Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczynka55556565

jak sie ubieracie na dyskoteke idac z chlopakiem

Polecane posty

Wstyd sie przyznac ale mam 19 lat i NIGDY nie bylam na dyskotece to wszystko przez mojego chlopaka bo ja bardzo bym chciala ale on uwaza ze jest na to za stary chociaz ma 24 lata jestesmy razem od 2 lat musze go chyba sila wyciagnac bo nie chce przez niego calej swojej mlodosci przesiedziec w domu ;/ szlak mnie juz trafia i nawet wstyd mi powiedziec kolezankom ze nagdy nie bylam. W sumie on powiedzial ze jak zdam prawko to sie zastanowi ale cos narazie i tak o tym nie wspomina a zdalam. Kiedys chcialam pojsc z kolezankami bo on nie chcial to znow rodzice powiedzieli ze nigdzie nie pojde bez niego bo jescze mnie ktos zgwalci itp jak bede sama wracala w nocy;/ eh to jakas masakra jest poprostu;/ to straszny problem jest dla mnie. Nawet nie wiem jak mialabym sie ubrac na taka impreze;/ czy chodzi sie tez w dzinsach?

do tej pory chodziłam tylko do kurnika zbierać jaja od kur, potem oora dojenie byków to chodziłam w chustce na głowie starje kiecce do kostek i kafandrze, myslicie ze na dyske tak wypada pójść?

zalosne;/

Ja ubrałam dżinsy rurki, szpilki i tunikę na grubszych ramiączkach. Dziewczyny się różnie ubierają, są takie które nie mają na sobie praktycznie nic, często sie widuje teraz połączenie leginsy+tunika, ale jeśli ubierzesz dżinsy to też będzie bardzo ok, ważne żeby wtedy góra była bardziej imprezowa, no i nie jakieś adidasy, ale szpilki czy coś w tym stylu.