Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELENA---

Mój kolega taki przystojniak

Polecane posty

Gość ELENA---

związał sie z taką malowanką, włosy platynowe poobwieszana bizuterią, ciuchy wyzywające, tapeta na centymetr, do tego ordynarna, pyskata a głupia jak but, pochodzi z jakiejs patologicznej rodziny. zlapała go na dzieciaka.w wakacje urodziła, roztyła sie, taka pucata sie zrobiła, odrosty na 10cm, zero makijazu no mówie wam strasznie brzydka jest. jak sie malowała to troche lepiej wyglądała. teraz oglądałam ich zdjecia na nk. on normalnie jak model,ciemna karnacja, przystojny, wysportowany, twarz ładna, super ciuchy. a ona tragedia, zeby jeszcze chociaz fajna i miła była a tu taka kwoka naburmuszona, wogóle nie pasuje do niego. az zal chłopaka

Gość ELENA---
nie nie o to chodzi, bo ja mam chłopaka:) ale ten chłopak o którym pisze nalezał kiedys do naszej paczki jak mielismy po 17,18 lat i chodzilismy razem na imprezy i nie dosc ze jest przystojny to jeszcze fajny, myslalam ze znajdzie sobie jakas lache a tu takie cos:D wiec jestem w szoku

Gość takie tam duperele
Skoro wybrał ją na matkę swoich dzieci to Tobie nic do tego :) Ale od razu widać, że chętnie byś zajęła jej miejsce ;)

Gość fvfbfbf
Skoro wybrał ją na matkę swoich dzieci" pewnie wpadł a nie wybrał :o

Gość rozalinka a a a
no co za kutwa btw maluje się - źle nie maluję się jeszcze gorzej Zacznij zyć własnym życiem

Gość seksuolożka Balbina
mądra kobieta nawet po ciąży piękna będzie! córkę zdrową będzie miała i wnuczkę! jak babka i prababka głupie były to już cały ród durny będzie na wieki! a rozmnażać się będzie jak żaden inny! pro-rodzinne familie wielkie nawet "pijacka genetyka" nie uszkodzi. sprawny młodzieniec znający się na kobietach wyłapie wszystko - nawet więcej zobaczy, niż obserwowane kobiety wiedzą same o sobie bo nie wiedzą nic często!