Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesoło mi

ODSZKODOWANIE

Polecane posty

w pracy przy dzwiganiu zrobila mi sie przepuklina na krażkach miedzykregowych . zastanawiam sie czy moge starac sie o odszkodowanie .... jesli tak to od czego mam zaczac i gdzie sie o nie ubiegac . dodam ze nie moge sie schylac ani nic podobnego bo mi ucika na nerwy i powoduje duzy bol.

Gość ram tam tam
możesz, najlepiej wybierz się do sądu pracy i zapytaj gdzie w Twoim mieście możesz uzyskać bezpłatną poradę prawną z zakresu prawa pracy.

Gość ONA ODPOWIADA
Długa droga przed Tobą.Na początku szereg lekarzy a potem sąd .Musisz założyć sprawę ,aby o cokolwiek się ubiegać.Powodzenia i zdrowia :)

pierdolicie. zgłoś wypadek przy pracy przełożonemu , a on musi zgłosić ten wypadek behapowcowi jak nie ma behapowca prezes musi powołać zespół powypadkowy z innej firmy i spisać tobie okoliczności i przyczyny wypadku przy pracy na okoliczność owego zdarzenia potem ten protokół wysyła zakład z całem szeregiem innych dokumentów do zusu i zostajesz wzywana na komisje d/s inwalidztwa i zatrudnienia gdzie lekarz orzecznik przyzna lub nie % uszczerbku na twoim zdrowiu.