Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcbenkhfcles

NERWICA- proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość vcbenkhfcles

Jestem przekonana że mam nerwice, czytałam o objawach,i to nie prawdopodobne że tak zgadzają się z moimi. Jutro idę do lekarza, ale czy ktoś z was może mi powiedzieć, czy jeśli okaże się to prawdą, to dostanę skierowanie do szpitala, czy będę przyjmować tylko leki?

Gość vcbenkhfcles
ponawiam

Gość nerwicówka26
jakie masz objawy?

witaj do szpitala nikt Cię nie położy lekarz zaproponuje Ci psychoterapię,która napewno bardziej jest wskazana dla osób z nerwicą co do leków to one tylko wyciszają nerwicę.........a sama choroba zostaje i bardziej sie pogłębia,leki tylko na chwile Cię uspokoją a to nie zwalczy problemu wiesz,przecież że każdy lek uzależnia a takie leki psychotropowe dopiero uzależniaja,i człowiek potem nie daje sobie rady ze soba,oczywiście na poczatek lekarz da ci jakieś słabiutkie leki abyś mogła sie wyciszyć uspokoić zebyś mogła małymi kroczkami pójść dpo przodu.......staraj się nie mysleć o rzeczach które Cię denerwują i których sie boisz,wiem to trudne,ale próbuj,bo przy nerwicy najwięcej skutecznym lekiem jest własnie wiara w siebie a nie w lekarstwa......bo one działaja na moment...... Nie jesteś sama wiele z nas ma nerwice ja tez mam nerwice i bronie sie jak moge.........wejdz na www.forum medyczne.pl i wejdz na dział psychiatria i zauwaz ile nas nerwusków tam jest poczytaj i zauważysz że nie jesteś sama!!!!!!!! Uszy do góry i nie poddawaj sie!