Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjkfwfvuewiuew

kto ma internet bezprzewodowy blueconnect alo inny i mi powie?

Polecane posty

Gość bjkfwfvuewiuew

Mam pytanie: na czym polegają te limity w internetach bezprzeowowych> Tzn. jak caly dzień siedzę na FB , na gg i tak dalej to tten lilit się zmniejsza? Bo aktualnie używam blueconnecta mojej współlokatorki bo jej nie ma :P i się zastanawiam jak to wgl z tym jest. Filmów żadnych nie oglądałam, na YT też nie wchodziłam,bo słyszałam że od tego leci dużo. Proszę, czy mógłby mi ktoś na to pytanie odpowiedzieć? Bo nie chcę aby ona mnie zabiła jak tu przyjedzie i np. nie będzie jej net działał. Please: na czym to polega?

Gość bjkfwfvuewiuew
PROSZĘ ODPOWIEDZCIE! :)

Gość bjkfwfvuewiuew
kurde, szybko mi powiedzice bo musze to wiedziec, a zaraz musze spadac!! no poweidzcie mi! ja odpowiadam na wasze głupie pytaniaaaa

Gość fdghsjakl
masz np limit 3GB.wiec jezeli przegladasz strony to za KAZDE wejscie na strone pobierane jest ilestam Kb/Mb. jezeli ma licznik, tak jak jest w iPlusie i sprawdzila go przed wyjazdem to napewno sie zorientuje ze ktos korzystal:D

Gość dane wysłane i odebrane
sumują się 🖐️

Gość i87o76o98p89
leci transfer leci ale właśnie najgorzej na filmikach, ale zależy jaki limit ma koleżanka, ja mam 16gb więc jeszcze nie zdarzyło mi się go wykorzystać pomimo buszowania w necie we wszystkim, ale ona pewnie ma pomiędzy 1gb a 5gb, a licznik jest

Gość a jak się sprawdza
ten licznik? ja mam playa, 5gb, też jeszcze nigdy nie przekroczyłam limitu, ale nawet nie wiem jak to sprawdzić

Gość fdghsjakl
u mnie zeby licznik sprawdzic wchodze w narzedzia->licznik i tam wszystko jest. w playu musisz poszukac.bo jest napewno