Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1978Staraczka

Prośba o interpretację temperatury :)

Polecane posty

Gość 1978Staraczka

Mogłabym mieć prośbę do Was Kobitki.... chciałabym, aby ktoś pomógł mi zinterpretować wykres tempki....Nie Nie bardzo wiem czy wystąpiła owulka czy nie....Chociaż sam wykres, bez obrazu z usg nie może być wiarygodny.... od 1 do 5 dc krwawienie 6dc - 37 7dc - 36,5 8dc - 36,7 9dc - 36,7 10dc - 36,5 11dc - 36,6 12dc - 36,8 13dc - 36,9 14dc - 36,7 15dc - 36,9 16dc - 37,1 będę wdzięczna za odpowiedzi :):) Pozdrawiam

Gość serylla
szkoda ze nie ma tu nic o śluzie on bardziej do tego nadaje sie, temperatura no cóż trudno zinterpretować...jak sie starasz to i tak juz teraz zaczniej najwyzej plemniki poczekają

Gość już przestań kobieto
z tą temperaturą swojej pochwy!!! zaśmiecasz całe kafe tymi swoimi owulkami :O

Gość 1978Staraczka
o co ci chodzi baranie??????????????????? To moje pierwsze pytanie, WIĘC?????????????????????

Gość 1978Staraczka
Dzięki :)

owulacja według mnie miała miejsce w 11 dniu cyklu zaraz po spadku temp a po niej skok.

według mnie to 12 i 13 dnia była ale hmmm małe różnice są więc ciężko wyczaić :) i faktycznie szkoda że nie ma o śluzie nic :) jest bardziej miarodajny

Gość 1978Staraczka
Dzięki dziewczynki :):) śluzu było w sumie niewiele, czasami w toalecie dało się zauważyć taki lepki, rozciągliwy....