Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qxyzq

Jakie zycie wybrac?

Polecane posty

Gość qxyzq

Pochodzę z przeciętnej rodziny. Wyprowadziłam sie do stolicy aby tam studiować, zaczęłam obracac sie w towarzystwie tak zwanej elity. Poznałam starszego od siebie męzczyznę jestesmy ze soba juz 1.5 roku on jest włascicielem bardzo dobrze prosperującej firmy kasy ma jak lodu. Niedawno poprosił mnie o rękę. nie wiem co robic Zgodziz się i nie martwic sie co mam wlozyc do gara? Nie pracować i zyć w luksusie do konca zycia. Czy mam szukac tego jedynego ktorego bede pewna na 100%??

Gość emyyy
zastanów się dobrze!!!

Gość kaspijan
:///////////

jeśli nic do niego nie czujesz,to nie radzę za niego wychodzić..pieniądze uczucia nie zastąpią,będziecie się męczyć ze sobą i pożałujesz tego..a jeśli go kochasz i mu ufasz no to zgódź się..ale skoro to piszesz to masz wątpliwości,więc odmów

nie wiem jakim cudem ktoś kto pochodzi z przeciętnej rodziny i dopiero co znalazł sięw stolicy nagle zacząl się obracać w środowisku elity.....provo , Pretty Woman to był taki film

Gość qxyzq
mieszkam w stolicy 4 lata, poznałam go 1.5 roku temu

Gość zimna cola
pózniej se znajdzie młodszą a ty zostaniesz sama, bez dachu nad głową i pewnie bez pracy. bo teraz wybierzesz wygodne życie. a pozniej bedziesz bez doswiadczenia i pracy nie znajdziesz.

Gość kielbaskabitka
Jak on jest od niej starszy to chyba mu sie tak prędko nie znudzi! wybierz GO bedziesz zyć jak królewna

Gość a ja wyczoje.. na klmetroj le
biez go.. bedziesz miec spokojne zycie dostatnie ...ale odkładaj pokryjomu na wypadek rozstania, no bo co biednego studenta wezmiesz?? dymc chcesz całe zycie za 1200zl??

Gość lolitaaaaaaaaaaaa
z czasem go pokochasz. i nie siedz w domu tylko idz do pracy na pewno ON Ci cos dobrego załatwi z wysoką pensją. Na tym zwiazku mozesz tylko zyskac

Gość cbfbdg
wez z nim slub, za kilka lat sie najwyzej rozwiedziecie i moze odpali ci troche kasy

Gość kamcika
Co ja bym dała żeby być na twoim miejscu. mam biendego narzeczonego planujem skromny ślub bedziemy mieszkac u moich rodziców pochodzimy z małej miejscowości nie wiedze naszej przyszlosci jaka ty mozesz sobie z swoim dzieciom zapewnic. Jednak ja mojego narzeczonego kocham. Nie zwlekaj ze swoją decyzją odpowiedz na tak i korzystaj z zycia nie marwiac sie o nic!

Gość qxyzq
Piszecie że za parę lat wezmiemy rozwód. Myślę że mi to nie grozi:) On jest we mnie szalenczo zakochany. I tak jak ktos tu napisał wydaję mi się żę go z czasem pokocham że będę pewna że to ten właściwy. Z dnia na dzien kocham go coraz bardziej. Oczywiście że będe pracować jak tylko skoncze studia

Gość tragediaaaa1234
jak ty w ogole w takich kategoriach mozesz myslec??ja nie wiem co z tymi kobietami sie porobilo tylko luksusy w glowie!!smutne to wszystko az szkoda slow!!!!

Gość hubabubabbba
a co ma usiąsc i klepac biede??? Jak może być szczesliwa??

Gość tragediaaaa1234
czy musi klepac biede??moze sama zarobic na wlasne zycie tak jak to robi tysiace innych kobiet. Predzej czy pozniej ten gosciu i tak jej wypomni, ze zyje za jego kase.

Gość hubabubabbba
jaką ją kocha to jej nie wypomni! Ludzie ale jej zazdrościcie...

Gość zyciejakwmadrycie
bedziesz miała życie jak w madrycie na co czekac. Jak bedzie rozwod to majatek dzielą po polowie

Gość zyciejakwmadrycie
KAŻDA BY CHCIAŁA TAKIEGO KRÓLEWICZA Z BAJKI!!!!!!!!!!11

Gość olenkaszczypiorek
Może pomozmy jej. Co traci a co zyska. piszczie a nie ze ja odrazu wywali z domu i bedzie jej wypominał że żyła za jego pieniądze(zal). jakie są plusy a jaki minusy??

Gość zyciejakwmadrycie
w koncu jest od niej starszy co oznacza odpowiedzilny troskliwy , umiejący zapewnić poczucie bezpieczenstwa, pewnie tez troche przezył w zyciu. minusy- przeciez w kazdym malzenstwie czy tym biednym czy bogatym zdazaja sie rozwody.

Gość zimna cola
Wcale jej nie zazdroszcze. Sama pochodzę z ubogiej rodziny, mój facet z przecietnej. Ale sami ciężko pracowalismy na to co mamy. A mamy już sporo. Ale nie o to chodzi. Ważne że sie kochamy. i tego samego życze Tobie.

Gość mandaryncia
nie każe ci pracowac ty to bedziesz mila dobrze. ja musze na 2 zmiany robic. i ledwo starcza nam do pierwszego. pracuje w fabryce a mój małzonek siedzi na bezrobociu. musze utrzymywac caly dom i 2 dzieci za marne pieniadze.DZIEWCZYNO WYGRAŁAŚ LOS NA LOTERII!!!!!!1

Gość wertrewqw
many many many

Gość tleniona106
co wy sądzicie o tej dziewczynie???

Gość tleniona106
miałam taką koleżankę co wyszła za takiego a potem mnie nie znała wielka pani się zrobiła ze znajomymi z dawnych lat to nawet hallo nie powie;/;/

Gość norkaaa
ciekawa sprawa??? fajnie masz