Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralina211212

jestem nieszczęśliwa, czuję smutek,

Polecane posty

pod zlym kątem robiles zdjecie i tyle :P apropo weszlam juz szybciej zeby zobaczyc jak wygladasz...nie musiales mnie probowac do tego naklonic :p:p:p

Gość Paulana
a co do znajomych to zawsze powtarzam i bede sie tego trzymac, wierz mi ale nie potrzebujesz ich wielku. najwazniejsze jes miec choc jedna dobra dla ciebie osobe. nie potrzebujesz znajomych na "ah czesc i narazie" to bez sensu udawane. ja mam 3 bliskie mi osob i mi to wystarczy.

ale nie zaprzeczysz ze jest ktos potrzebny zeby pogadac posmiac sie, wyzalic....ja nie poradzilabym sobie gdybym kolo siebie nikogo takiego nie miala...

Gość koralina211212
ja mam chłopaka, który jest jednocześnie moim przyjacielem poza tym mam na studiach koleżanki ale nie spotykam się raczej z nimi po zajęciach, jedna u mnie śpi w weekendy tylko najbardziej martwię się tym egzaminem 20.10...jak go nie zdam to mnie wywalą..wtedy nie wiem co powiem rodzicom..mogę iść się wieszać od razu..

Gość koralina211212
z pewnością..tym bardziej, że jak uczciwie policzyć to jest moje 4 podejście...a uczyłam się zawsze..

espees------> kogo?? ;D W sumie mało, ja akurat lubię się otaczać dobrymi ludźmi chociaż ostatnio zawężył się krąg... ale gdy jest mi smutno i źle mam na kogo liczyć!

Gość Paulana
no to twoi rodzice sa tego powodem chyba hmm? pamietaj ze takie rzecz robisz tylko dla siebie. nie potrzebnie dajesz sobie stres mowiac rodzicom ze wszystko masz juz ok. teraz zamiast tu siedziec zabierz sie za nauke:) a nastepnym razem powiedz rodzicom co czujesz a bedziesz sie czuc lepiej. powiedz ze sie przejmujesz ze nie dasz rad itd. wsparcie od rodzicow daje gdzies podswiadomie sile bo wiesz ze oni cie wspieraja a nie oczekuja.

Gość koralina211212
jestem w pracy więc nie mogę wyciągnąć książki..prawo rzymskie..

Mówiąc naprawde szczerze to tylko siostre mam tak bardzo bliską..zawsze mi doradzi, pomoże, wesprze...zawsze mogę iśc do niej i wiem, że nie zostawi mnie samego...taka osoba to skarb... taka osoba zastepuje mi stadzo "chwilowych przyjaciół działających na zasadzie KASA = PRZYJACIEL" :/ ZŁOTA DZIEWCZYNA :)

Gość Paulana
to tez caly czas "nie marcin" mowie ze ja takich ludzi nie potrzebuje. niue czuje potrzeby ich posiadania. mam moja rodzine i 3 bliskie mi osoby z zewnatrz. thats all what I need :)

Gość Paulana
najgorzej jest robic prezenty dla kogos kto ma juz wszystko. tak wiec uwazam ze dzien tylko dla was dwoje to dobry pomysl:) pozdrawiam

Gość Paulana
oj to nie tu mialo trafic o prezencie:D

Gość lilianna..
Karolina,masz 21 lat i juz chcesz ułozyc sobie zycie?Ja mam o 12 lat wiecej,ale w Twoim wieku nie w głowie mi było układanie sobie zycia.Bawiłam sie,zmieniałam chlopaków,zdarzalo sie ze kochałam sie z kobietami które poznawałam w klubach dla mniejszosci seksualnych,korzystałam z zycia,jezdziłam na koncerty.Dopiero 4 lata temu wyszłam zamąż.I wiesz co?Nie zaluje zadnego dnia ze swojego zycia.Mam co wspominac.Bylo super,ale nie tęsknie za tym-jestem juz chyba za stara,albo zmieniłam sie.

Gość Paulana
a bo jakos fajnie to zabrzmialo ty jestes marci? nie marcien:) i tak zostalo jak ci to przeszkadza to sorki. poprostu fajnie zabrzmialo:)

Gość Paulana
lilinana nie kazd musi przezyc co ty, nie krtykuje oczywiscie ale kazdy uklada sobie zycie po swojemu i cale to zdanie wcale nie siwadczy ze chodzi o za maz pojscie:)

Gość Paulana
no to panie ...o jezu.... nie komentuj wiecej :P:P:P

Gość Paulana
powiedzialam mam swoja rodzine?? hehe co za.... chodzilo mi o mame i rodzenstwo :P moja rodzina to ja nie wiem z kim narazie:)

prawo rzymskie...hm...moze byc nawet ciekawe... :D A co do siedzenia w domu, spania itp to moim zdaniem krzywdzisz sie... Powinnas przebywac miedzy ludzmi, nie mowie , ze masz sie wluczyc po dyskach... Ale jakies lody, wypad na zakupy, basen itp. Brakuje w tobie zycia! :D

Gość koralina211212
wiem to, kiedyś to robiłam, byłam pełna energii a teraz...chcę ale zaraz czuję w sobie taką rezygnację, całkowity brak energii..nie wiem dlaczego