Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pokłóciłam się z facetem :(

Polecane posty

zarzuca mi, że mu nie odpisuję na sms. odpisuję, ale nie trzymam telefonu ciągle przy tyłku, jak odczytam wiadomość i mam czas to odpisuję a on twierdzi, że skoro nie odpisuję od razu to mi na nim nie zależy!

Gość moj facet robi tak samo
i tez jestem o to wkurzona ale zaczelam sie przyzwyczajac ze nie nosi telefonu przy tylku i staram sie to rozumiec:/

Gość dhsjahgvkd
a ile masz lat? chyba z 10

Gość bez nickowa.....
bez sensu.. Jak może mieć do Ciebie o to pretensje, powiedz, że się do niego wprowadzisz i nie bedzie musiał wydawac kasy na sms. A on jak Ci odpisuje szybko czy tak jak Ty jemu?

gdyby tak zachowywal sie nastolatek, to nalezaloby go oswiecic, ze niepowaznie sie zachowuje, ale dorosly facet jest co najmniej blaznem z takimi argumentami. Mniemam, ze mu wytlumaczylas, ze szybkosc natychmiastowego odpisu nijak sie ma do uczucia, czy uczciwosci. Na dodatek chyba zazdrosnik z chora wyobraznia, ktora mu podsuwa krzywe obrazy rzeczywistosci :-P

Gość bez nickowa.....
A jakbyś miała połamane palce to co by zrobił dalej by miał pretencje że nie odpisujesz czy by mu przeszło..

ja mam 22 lata a mój facet prawie 28. gdy pracuję to nie myślę o odpisywaniu na sms które nie są ważne :/ tłumaczyłam, że jak np. jadę samochodem to nawet nie odbieram telefonu a co dopiero nie odpisuję na sms. często do mnie pisze tak po prostu, to co ja mam mu odpisywać? ":)" skoro tam żadnego pytania nie ma ani nic w tym stylu? dla mnie to niepoważne. nie jestem osobą uzależnioną od telefonu, często nie zauważę że go nie mam dopóki nie muszę gdzieś zadzwonić :P ale on doskonale o tym wie bo znamy się od prawie 10 lat. tak samo nie siedzę ciągle przed komputerem z włączonymi komunikatorami :/ on mi odpisuje od razu, zupełnie jakby trzymał ten telefon cały czas przy tyłku niezależnie o której to jest godzinie

Gość ja taki problem rozwiazalam
twoj koles jest debilem! nic na to nie poradzisz.

Gość ja taki problem rozwiazalam
twoj koles jest debilem! nic na to nie poradzisz.

Gość dzieci ze smyczami......
po co wam internet, komorki...