Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceschudnąc

PYTANIE DO SZCZUPŁYCH KOBIET PO 30:)

Polecane posty

Gość chceschudnąc

prosze, podajcie mi Wasz przykładowy, jednodniowy jadłospis.Będę bardzo wdzięczna:)pozdrawiam:)

Gość szczupła po 30stce.
na śniadanie jajeczniaca z 6 jaj na boczku + pół bochenka chleba, 2 śniadanie 4 bułki ze smalcem i salcesonem + 3 snicersy i 2 marsy, obiad golonka z frytkami, gołąbki i pierogi, 1,5 l coli na deser tabliczka czekolady, kolacja leciutka 5 parówek cielęcych, litr coli i paczka chipsów.

rano kawa z mlekiem ew. kawalek chleba chrupkiego z wedlina obiad: cokolwiek, pelna wersja :) bez kolacji :)

przeciez kazdy ma inna przemiane materii wiec o co ci chodzi?

Gość jiojio
powiem ci tak, te co sa od zawsze szczuple i sie nigdy nie odchudzaja to wpieprzaja bardoz duzo, w tym mnostwo chleba i slodyczy. Te co musza uwazac, wiecznie na diecie, jedza malo.

Gość chceschudnąc
kayka, dzięki:)to malutko jadasz:) an apytanie po co-przytyłam i zastanawiam sie czy ja naprawde tak duzo jem, czy coc z moją materią nie tak..jak czytam kaykę to widzę, ze ja duzo...:)

Gość OTO MÓJ JADŁOSPIS
Śniadanie : 2 pętka kiełbasy z keczupem i musztardą drugie śniadanie : 6 kanapek z pasztetową i 1 litr kawy obiad : 9 skrzydełek i 8 udek z kurczaka podwieczorek : pudełko lodów czekoladowych kolacja : 8 kanapek z smalczykiem i skwarkami

Gość chceschudnąc
raczej chodzi mi o kobietki, które muszą się pilnowac.

moje śniadanie dziś to jajecznica z 3 jaj na masełku + 2 kromki chleba (powiedzmy że 1/8 z tego skubnęło moje dziecko :-) ) obiad: zupa pieczarkowa (krem) + pierogi z mięsem w ilości 6 szt. przed chwilą zjadłam galaretkę z kurczaka, teraz właśnie popijam kawkę i jem prince polo xxl o 19 zjem kolację, hm...ale jeszcze nie wiem co wygrzebię z lodówki :-)

zanim urodzilam dziecko bylam chudzielcem... potem niestety przemiana materii sie zmienila :( Schudlam z powrotem do swojej wagi - 57kg (176cm) ale musze sie pilonowac. Wszystko zalezy od tego ile kalorii spalasz w ciagu dnia.

Gość chceschudnąc
dzięki dziewczyny:) kayka--z róznych przyczyn spalam bardzo niewiele i to sie w najblizszym czasie nie moze zmienic...jednak kolacje mnie gubią jak widzę.

jak jestem glodna to zjadam albo kawalek banana na kolacje albo plaster szynki. Kiedys sie opychalam i niestety wygladalam jak wygladalam. Slodyczy nie lubie wogole. - na szczescie :)) zrezygnowalam z bialego pieczywa - no chyba ze na zamiast obiadu i przerzucilam sie na wode

Gość chceschudnąc
nie umiem zyc bez słodyczy:(

Gość chceschudnąc
zazdroszczę Wam szczupłych sylwetek dziewczyny:)i wezmę sobie Wasze wpisy do serca:)cóz, samo nic nie przyjdzie...

Gość angelinaaa jolieee
wystarczy nie wpierdalać bigosu widłami

Gość chceschudnąc
wstyd sie przyznac-160cm i 63 kg :(jeszcze nigdy tak zle nie było:(

no nie przesadzaj :) najpierw to musi sie w glowie poprzestawiac... i najgorsze to pierwsze 2 dni na diecie. Potem jakos leci. A ..i kup sobie wage. Waz sie kazdego dnia rano.. to motywujace :)

Gość FPomaranczy
sniadanie: 4 bulki, czesto grzanki z zoltym serem i pieczarkami, duuuzo majonezu/ sos czosnkowy, ogoreczki kawa z mlekiem 2 sniadanie: duzy jogurt, jablko, 2 banany, miska salatki obiad: 4 srednie ziemniaki, kotlet, 2 surowki podwieczorek: sok, ciastko francuskie kolacja: 2-3 kawalki chleba z np. szynka i pomidorem czesto zdarza mi sie zjesc 2-3 czekolady jedna po drugiej ale ja baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo chodze pieszo i cwicze karate :P

ja nie potrafię opisać swojego jadłospisu, bo jem bardzo różnie i strasznie nieregularnie; ale nie mam problemów z wagą, odkąd: - przestałam jeść białe pieczywo (dla wygody, bo mi za szybko czerstwiało; razowy chleb dłużej się trzyma;) ); - przestałam smarować chleb masłem (bo długo trzeba czekać, aż zmięknie, a margaryny nie lubię :) ); - piję głównie zieloną herbatę (a jej się nie słodzi) i kawę (bez mleka i cukru), - żadnych słodzonych, gazowanych napojów, - duuuużo warzyw (np. na obiad do mięsa brokuły zamiast ziemniaków - mniej roboty, szybciej się gotują:) ); - mało ziemniaków, ryżu, itp; no i jakoś chyba dzięki temu mogę się nie pilnować, jeść słodycze, itp

Gość chceschudnąc
dzięki bardzo, dziewczyny. Co raz ciekawsze sposoby:)

Gość chceschudnąc
coraz*

a ja właśnie przed ciążą byłam grubsza niż po niej. Przytyłam ponad 20 kg a po porodzie szybko schudłam poniżej swojej wagi wyjściowej. Kiedyś jednak miałam hopla na punkcie diet, z tych najwięcej rezultatów dających mogę wymienić dietę garściową. Jesz co 2-3 godziny nie częściej tylko tyle mniej więcej ile pomieści Twoja pięść, lub jeśli to coś płynnego jak zupa to maks. 250 ml - 1 kubek. Nie ma jakichś większych ograniczeń co jeść, jedynie ile, i jak często. To jedyna dieta po której schudłam ponad 8 kg i nie przytyłam (jo-jo), a poza tym mogłam jeść nawet lody, sałatki z majonezem czy na co mi przyszła ochota. Najgorsze były pierwsze dwa dni, potem organizm się przestawia i naprawdę się najesz taką ilością. Jeśli ktoś chętny to trzymam kciuki :-)

Gość chceschudnąc
fajna ta dieta garsciowa, dziekuje.

Gość taa niedobra pupa
powiem ci tak, te co sa od zawsze szczuple i sie nigdy nie odchudzaja to wpieprzaja bardoz duzo, w tym mnostwo chleba i slodyczy. Te co musza uwazac, wiecznie na diecie, jedza malo. tak te chyde jedzą bardzo dużo np. skibkę rano, potem jogurt, obiad, dwie kanapki na kolację. TE grube nie jedzą nic: czyli dwie bułki, batonik, ciastko, obiad, owoc, jogurt, dwie kolacje...

Gość taa niedobra pupa
Ja mam dobre BMI, zwykle jem: na śniadanie bułke z jajkiem albo parówką potem drożdżówkę obiad jem spory: np. makaron z mielonym i groszek, duża ilośc dwie małe skibki z czymś tam jogurt

Gość tuz przed trzydziestka
dzis zjadlam kus kus z warzywami, oliwa, slonecznikiem tunczyka 100 g z cebula i jogurtem, dwie kromki na zakwasie 2 banany, jablko, czekolada mysle ze cos jeszcze bedzie rozmiar xs pozdro