Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Dzis mam 18-tkę.

Polecane posty

zażyczyłam sobie suszarkę do włosów :P bo stara, mimo że nie aż taka stara była chujowa :D i nie miała dyfuzora :) - wyręczyła mnie chrzestna heh.

ogólnie nie chciałam zadnych rarytasow na 8nastke. wszystkim mowilam ze, albo wcale, albo skromnie. a chrzestna ze jest praktyczna to zapytala co by mi sie przydalo - no to powiedzialam :P.

ja dzisiejszy dzien przezylam nudno.. dostalam kosmetyki, takie jak chcialam, choc jeden z trzech sie nie zgadzal ;p duzo cuekierkow, ale tych dobrych, od rodzicow 100 zl, od babci 200, od wujka 100, i do drugiej babci .. ma dojśc(nie wiem ile) ;p dostalam tez od rodzicow duza czekolade (zurawinową) i ..od cioci, piekna duza kartke, a powiedziala mi, ze da mi prezent jak przyjedzie do polski :P

moja tez nie najgorsza- dla mnie bajer :) i wystarczy :P nie za duza i ze skladana raczka - z brauna.

ale co najlepszego dostalam :D ? kieliszki z sex-shopu z pozycjami z kamasutry :P myslalam ze padne jak to obczailam :D

Gość apoloniaaaa
ja dostałam 100zł od rodziców na utrzymanie - mówie poważnie nic wiecej

Chcialam sie choc napic wina czerwonego.. Gdy bylam w lipcu na wakacjah, to przywiezlismy prawdziwe francuskie wino, rodzice mowili, ze jak ktos przyjdzie wazniejszy na 8nastke, to otworzymy, a jak nie to bedzie na zareczyny:( Trudno, stio zakurzony do teraz,...Zaraz pwnie zjem zwykle kromki z pomidorem i pojde spac, nie mam ochoty juz na nic, smutno mi:( ... mimo was.:(

dzieki 🌼 chcialam wygladac w ten dzien ladnie, pomalowac paznokcie na ten wazny dzien, a nie chcialo m isie nawet przebrac po szkole :P tylko dol zmienilam:( Dobra, do jutra, dobrej nocy wszystkim

mnie rzeczy praktyczne. typu suszarka, łóżko, majtki, kosmetyki itp kupowali rodzice bez żadnych okazji.. no nie wyobrazam sobie nie uzywac kremu do gwiazdki czy nie suszyć wlosow w zime, bo jeszcze 18nastki nie mialam :D

no to bedziesz miec :) Jesli sie przypadkowo nie spalisz ta szuszarka, nie spadniesz z lozka, lub nie naciagniesz sobie majtek na glowe:P

mialam suszarke, ale nie sprawdzala sie przy moim cudowaniu z wlosami - wiec mam nowa :P. ja niestety nie mam rodzicow i sama sie juz utrzymuje..

pokaż fotkę to poplotkujemy o tobie ;p ewentualnie podeślij na maila to pogadasz ze mną o swoim wyglądzie ;)