Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralina211212

jestem nieszczęśliwa, czuję smutek,

Polecane posty

Gość koralina211212

przeszywa mnie on do szpiku kości, miewam myśli samobójcze..jest mi źle..

Gość Paulana
oj karola karola........

Gość koralina211212
dlatego ze mam 43 lata i jestem dziewica

Gość koralina211212
mam 21 lat, nie wiem co mi jest, wszystkim się martwię..chciałabym już mieć ułożone życie..

heheh...a zgadnij...a co sie dzieje w twoim zyciu, ze chcialabys je juz ulozyc....niestety czasami w zyciu bywa roznie...jestes jeszcze mloda ( w moim wieku :))....wyluzuj...jesienna handra...czasami dopada...

Gość Paulana
Karolina masz dopiero 21 lat i to jest wlasnie czas na ukladnia zycie, dopiero zaczynasz :) rob to co mozesz a tego co nie mozesz zrobisz wted kiedy bedziesz mogla :D wez to wszystko na spokojnie. przemysla dlaczego tak jest i co by cie pomoglo zmienic, uszczesliwic. dazyj do tego na swoje mozliwosci a to dostaniesz.

"jestes jeszcze mloda ( w moim wieku ....wyluzuj..." no..teraz to jasne, która to puf :)

Gość koralina211212
to nie jesienna depresja..niestety czuję się tak od dłuższego czasu..kilka miesięcy..czuję,że nie mam siły przeżyć mojego życia, które tak naprawdę dopiero się zaczyna..

Gość Paulana
espees widze ze bledy popelniasz a rady na zycie dajesz :D

a tak się tylko pytam ;) własnie miałem cichą nadzieje, że będziesz ta po prawej :)

Paulana..to co pisałem na tamtym topiku mam nadzieje, że juz więcej sie nie powtórzy, nie zrobie juz tak chyba...nie chce, żeby dziewczyna była smutna przeze mnie ;) a ten topik jest zupełnie inny i dotyczy czegoś innego ;)

Gość Paulana
ja cie chyba karola rozumiem ale widze ze takie povtepowanie nie zmienia doslownie nic i wiem ze ty to w glebi tez wiesz. na sile nic nie zmienimy, wszystko przyjdzie z czasem. ja mam 27 lat i tez zycie nie poukladane. przelam sporo psychicznie w dziecinstwie a teraz tez mam nie latwo. staram sie jakos zyc dalej chociaz i dzis w autobusie nawet pomslamam ze gdybym miala raka to bym sie juz nie zdziwila ani zalamala. tak mi sie wydaje. nie mozemy sie poddac temu bo zniszczymy swoje krotkie zycie. rob to na co masz ochote i nie zwracaj na nic uwagi. kiedys ktos po oich wielkich zalach takich jak ty powiedzial mi "ale Paula powiedz tak naprawde to nie ma rzeczy ktorych nie mozna by osiagnac" jakby sie glebiej zastanowic chlopak mial racje, gdbym nie byla taka leniwa duzo wiecej bym teraz miala. to mi dalo kopa do myslenia:)

no własnie....tak mloda dziewczyna jak ty...nie moze teraz stanac w miejscu...powinna sie rozwijac...bawic...poznawac swiat, ludzi...to najlepszy okres...

Gość Paulana
hej ty panie "nie Marcin" na czolo dobry bedzie atrederm i krem nawilzajacy;) no chyba ze cos mi sie wdaje ;)

Gość nie wiem kurde
dziewczyno ja bede miec fiberoskopie :O wiec sobie wyobraz co ja czuje.

Gość koralina211212
pracuję do 17, przychodzę do domu, jem, kładę się do łóżka i oglądam tv..każdy dzień tak samo..nie mam siły na nic innego, nic mi się nie chce..teraz w weekendy dojdzie szkoła, normalnie też spędziłabym je w łóżku..mam 2.10 egzamin, który przesądzi o moim być albo nie być na uczelni..rodzicom powiedziałam, że już tą sprawę załatwiłam, jak nie zdam, nie wiem co im powiem..

Gość koralina211212
nie mam..

puf..jak pstryknałem fotke to rzucił mi sie cien na czoło i każdy teraz mysli, że mam cos na czole :/ :/

Gość Paulana
Karolina ja mam tak samo wiec witaj w klubie, wstaje codziennie przed 6 bo na 6:30 autobus by na 8 byc w pracy wiec 2 godzin dojazdu. do 6 w nudnej naprawde robocie i pozniej do domu wiec nastepne 2 godziny jazdy. w domu jestem o 18 wiec ze tak powiem brzydko gowno moge tylko zrobic chociaz to akurat zawsze rano :) zima ju zciemno o tej godzinie wiec czuje sie jak zoombie bo rano ciemno po pracy ciemno slonce widze tlko przez okno w pracy. wtedy tylko troche tv rozmowy na necie podnoszace moje kwalifikacje jezykowe ;) i spac. rano od nowa..... tak to wglada nie tylk o u ciebie. czas jakos to zmienic :) tylko jak? tylko ty to wiesz co to jest.