Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Ubrania praktyczne i ladne. Jakie warto miec w swojej garderobie?

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Otorz moje dzisiejsze pytanie :) jakie ubrania powinnysmy miec w garderobie by moc je na rozne sposoby kombinowac :) chodzi mi o to, jak z mala iloscia ubran, mozemy wygladac codziennie inaczej :) macie jakies sposoby i pomysly :)? Podzielmy sie nimi :) Ja osobiscie uwazam ze ptaktyczne sa rzeczy klasyczno- dziewczece. Np czarne spodnie, klasyczne spodnice, drzinsy, itd :) Czekam na wasze pomysly i rady :)

1. Koszula biała, lub w innym stonowanym kolorze. 2. Jeansy co najmniej 3 sztuki - dopasowane, proste, i lekko rozkloszowane. 3. Ołówkowa spódnica - dopasowana. 4. klasyczny t shirt bez nadruków. 5. Prosta bokserka. 6.Mała czarna. 7. Klasyczny żakiet . 8. Płaszcz - prochowiec. 9.krótka czarna skórzana kurtka. 10. sweterek dopasowany zapinany na zatrzaski lub guziczki.

Gość Dziewczyna..
No sweterki na guziki klasyczne bardzo sie przydają :) ja mam ich chyba 5 :) i musze kupic jeszcze pare :) najbardziej moim zdaniem przydają sie czarne :) i hmmm bordowe :) Dzinsy powinnam kupic :) bo mam tylko modbe szerokie, z gumką u dołu :) a czarne kalsyczne i sie przetarly :) Żakiet też musze nabyć :) juz od dawna mi chodzi po głowie :)

Gość Dziewczyna..
ojej, nie bordowe, tylko granatowe :)

A z butów to obowiązkowo szpilki na mega obcasie na platformie najlepiej , kozaki długie za kolano , baleriny wygodne i jakieś fajne najeczki :classic_cool:

Gość anikaaaaa
włąsnie biała koszula,czy bluzka koszulowa, i dżins nigdy nie wychodzi z mody!!! :) w róznych wersjach, czy to spodnice spodniczki czy spodnie...

Gość Dziewczyna..
mi sie zniszczyly balerinki :) Tez musze zakupic :) moze znajde jakies fajne w promocji :)

Gość carmexowa
Każda kobieta powinna mieć klasyczny trencz i czarne szpilki

Gość Dziewczyna..
nie lubie golfow :( no zakiet musze kupic :) ale to za miesiac :)

Gość Dziewczyna..
Witam :) i czekam na kolejne pomysły :)

Gość wg mnie konieczny jest
żakiet - kurteczka (albo inaczej żakiet sportowy), klasyczny żakiet- oczywiście, ale sportowy, np ze sztruksu, ze stójką pomaga stworzyć sporo fajnych zestawów to co pisałyscie powyżej to baza, do bazy fajnie mieć coś wymiennego , by ją ożywiać - kilka ładnych (twarzowych) topów, pod te żakiety i sweterki, kolorowe rajstopy, kilka apaszek czy szalików wtedy możesz naprawde komponować wiele zestawów. Sensownie jest, aby baza ciuchowa była z tkanin dobrej jakości bez wzorów lub we wzory delikatne