Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikolettkaaa1234

Do was Moje kochane :)

Polecane posty

Gość Nikolettkaaa1234

Cześć dziewczyny. Jakiś czas temu z kilkoma dziewczynami z kafe założyłyśmy nowe forum. Forum jest o każdej tematyce. Ale najbardziej chodzi nam właśnie o kobiety, które starają się o dziecko i o takie, które są już mamusiami. Jak każdy wie na kafe często znikają tematy albo dzieci robią głupie podszywy w miejscu gdzie temat na to jest zbyt poważny. Nie chciałam dawać tutaj tak oficjalnie ogłoszenia , żeby właśnie tacy się tam nie zlecieli. Tym bardziej jak jakiś głupek pisał ostatnio o poronieniu. Sama jestem mamą 2 letniego synka. Chciałabym was zaprosić na forum. Porozmawiać na każdy temat ale także się wesprzeć i pomóc. Forum się dopiero rozwija ale mam nadzieję, że pomożecie nam w tym:). Bo pomożecie prawda ? :D. Zresztą co tutaj dużo mówić wejdźcie same zobaczcie i pomóżcie stworzyć nam świat internetowy dla nas idealny. Link do forum http://fora.jun.pl Obecnie trwają prace techniczne ale za kilka minut wróci wszystko do normy. Pozdrawiam i mam nadzieję, że dacie nam szansę!

Gość Nikolettkaaa1234
Aha chciałabym jeszcze dodać, że są tematy niewidoczne. Tzn są widoczne dopiero po rejestracji. I takie do których trzeba mieć uprawnienia, żeby właśnie nie było sytuacji czy swoich osobistych problemów pokazywanych wszystkim na światło dzienne.

Gość Nikolettkaaa1234
Zapraszam.

Gość Nikolettkaaa1234
zapraszam :D

Gość madziulkaaaaaa
Nawet bardzo fajne forum :) zarejestrowałam się :)

Gość a macie
też dział targowisko? gdzie można kupić lub sprzedać coś po dziecku lub po sobie?

Gość a macie
a widzę że jest targowisko :)

Gość Nikolettkaaa1234
Mamy :) wszystko dla was :). Działy można dodawać nowe jeżeli uważacie, ze czegoś brakuje :)

Gość Nikolettkaaa1234
Zapraszam :)

Gość no to możeeeeeeeeeeeee
się zarejestruję

Gość Nikolettkaaa1234
Świetnie :) Czekamy na was wszystkie kochane :) Zapraszam do aktywności :) im więcej treści tym więcej użytkowników im więcej użytkowników tym milej spędzony czas :)

Gość Nikolettkaaa1234
Zapraszamy :)

Gość ertyuixcxcxc
Przeczytałam cały regulamin Waszego forum i musze stwierdzic, ze jest bardzo rygorystyczne !!!

Nikolettkaaa1234 Świetnie Czekamy na was wszystkie kochane Zapraszam do aktywności im więcej treści tym więcej użytkowników im więcej użytkowników tym milej spędzony czas " Zapomnialas dodac , ze im wiecej uzytkownikow tym wiecej reklam i tym wiecej kasy dla Ciebie/Was.

Gość Nikolettkaaa1234
Do nas nie idzie, żadna kasa :( reklamy za jakiś czas znikną bo właśnie chcemy zapłacić, żeby ich nie było. Regulamin jest rygorystyczny owszem ale forum naprawdę jest na luzie rozmawiamy na wiele tematów są większe dyskusje a nawet spory regulamin to jest tylko zabezpieczenie przed tym aby nie pojawiały się podszywy w miejscach w tematach gdzie ktoś ma naprawdę problem. Nie oszukujmy się wiele razy na Kafe ktoś miał poważny problem i co ? i został wyzwany wyśmiany i zamiast pomóc to miał dopisany życiorys :/ Myślę, że dopóki się nie zarejestrujesz i sama troszkę nie pobędziesz to nie zobaczysz. Pozdrawiam

Gość Nikolettkaaa1234
zapraszam

Gość Nikolettkaaa1234
Podnoszę

Gość zainteresowana tematemm
dla mnie : - za pstrokate - za trudne Lubię prostotę! Kafeteria is the best :classic_cool: