiej chodzi :D

Gość rzuć go
ciekawe jak Wy sie ubieracie..... :O

Gość ubieram się jak babochłopp
noszę męskie buty skórzane. Kiedyś jak byłam w przebieralni w supermarkecie to usłyszałam: "Przebieralnia zajęta, jakiś pan tam jest"

Gość alicja------
Ja tez ostatnio poczulam sie malo kobieco, na codzien nosze to co dla mnie wygodnbe, proste dzinsy, buty na plaskim i ciepla kurtka. Jednak jakis tydzien temu moj facet powiedzil mi ze wolalby abym zaczela nosic sukienki, spodniczki i shorty. Wydaje mi sie, ze chyba kazdy facet na to leci. Mysle ze powinnam troche popracowac nad swoim stylem, boje sie wlasnie ze bede wygladala jak wsyztskie laski wkolo, ale chyba nie mam innego wyboru hehe

Gość alicja------
i kupilam sobie nawet fajna spodniczke tylko jeszcze ani razu nie odwazylam sie jej zalozyc;P

Gość o ja pier....
a jak nosicie jeansy, płaskie buty i płaszczyki to co? myślicie że jesteście jedyne i niepowtarzalne hehehe ??? tylko zgrabne dziewczyny moga sobie pozwolić na krótkie spodniczki, szorty, i do tego rajstopy a wam żal dupe ściska, zazdrościcie czy co??? wg mnie to 8 na 10 kobiet nosi właśnie jeansy a 2 na 10 spodniczki ale tylko na takie zwraca sie uwage, te w jeansach giną w tłumie... i taka prawda!!!!! pogódźcie sie z tym

Gość o ja pier....
a autor tematu przynajmniej jest normalnym facetem i zwraca uwagę na kobiecość

Gość alicja------
no nie wiem, ja ostatnio obserwowalam otoczenie i duzo dziewczyn nosi teraz leginsy tuniki i spodniczki