gogofik 0 Napisano Październik 8, 2010 Mam pytanko Moze ktoś z Was ma butki roz 38 dla dziewczynki 10 lat. Leżą niepotrzebnie w twojej szafie i chcesz sie pozbyc? Wiem jest allegro..itd...ale czasem w życiu różnie bywa temu pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zofka2 0 Napisano Październik 8, 2010 Wyslij mi adres na maila to wysle...sa prawie nowe moja corka miala je na nogach doslownie 3 razy..pozdrawiam zofkadublin@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gogofik 0 Napisano Październik 8, 2010 ..napisałam maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i87o76o98p89 Napisano Październik 8, 2010 10lat i taka duża noga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gogofik 0 Napisano Październik 19, 2010 Ogromne podziekowania dla zofka2- strasznie mi pomogla moja córa dostała piękne butki zimowe i prześliczna bluzę. Dziekuje ,że sa osoby które są w stanie pomóć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To było dla Nas bardzo wiele!!! Dziękujemy!! W tym roku świta Bozego Narodzenia miałyśmy 18 pażdziernika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak milo czytac takie posty Napisano Październik 19, 2010 az sie serce raduje..pozdrawiam Was:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Październik 21, 2010 kurcze,ale fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .NATALA.............. Napisano Październik 21, 2010 Zofka jesteś wielka.Jakie miłe podziękowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamauaksmamam Napisano Październik 21, 2010 wszyscy czekaja az ktos cos da :O no co sie dziej w tym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella 19 Napisano Październik 21, 2010 Nie wszyscy czekają aż ktoś coś da!! Tylko jest wiele osób w potrzebie! I nie powinno się takim osobą odmawiać ani nic tylko pomóc jak się tylko może! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach