Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura, Śląsk, 13

Nie chce aby roodzcice mnie bili. Bija mnie ciagle. Czy mozna gdzies to zglosic?

Polecane posty

Gość Laura, Śląsk, 13

Mam 13 lat . Rodzice mnie codziennie bija ; (( . Mama bije mnie po twarzy abo ciagnie za wlosy po calym domu . . KAze kleczec na podlodze przez 2 godziny . Jak tata wraca to jest najgorzej bo mama mnie trzyma a tata bije bardzo mocno w dup.e kablem albo pasem , nie moge wytrzymac , a oni sie smieja , to jest takie upokarzajace . Potem ogladaja moja pupe jakie mam slady czerwone ; (( . Dzisiaj dostalam za to , ze nie zjadlam calego obiadu ( byla gróchowka) a ja nie lubie tego i tata sie wkurzył . Musialam lezec na podlodze i wypiac pupe , a tata uderzal pasem z calej sily . mama to nagrywala i krzyczala mocniej , teraz jak to pisze to trudno mi usiedziec bo cala pupa mnie boli i płacze jak sobie to przypomne ; (( . Jusz niewiem co mam robic , NIe chce juz dostawac lania , moje kolezanki nie dostaja passem i to nie na goly tylek ; (( .

Gość i co lepiej ci
czekasz na naiwnych?

Gość AngAJ
nie chce mi się w to wogóle wierzyć!!! Czy to jakieś prowoko? Przecieżtakich rzeczy normalini ludzie nie robią.

Gość i co lepiej ci
JAK CIE TATUS Z MAMUSIA BIJA TO PEWNIE NIEGRZECZNA JESTES

Gość kocichrupek24
Spełniając po raz kolejny już na tym forum obywatelski obowiązek wklejam linka do Twojego tematu do skrzynki mailowej policji, gdzie zgłasza się anonimowo przypadki przemocy domowej. Panowie się z Tobą skontaktują z tego co wiem dość skutecznie namierzają rodziny z takimi problemami. Nie dziękuj chcę Ci pomóc.

Gość i co lepiej ci
I DAWAJ FILM MY TEZ CHCEMY SIE POSMIAC

Gość czytająca forumm
zgłosiłam do administracji forum, żeby nadali bieg sprawie. Jeszcze dziś powinna w tym domu zawitać policja.

Gość i co lepiej ci
nie strasz, nie strasz, bo i tak nikt na ciebie nie zwraca uwagi chocbys 100 razy zmienila nick, nie zauwazylas?

Gość ndsndf;n
też zgłosiłam. nic się nie bój, jak przyjdzie policja powiedz o wszystkim. oni zaradzą. nikt nie ma prawa podnosić na ciebie ręki:o

Gość kitsune gomen
idz spać

Gość i co lepiej ci
a mnie ktos chce zamordowac, zgloscie to tez szybko!!! Czekam na policje i tez mam 13 lat!!!

Gość czytająca forumm
do i co lepiej ci masz coś z głową, czy co cie boli?

Gość i co lepiej ci
zglosilyscie? Bo wydaje mi sie, ze juz mnie mierza..

Gość i co lepiej ci
ktos chce mnie zabic, boje sie

Gość i co lepiej ci
dlugo mam czekac?

Gość i co lepiej ci
do Laura, Śląsk, glupi byl twoj zart, ale nie boj sie, ze napuszcza na ciebie policje, nie ma takiej opcji, pokazalam ci na swoim przykladzie, tak ze nie musisz wylaczac kompa i sie chowac, policja nie przyjdzie:-)