Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny mazowsze

czy 34 letni kawaler jest wg Was

Polecane posty

Gość iceeeeeeeee...
Do Darker-przecież nim jesteś,to o co chodzi?Gdybys choć w 10% był milszy niż jestes to na pewno niejedna by się skusiła(pomińmy te co tego nie zauważyły)

"Darker, nie wiesz jak wyglądam, więc daruj sobie." Masz 30 lat a wiec wyglądasz jak 30-letnia kobieta. wnioskując, że ta liczba przy nicku to nie iloraz inteligencji. "ale nie wszyscy są takimi materialistami jak Ty" A skąd ty wiesz, że jestem materialista? Hm? Wystarczy napisać o pieniądzach na tym forum i już jesteś materialistą. To, że ci fundują prezenty nie znaczy, że oni nimi nie są. "Nie lecę na cudzą kasę, bo mam swoją" Tylko w życiu różnie bywa i warto mieć wtedy oparcie w partnerze. Załóżmy, że tracisz pracę i co? Na ile starczy twojej kasy? Przynajmniej pod tym względem myślicie przyszłościowo więc bez wciskania kitu, że masz swoją kasę i przez to reszta cię nie interesuje bo potrzeby w życiu też są różne i dobrze to wiesz.

Gość here we go again
Darker vs reszta swiata :classic_cool:

Gość Coś od kobiety
Widzisz, dla mnie kompletnie nie mają znaczenia pieniądze, bo są osoby biedne i wartościowe. Nie na podstawie stanu majątkowego ocenia się człowieka. Ani nie jest dla mnie niczym nadzwyczajnym to, że masz 34 lata i wciąz jesteś sam - różnie się w życiu układa. Ale ja bym Cię odrzuciła na wstępie z innego powdu: tej "burzliwej przeszłości". Bo po co mi jakiś degenerat?

"darker, ale monotematyczny jestes........." Ale czemu taka minka smutna? To ty przyszedłeś z problemem na który szkoda czasu. "Do Darker-przecież nim jesteś,to o co chodzi?" Nie, nie jestem. Jeśli bym nim był to panny nie mówiły by tego prosto w oczy po czym zrywały kontakt do czasu aż będą czegoś potrzebować. Nie chcą mnie bo jestem fajny? Czyli idą do mniej fajnego? Bez jaj. "gdybyś choć w 10% był milszy niż jesteś to na pewno niejedna by się skusiła" Byłem najmilszym chłopakiem jakiego dziewczyny znały. Ówcześnie plasowałem się w ścisłej elicie najmilszych facetów jakich ta ziemia nosiła. Pomagałem im we wszystkim w czym mogłem, prace domowe, nauka, wszystko. Jeśli czegoś szukały znajdowałem im to, załatwiałem, towarzyszyłem na zakupach - nigdy nie odmówiłem gdy mnie o coś poprosiły. Wysłuchiwałem jak ich traktują ich faceci i jaki ja jestem wspaniały w porównaniu do tamtych. Po czym wracały do nich a ja zaliczałem ich wyrzuty sumienia. Gdy spóźniały się na pociąg nocowały w moim mieszkaniu. Jeszcze śniadanie rano im robiłem. I co? I nic. Już nigdy więcej. Myślę, że te dodatkowe 10% zmieniło by mnie w pluszowego misia.

"bo są osoby biedne i wartościowe" Każda osoba jest na pewien sposób wartościowa. Nie ma waluty w jakiej mierzy się wartość człowieka.

Gość kwestionariusz antyzwiazkowy
kup sobie strój zakonnika, spełnisz się w innej misji z pożytkiem dla płci przeciwnej :)

"Masz 30 lat a wiec wyglądasz jak 30-letnia kobieta. wnioskując, że ta liczba przy nicku to nie iloraz inteligencji.' największa głupota jaką słyszałam. Nick to TYLKO nick, więc się nim nie sugeruj. Nie mam 30 lat. "Tylko w życiu różnie bywa i warto mieć wtedy oparcie w partnerze. Załóżmy, że tracisz pracę i co? Na ile starczy twojej kasy? Przynajmniej pod tym względem myślicie przyszłościowo więc bez wciskania kitu, że masz swoją kasę i przez to reszta cię nie interesuje bo potrzeby w życiu też są różne i dobrze to wiesz." Widzisz, jedni wolą się zabezpieczyć na przyszłość i polegać na kimś. A inni wolą polegac sami na sobie. Oczywiście w życiu różnie bywa - dzisiaj masz pracę, jutro jej nie masz, ale to nie oznacza, że w przypadku niepowodzenia sama sobie nie poradzę.

tak, tak, darker - jedynie twoje fobie sa warte uwagi :) masz 100% racje zarozumialy smieszny ludziku :) moj temat to rozrywka. nikt nie kaze ci uczestniczyc w dyskusji. wiec .....

Gość iceeeeeeeee...
Pluszowe misie są ok:))) A poważnie chyba się szybko angazowałes a one były tylko koleżankami...jednak spoko z Ciebie gość...

Gość darker twoj problem byl taki
ze wchodziles do dup tym latawicom i dlatego jestes kim jestes, gdybys je olal raz na jakis czas moze by sie to potoczylo inaczej a tak coz , oni maja udane zycie rodzinne a ty masz zle wspomnienia

Gość iceeeeeeeee...
Normalny... i jakie wnioski wysnułes z wypowiedzi??

"największa głupota jaką słyszałam. Nick to TYLKO nick, więc się nim nie sugeruj. Nie mam 30 lat." Czyli jednak :D "Widzisz, jedni wolą się zabezpieczyć na przyszłość i polegać na kimś. A inni wolą polegac sami na sobie." Tylko gdy się wchodzi w formalny związek to nagle przestaje się myśleć JA, JA, JA, MNIE MNIE, MNIE, MOJE, MOJE, MOJE (a przynajmniej powinno się przestać) i zaczyna polegać na sobie wspólnie. "tak, tak, darker - jedynie twoje fobie sa warte uwagi..." Szukasz zaczepki jak widzę. "A poważnie chyba się szybko angazowałes a one były tylko koleżankami..." Były koleżankami? Ojej to straszne. Miałem za dupę albo cycki łapać każdą pannę bo inaczej moją koleżanką zostanie i wtedy koniec na amen? Od czegoś trzeba było jednak zacząć. Nie wiem, może teraz jest tak: hej, rzniesz się czy trzeba się tobą interesować?? "darker twoj problem byl taki ze wchodziles do dup tym latawicom" Ależ to właśnie esencja bycia miłym. A tu mi panna pisze aby był jeszcze milszy :( buuuu

Gość iceeeeeeeee...
Do darker Bycie miłym a bycie lizusem to są dwie różne rzeczy....Masz rację bycie miłym przerasta ciebie...Przynajmniej na forum. .....

Gość darker przypominasz mi
znajomego dokladnie taki sam byl jak ty lizal dupe laskom wszyscy z paczki sobie znalezlismy dziewczyny a on jest sam jak palec. bycie milym nie poplaca

"Bycie miłym a bycie lizusem to są dwie różne rzeczy" Amerykę odkryłaś... Mi naprawdę, szczerze na nich zależało. Szkoda, że tyle czasu straciłem. "bycie miłym przerasta ciebie...Przynajmniej na forum." A to niby co ma znaczyć?

Gość iceeeeeeeee...
Jak to nie wiesz co znaczy?Ty tego nie wiesz..........

Gość iceeeeeeeee...
a jesteś????????....:)

Gość darker jest juz raczej
za stary na takie uczuciu + wieczne odrzucenia robia swoje

Gość Coś od kobiety
Już odpowiadam - dla mnie ktoś, kto prowadzi życie "kobiety, seks, allkohol i/lub narkotyki" (nie wiem, które pozycje dotyczą Ciebie, ale któreś na pewno, skoro miałeś burzliwą przeszłość) jest zwyczajnie osobą, która nie potrafi panować nad swoimi popędami. A to nas, ludzi, odróżnia od zwierząt. Jeśli więc nad sobą nie umiałeś panować nad swoimi popędami, to znaczy, że nie używałeś zbyt wiele własnego rozumu, a dla mnie to nie jest wartościowy człowiek, tylko zwyczajnie niedojrzały emocjonalnie bawidamek. A od takich chroń Panie Boże. Dlatego uważam, że w Twoim przypadku słowo "normalny" w Twoim nick-u powinno zostać wyrzucone, co byłoby bliższe prawdzie.

"darker jest juz raczej za stary na takie uczuciu + wieczne odrzucenia robia swoje" Tyle to i ja wiem. Akurat stać mnie aby sobie jakąś młoda studentkę z Roksa.pl wynająć na całą noc. Jak nie można po dobroci...

Gość odpowiedź ............
czy 34 letni kawaler jest wg Was drogie Panie z miejsca traktowany jak "towar" o podwyzszonym ryzyku/wybrakowany?" Nie i tyle w temacie. Znam jeszcze starszych :D:classic_cool:

Gość dyskretny urok
wszycy moi kumplowie w podobnym wieku już pożenieni,niektórzy mają juz dwójkę dzieci,generalnie zadowoleni albo udają.. mnie do ślubu nie ciągnie,sam się zastanawiam dlaczego

Gość iceeeeeeeee...
Ja tez tego nie wiem...

Gość i ja znam po 34 lata
są wporzo kolesie , poważnie:D:D