Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssaaa,mmaaa mammaa

Babcia oferuje pomoc nad dzieckiem a potem odmawia.

Polecane posty

Gość moj ojciec mial swego czasu
zgadzam sie z Historynka i z innymi madrymi kobietkami w tym temacie.

Gość ale sie wymadrzacie ..........
kobieta dopiero co zaczela nowa prace i pojdzie na zwolnienie to na bank ja zwlonia !!! uwazam ze w takiej sytuacji babcia powinna pomoc , albo najlpiej tatus dziecka autorko a co z Twoja mama , rodzenstem , ojcem itp - nie mogliby sie zajac ?

Gość saaaammaaaaaaaaaaa maaa
Moi rodzice nie zyja.Siostra pracuje- akurat tego dnia miala dniowke.Tatus siedzi za granica. Ja powiem szczerze ze sytuacja sie powtarza.Takie samo zachowanie babci jak bylam w ciazy.Najpierw wsysrko ok a potem juz nie tak.Taka niecchec. I to sie czuje.Ja nawet mam wrazenie ze ona udaje jak kocha mala.To nie jest szczere. jak tatus malej obiecuje a potem prubuje sie wykrecic.

Gość dunijterga
Jasne, babcia nic nie musi. Wnuczka jak dorosnie tez nie bedzie musiala sie babcia opiekowac :O Autorko postaraj sie poszukac na razie pomocy gdzie indziej - moze jakas sasiadka na emeryturze, ktora dorobi sobie pare groszy do emerytury opiekujac sie twoja mala. Ja w kazdym razie taka babcie bym olala :O

Gość saaaammaaaaaaaaaaa maaa
Kazzdy zdwiony ze babcia nie chciala pomoc.Musze [osukac jakies pani ktora pomoze nad opieka nad mala. Juz ja chcialam zwolnic sie z pracy ale z pomoca pryszla kolezanka.

Gość sylwiaaaaaaaa
up