Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafior60

jak podejśc do chlopaka?

Polecane posty

Gość kalafior60

Hej :) mam pytanie ,mianowicie podba mi sie chlopak z kierunku ,niestety widuję go tylko na wykladach.Niestety nie mam z nim zajeć w grupach i nawet nie wiem jak sie nazywa.Jak mogę go zagadać zeby coś zaczęlo sie dziac? Dodam ze naprawde jestem ładna dziewczyna,ale niestety niesmiala jesli chodzi o chlopakow ktorzy mi sie podobaja. bede bardzo wdzczieczna za pomoc

Gość poranna nana naa
Nie podchodz... to oni sie maja starac o nas, no nie? a jak jest spoko to pewnie ma dziewczyne. olej. milosc sama cie znajdzie;)

Gość kalafior60
Hmm no tak niby racja,ale ja wlaśnie nigdy nic nie robię ,a niby czasami trzeba pomagac szczęsciu.A boję sie ze on też jest nieśmialy ,choc mam zawsze takie odczucie ze na mnie zerka.

Gość poranna nana naa
jasne, zakochał się napewno:) jak chcesz pogadac o tym to pisz 23949496 gg

Gość 143cm wzrostu
wystaw się na tacy do podrywu ;)

Ty, z góry! To, że ty sie zachowujesz jak rozpuszczona księżniczka to nie znaczy że wszystkie musicie... Dziewczyny powinny podchodzić do chłopaków, dlaczego nie?? Skąd mamy wiedziec ze się wam podobamy skoro nie dajecie żadnych sygnałów!? Robicie z igły widły, nic sie nie stanie jak to wy zrobicie pierwszy krok.

Gość kalafior60
No wlaśnie tez nie wierzę ze milośc sama znajdzie cie xd Czasami trzeba pomoc jej xd Bo jesli ten chlopak w miare mi sie podoba z wygladu to chce zobaczyc czy ma fajny charakter ,ale niestety wlasnie nie wiem jak go poznac;) dlatego bede wdzieczna za pomoc:)

Gość kalafior60
a ja chcialam go poprostu zagadać ,a nie od razu gdzies zapraszac oczywiscie;) BO myśle ze później on powinnien dzialać w tym kierunku

Gość kalafior60
hmm ktos sie pode mnie podszyl

Gość poranna nana naa
Ty JEDEN Z NORMALNYCH, nie podrywaj mnie, bo się nie dam:) Wiesz... ja już raz spróbowałam "podejść do chłopaka" i zapisałam wszystko w jednym z topików. ;) MIŁOŚĆ SAMA NAS ZNAJDZIE. ONI SIĘ MAJĄ STARAĆ I TYLE. Jesteśmy księżniczkami. Ale... królowa jest tylko jedna :) (ja) of korz)

Gość kalafior60
Augustine jest bardzo przystojny. Taki opalony i podoba sięwielu moim koleżankom. Powiedział, że kiedys zabierze mnie do swojej wioski kontorlowanej przez plemię Joruba.

Gość kalafior60
czasem podglądam go w męskiej toalecie jak sika do pisuaru, ma takiego dużego i czarnego

Gość TH is IT CN
Suko jedz do Afryki już jutro

Gość kalafior60
Niestety ktoś pode mnie podszywa i wszytkie posty o murzynku z Afryki nie śa napisane przeze mnie ;) a wiec Darker zgdzam sie ze zawsze trzeba troszkę pomoc miłości.Ale jak np moge zagadac chlopka z mojego kirunku ,bo chce zeby mnie poznal a póxniej mam nadzieje ze samo sie potoczy;)

podejdź i powiedz. cześć w której jesteś grupie? też macie zajęcia z tym i tym prowadzącym bo mam problem (tu wymyśl problem) i dalej sobie pogadacie ble ble ;) ja tak robiłem - działą :D

Gość kalafior60
dzieki foczka959 za pomyl w sumie bardzo dobry ;)tylko musze jeszcze zebrac sie an odwage ,bo niestety mam tak zawsze ze jak ktos mi sie podoba to gorzej mi zagadac. No i musze wychwycic moment zeby byl samy ,a nie z grupka ;D

Gość kalafior60
heh chyba jednak narazie zaufam swojej urodzie i poprostu postaram sie byc odważniejsza;) ale dzięki za podpowiedź moze kiedys sprobuje;p