Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej Tomek

Jestem gejem - mam się stąd wynosić?

Polecane posty

Gość gej Tomek

chyba was obrzydzam. no ale czym? wyglądam jak normalny facet.

Gość sa fora dla cyklistow
tu normalnie popierdolone osoby siedza

Gość A wymagasz opieki
psychiatrycznej 24/h Jak nie, to nie jest miejsce dla Ciebie

Gość wiem co mowieee
a mozemy sie spotkać z twoim chłopakiem? podnieca mnie kiedy chłopak całuje sie z chlopakiem mmmm :)

Gość gej Tomek
Przecież ja nic nie robię. Nie utożsamiam się z tym cyrkowcami z parad równości

Gość gej Tomek
Nie toleruję trójkątów. Czemu sądzicie, że geje są rozwięźli seksualnie

Gość wiem co mowieee
nie, nie. ja nie mowie, ze są. po prostu mi się marzy. moim zdaniem powienienes byc tym kim jesteś. jesli lubisz mezczyzn, Twoja sprawa. Tylko w Polsce ciężko się z tym żyje. w Polsce ze wszystkim źle się żyje. wiec nie okazuj miłosci na ulicy, bo moze dostać w buźkę. taka pradwa

hmm, nie! Poznałam ostatnio pierwszy raz w życiu geja, moje wrażenia były pozytywne. Nawet bardzo! Jeśli wybrałeś już podążanie tą ścieżką to nią idź i patrz na innych. Musisz mieć dystans do otaczającego świata i tego co mówią inni, zazwyczaj źle reagują ludzie którzy nie potrafią docenić prawdziwych wartości. A tacy ludzie nie są Ci w życiu potrzebni ;)

Gość jnfj
dużo razy już przyjmowałeś w kakałooo? :)

Gość o kochany to za normalny
jesteś jak na to forum;)

Gość gej Tomek
Ja wiem, że to nie jest normalne i nie wymagam od ludzi tolerancji, nie afiszuję się ze swoją orientacją na ulicy, rozumiem że większość to obrzydza.

Dajcie spokój. Ja znam wielu gejów i kilka lesbijek. I W ŻYCIU nie zgadlibyście, że są homo :-O Skończcie te generalizacje, że każdy gej ubiera się na różowo, dupczy z kim popadnie i mówi wysokim głosikiem...

Gość niski próg wrażłiwości
No wiesz, pedały sa obleśne

Gość gej Tomek
jest taka piosenka sugar_kane, sonic youth akurat głos u prawie każdego geja jest jakiś nie do końca normalny. z ubiorem i wyglądem nie odstajemy od hetero

Gość leniwa się odzywa
"Skończcie te generalizacje, że każdy gej ubiera się na różowo, dupczy z kim popadnie i mówi wysokim głosikiem..." Dokładnie. Taką idiotyczną wizję homoseksualistów zaserwowały nam jakże głupie media, a masa to przyjęła za prawdę :O Jednak w tym wypadku nie wypowiem się pozytywnie na temat homoseksualistów. Otóż kiedyś z reguły było mi ich szkoda, ponieważ byłam zdania, że muszą być bardzo nieszczęśliwi z powodu swojej odmienności itd. Jednak zdanie zmieniłam kiedy zajrzałam kiedyś z koleżanką na czat przeznaczony homoseksualitom. Jednym słowem patologia. Poza tym znam 2 gejów i tak naprawdę są oni wręcz przeciwieństwem tej medialnej papki :O

leniwa - jakbys weszła na czat erotyczny dla hetero, też bys stwierdziła, że patologia :-D Czasami myślę o patologii jak czytam niektóre tematy na kafe ;-)

Gość ania z mazur
brzydzę się geja jak i zarówno lesbijki nie wyobrażam sobie dwóch facetów robiących obie loda... fuuuu albo pchających się w odbyt... osobiście seks analny jest dla mnie obrzydliwy i ludzie którzy maja z jego przyjemność nie są normalni

Gość gej Tomek
Nie wiem czy bycie gejem ma coś wspólnego z moralnością. A na forum dla gejów są tacy, bo faceci nie czują skrępowania przy ostrych żartach i pisaniu o seksie. Czytałem raz forum dla lesbijek, one tam nie rozmawiają w ogóle o seksie, dział zamknięty tylko dla użytkowniczek. Ale to trochę prawda jest.. np. moi znajomi eksperymentują, nie mają stałych związków. Coś w tym jest.

Gość leniwa się odzywa
"Czasami myślę o patologii jak czytam niektóre tematy na kafe" Racja, jednak też zdarzyło mi się wejść na o2 na dział "inna planeta" tam dzieje się to samo. Na kafe jest mnóstwo głupot itd, czasem sama jestem autorką jakchś idiotyzmów :P Jednak traktuję to z przymrużeniem oka i uważam, że właśnie tak robi wielu z nas. Jest to miejsce w pewnym sensie do relaksu i... Wyrzucenia ze swojego umysłu głupoty :D Za to tam dostrzegłam coś znacznie innego i to mnie trochę zasmuciło. Możliwe, że sama internetowa wizja tak by mnie nie zniesmaczyła, jednak nad wszystkim zagórowała znajomość dwóch takich osób.

Gość gej Tomek
Ja wiem, że to nie jest normalne.

Gość fhskfhffsdf
ja jestem tolerancyjna,nic nie mam przeciwko gejom czy lesbijkom,kazdy jest jaki jest i trzeba to zaakceptowac,nigdy nie potepialam osob o innej orjentacji

Gość pomniklop
a jak facet wali swoja laske w anal to jest to normalne?

moj brat 18 letni jest gejem, mam wielu kumpli gejow, mieszkam w panstwie gdzie nikogo to juz ani nie dziiw ani nie przeraza ani nie obraza..., tylko jak czytam wypowiedzi niektorych tutaj to wiem ze jestem w PL....zasranej polsce

Hmm sam fakt że wysysają sobie spermę z kutasów, liżą odbyty penetrując je na zmianę nie przeszkadza mi zbytnio. Ich sprawa ich przyjemność. Poprostu dla mnie to nie jest normalne. Wkurwia mnie jedynie to, że usiłują wszystkim naokoło wmówić że oni są normalni i niczym się nie różnią od hetero :o No różnią się kurwa i to bardzo...

Gość gej Tomek
Ale wiecie z czego to wynika? My geje i w ogóle homo nie możemy się pogodzić z tym, że to jest coś dziwnego i obrzydza niektórych ludzi, więc od początku wypieramy fakt, że to jest nienormalne. Żyjemy w obłudzie i dopóki nie będziemy jako tako szczęśliwi dopóki nie pogodzimy się, że coś tu nie gra. Tak nawiasem mówiąc życie geja jest zjebane.