Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15414

Czy mogłabyś być a może jesteś z młodszym facetem???

Polecane posty

Gość 15414

Ja mam pewne uprzedzenia. Nie lubię jak facet jest ode mnie młodszy, rok to już wydaje mi się całkiem sporo. Może jednak przesadzam? Jakoś tak przyzwyczaiłam się do tego, że facet jest starszy lub w tym samym wieku.

Gość 15414
Dodam, że mam 76 lat a mój misio 82 i jeszcze mu staje :)

Gość Meeretshka
Tez zawsze mialam awersje do mlodszych,to przechodzi z wiekiem :D Mam teraz 25 lat , moje Sloneczko 23 i jest nam slodko juz od 2 lat!!

Gość JLLB
moja mnie chce bo jestem 7 lat młodszy...

Gość Meeretshka
Szczególnie od pół roku jest słodko gdy Słoneczko odkryło w sobie skłonności biseksualne i odtąd kocha się z nami rosły, dorodny czarnoskóry Ghańczyk :)

Gość do Ohydnej Jędzy
Facet w jakim wieku Cię bolcuje aktualnie?

Gość fedwfff
moj maz jest 2 lata mlodszy, a jestesmy ogolnie juz razem 9 lat

Gość do Ohydnej Jędzy
No to nie pitol, że z dziewiętnastolatkiem jest o czym rozmawiać 🖐️

Gość Cynamonowo-sandałowa
Autorko, ja wolę młodszych mężczyzn. Może to z uwagi, że jestem po 30 i mężczyźni w moim wieku zaczynają sie już "zapuszczać", przynajmniej Polacy. Kobietki trzydziestki zaś wyglądają naprawdę atrakcyjnie (do tego jestem bi, hehe). Wprawdzie partnera mam 5 lat starszego, ale on bardzo o siebie dba. Generalnie jednak wolę młodszych i równieśników a już nie wyobrażam sobie związku z panem o więcej niż 7 lat starszym

nigdy w zyciu, mlodsi sa dla mnie dziecmi, niezaleznie od tego ile mialam lat zawsze tak uwazalam, mam 26 i nawet moi rowiesnicy nie wchodzili by w gre. nie ma takiej opcji, jak spotykam takiego to mam wrazenie jakbym widzala przed soba malego chlopca, oni jak dla mnie mysla inaczej, nie wiem moze to dlatego ze od dziecka bylam nad wyraz dojrzala, najlepiej sie czulam i czuej z duzo styraszymi, oni z restza tez potwierdzaja ze na 26latke z moim sposobem bycia, myslenia nie wygladam, zreszta z laskami jak gadam w moim wieku to tez czesto...nie mam wlasciwie o czym

Gość klakierzyca...
ze względu na swój młody wygląd zawsze miałam młodszych facetów. mój mąż jest ode mnie 5 lat młodszy, jak się poznaliśmy miał 19 lat, razem jesteśmy 10 lat.

Gość kkmkkkk
moja mama ma meza 7 lat mlodszego, juz 9 lat, i jest szczesliwa,

Gość Cynamonowo-sandałowa
Ciekawe... ja mam 35lat a jakos nie ma wiekszej roznicy, nie widze jej w porownaniu z soba26letnia...

Gość mlmlk
Nie wyborazam sobie nawet bycia z rowiesnikiem, a co dopiero z mlodszym. Facet musi byc minimum 5 lat starszy, a najlepiej z 7-10. Mlodsze twarze nie sa dla mnie w ogole meskie.

Gość zależy w jakim wieku
Jeżeli kobieta ma 25 lat to mlodszy facet jest do niczego.No ale w wieku 45 no 35 latek jest w porządku:D

Gość mlmlk
ja wygladam na 16latke taaa, jasne. Masz super jedrna twarz dziecka, pomarz sobie dalej🖐️

Gość gooooooooooooooooooo
dobrze dam ci głowe

cynamonowa- nie widzisz bo mnie nie znasz ja wygladam na 16latke taaa, jasne. Masz super jedrna twarz dziecka, pomarz sobie dalej- no tak niestety jest, i wcale nie jest to fajne, tzn nie zawsze, bo nie traktuja mnie powaznie czasami na pierwszy rzut oka. powiem ci cos lepszego-moaj mam miala 45 lat a na jednym zdejciu ktos ocenil ja na 15stke:) w mojej rodzine takm juz jest, geny.

Gość modelka
mam męża młodszego o rok, niby to nie dużo na początku mi to nie przeszkadzało. ale teraz po 2 latach małzeństwa widzę, że potrzebuję prawdziwego faceta, który by się mną zaopiekował i czuła bym się bezpiecznie. dodam, że z mężem mamy po 20 kilka lat. maży mi się dojrzały facet po 30

Gość lkdd
Siostra mojego faceta ma 33 lata, jej, od miesiąca mąż, 23. Za 2 miesiące rodzi im się dziecko. Wyglądają na szczęśliwych.

Gość aha i achh
ja wyszłam za maz za faceta starszego i mam małzeństwo do dupy. Nie ma reguły, ze jak starszy to mądrzejszy i bardziej zaradny. Znam o wiele młodszego, który bije mężusia na głowę we wszystkim, w zaradnosci i madrosci takze.

Gość kocichrupek24
Prawidłowo rozwijający się mężczyzna przestaje być maminsynkiem po czterdziestce, więc logicznie rzecz biorąc granica wieku zaciera się w wieku w którym zaczynają się pojawiać żylaki, problemy z prostatą i wzdęcia. Jako młody facet otwarcie twierdzę, że jestem głupi, niestały uczuciowo i oglądam się za każdą babą w zasięgu wzroku. Szczerze odradzam relacje z młodszymi. Wszystkie powinniście znaleźć sobie ojczulków w wieku sędziwym:D

Gość zależy od wieku
aha i achh Zgadza się.Moj poprzedni 40 latek byl od zawsze i na zawsze dzieckiem. Nie wiek czyni faceta;)

Gość seksuolożka Balbina
facet maksimum o 10 lat musi być starszy od kobiety. razem się zestarzeją. ona przekwitnie a on impotentem zostanie w podobnym wieku.

Od pięciu miesięcy spotykam się z młodszym o 4 lata facetem. Z wyglądu wydawał mi się w moim wieku lub nawet starszy. Z początku wydawało mi się, że będzie między nami przepaść emocjonalna i intelektualna i przez pierwszych kilka tygodni, kiedy zaczęliśmy się spotykać, łamałam się czy tego nie przerwać. Minęło 5 miesięcy i okazuje się, że w wielu kwestiach on jest bardziej dojrzały ode mnie (różnica wieku 28, 24 lata) i dogaduję się z nim o wiele lepiej niż z facetami w moim wieku lub starszymi, z którymi spotykałam się wcześniej. Niedługo planujemy razem zamieszkać i coraz bardziej przekonuję się do tego, że to ten jedyny. :) Wydaje mi się, że nie ma reguły. Znam 40-latków, którzy zachowują się jak dzieci i młodszych mężczyzn, którzy mają poukładane w głowie.