Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 699669

moja zje***a przyjaciólka

Polecane posty

Gość 699669

Jeszcze 2 lata temu wygladala jak szczur taka brzydka byla a teraz sie suka wyrobila ale nigdy nie bedzie ladniejsza odemnie

dlaczego baby są takie zawistne? :o a jakby była ładniejsza od ciebie, to co, przestaniesz się z nią kolegować? :o debilka 🖐️

Gość 699669
wkurwia mnie tym ze sama gada o sobie ze jest piekna i jest ksiezniczka . gowno prawda

Gość fdghfhf
Mięcho -- przez was bo lecicie tylko na wyglad gupie pizdy :O

Gość 699669
faceci leca na jej cycki :O ma ogromne bufony juz sie nie moge doczekac kiedy jej obwisna i bedzie wygladac jak stara dojara

Gość JogobellaJagodowa
moja przyjaciółka jest taka sama ;) chwali sie że jest piękna, boska, cud miód i wgl. a mi sie rzygać chce jak na jej ryja patrze :S też cycami sie przechwala a to ja sie kur*a będe smiała jak jej zaczną wisieć ;p

>> Mięcho -- przez was bo lecicie tylko na wyglad gupie pi**y a na co mamy lecieć? :o

Gość Sorrka za chamstwo
na charakter drogie "mięcho" :)

Gość 699669
widze ze nie jestem sama. Moja przyja ma brzydkie rysy twarzy poprostu ale odkad nauczyla sie ladnie malowac to ukryla to... dodatkowo ma ladna karanacje opalona co dodaje jej urody ;/

Gość fjhfghfgh
Mięcho a dlaczego faceci sa tacy powierzchowni ? :o ja pierdole co za idiota :O

Gość JogobellaJagodowa
Moja jeśli chodzi o karnacje jest strasznie blada, ale to szczegół... Jakiś czas temu wyglądała jak paszczur, okropna morda, małe oczy, zgarbiona itp. a teraz ta szmata tapete nakładać zaczeła i myśli że świeci, nie raz ją bez makijażu widziałam to O Zgrozo :/ faceci na jej make-up lecą, cycki i błyskotki. Mam ochote nieraz w ryja trzepnąć ale jeszcze tapeta sie posypie ...

Gość 699669
moja jeszcze obgaduje inne dziewczyny ze sa brzydkie a nieraz sa ladniejsze od niej... wogole nazywa sie ksiezniczka a jej uroda nie jest delikatna... ma krzywa morde

Nie powierzchowni, tylko wzrokowcy, pasztecie :o >>a charakter drogie "mięcho" przestaniemy lecieć na wygląd, jak wy przestaniecie lecieć na pieniądze 🖐️

Gość JogobellaJagodowa
hah, moja obgaduje dosłownie co drugą osobe która obok przejdzie (same dziewczyny), też że są brzydkie, że coś tam, że coś tam ... poza tym wkur**a mnie jak z nią gdzieś ide a ona co 5 minut wyjmuje lusterko żeby sprawdzić czy sie nie rozmazała, ciągle mi wytyka co mam nie tak w swoim wyglądzie, mówi mi żebym zaczęła tapete nakładać, a gdybym ja chciała zacząć mówić co mnie nie pasuje w jej wyglądzie to by pierdolnę*a :D typowa blondynka z tej mojej "przyjaciółki" chciaż watpliwości nie mam że gdyby był jakiś konkurs "Miss bez makijażu" to by była na ostatnim miejscu.

Gość Sorrka za chamstwo
nie wydaje mi sie żeby każda kobieta na pieniądze leciała ;) a co do mężczyzn to znaczna większość na wygląd leci

>>e wydaje mi sie żeby każda kobieta na pieniądze leciała W mniejszym lub większym stopniu - KAŻDA 🖐️

Gość dzisiaj Piątek
699669 i JogobellaJagodowa - na pewno jesteście ładniejsze od tamtych ździr ! też mam taką przyjaciółke, jebaać takie, chuuj im w pięty dla zachęty. :)

Gość JogobellaJagodowa
o tak. jak patrze na to zdjęcie co angelinaaa wysłała widze tam swoją przyjaciółke ;P

Gość 699669
jeszcze bym to jakos moze zniola gdyby sie tak nie przechwalała:O w ogole wszystko sciaga ode mnie...

Gość 699669
tzn chodzi mi o to ze np. zaczela sobie wyrywac brwi tak samo jak ja, kupuje takie same kosmetyki

Gość Sorrka za chamstwo
a facetom chodzi wyłącznie o seks,

Gość angelinaaa jolieee
oszpeć france kwasem albo domestosem

Gość JogobellaJagodowa
po prostu Ci zazdrości :| moja Sylwia kupuje takie same ciuchy jak ja a potem sie tym chwali....

Gość JogobellaJagodowa
angelinaaa hahah, nieraz sie nad tym zastanawiałam :P

a to musisz sie z nią kolegować?? znajdź se inną brzydsza koleżanke, bedziesz sie przyniej lepiej czuła:P

Gość angelinaaa jolieee
albo jak sobie kupi taki sam ciuch to zaproś ja na wino i przypadkiem oblej , albo zkiepuj na nia peta