Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowa pomarancza

"wpadki" przy analu - pytanie do Panów

Polecane posty

Gość turkusowa pomarancza

Panowie, czy zdarzyły się Wam kiedyś nieprzyjemne sytuacje w czasie seksu analnego - chodzi mi głównie o "ubrudzenie" się... jak zareagowaliście? Czy zmienił się później sposób postrzegania tej kobiety? Proszę o powazne wypowiedzi, choc pewne jest że bez chamskich wypowiedzi się nie obędzie ;)

Gość potargany w chałpie
jak mi sie zdarza to głośno krzycze obrót o 180 stopni i do czysta prosze :classic_cool:

Gość tyleto by bylo
Niewiem jak moze sie takie cos zdarzyc,ja do takiego seksu szykuje sie pod prysznicem,wkladam paluszek gleboko i czyszcze od srodka

Gość Brrrrrr
Nowy, co z tobą :O ? Wyładowujesz agresję na forume ?

Gość Brrrrrr
To jest cynizm ? Kuurwa, przecież widzę, że dopierrdoliłbyś nawet bezbronnej babci, dostającej pół tysia renty - gdyby tylko na Kafe napisała :(

Gość kornishonek
kolejny temat schodzący na kupę

Gość wypadek...............
Mi sie to osobiscie nie zdarzylo, ale mojej dziewczynie tak. Uprawiala seks analny z poprzednim kolesiem no i rzeczywiscie cos tam "zostalo" na czlonku. Ponoc sie - sorry - porzygal. :) Hardcorowa historyjka. Nie wiem jak ja bym zareagowal, ale pewnie by mi przeszlo ochota. W "Brudnej Trylogii o Havanie" jest tez opisany taki przypadek, ale tam kolesia to krecilo.

Gość rzezimieszeq
to wina partnerki ze wczesniej nie umyla porzadnie dupy wiec jak mozna inaczej na cos takiego zareagowac jak nie zerwaniem?

Gość jtjkjj
do tego sexu trzeba sie przygototwac i raczej czuje sie tez czy jest sie pysta czy nie... i wiadomo ze jak sie ma srake to sie anala nie uprawia... Jesli ludzie decyduja sie na taki sex to musza sie liczyc z wpadkami, a jesli ich to brzydzi jak cos zostanie na czlonku to przestaja to robic i tyle... mi osobiscie sie zdarzylo ze gua byla brazowa lekko , ale nie zrobilo to na mnie wrazenia... Moze zrobilo by bardziej gdyby to byla dziewczyna na jeden raz...

Gość lookat meeee
potargany w chałpie---hehehe usmialam sie tak ze niemal sie porzygalam;d

Gość sdghaeoirghae;origj
po chuj wkładacie w dupę i dziwicei się że kupa jest na końcu? a co ma niby być? róże?co wy macie w dupie jak nie gówno? jakie to zdziwienie że po włożeniou wdupę czegokolwiek wyłania się gówno no ja pierdolę kto wogole słyszał o gównie w dupie!

Gość buahahahahahahahhhaa
a jakby WAM drodzy Panowie wielbiciele anala włożyć dildo do duupy? Ciekawe co by się znalazło na nim po wyjęciu - pewnie mln dolarów hahaha

Gość gość
To się trzeba się przygotować dobrze.Mąz robi mi lewatywe potem robi minetkę dostaję orgazm potem powoli wkłada wczesniej rozluznia mnie by nie bolało.Prz tym seksie jest wspaniały orgazm.Z raz na tydzień analek i nie ma problemu.Dodam że przy porodach też mąż widział kał,mocz itp nie wpływa to na seks bo jest facetem nie Ciotą!!!

Gość Kupa kochanki

Hej, Ona miała męża. Go nie było. Przynajmniej wieczorem. Bawiliśmy się pół nocy, był alkohol był samolot. Było wiele. Rano obudzilismy się z potworny kacem, machnąłem jeszcze drinka bo wyglądała trochę przeciętnie. Piczkę miała już dość zjechaną po nocy, ale dupsko było nienaruszone*. I chętnie je dała. Fiku miku, parę ruchów i wpada mąż, szybko wyszedłem z je dupy wskakując w gacie spodnie i resztę szmat. Mąż blady, ale ona też najlepiej wtedy nie wyglądała. 🙂 Jedyne co powiedziałem to "Może ja już pójdę". Niestety alko we krwi więc wracałem komunikacją 40 km do domu. Już w drodze na przestanek czułem potworne pieczenie pisiora. Za 2 zł skorzystałem z pisuara (bo klop 5zl) - sunnałem skórę a tam zielono brązowa kac kupa... Potwornie śmierdząca... Przy pisuarach nie ma papieru- a mojego żołędzia widać nie było. .. A drobnych już nie miałem. Ruch spory więc z obsranym ptakiem raczej głupio stać przy zlewie... Można powiedzieć, że wróciłem z jej częścią do domu, choć jej samej nigdy nie zaprosiłem. Czy zmieniłem o niej zdanie? Wcześniej była żałosną kochanką zdradzająca męża - teraz jest nieświadomym obsrańcem i jeśli to czyta to chyba wie czemu więcej nie odpisałem na wiadomość. Ale spoko, to historia z przed lat i kobieta mało warta. Później z moją narzeczoną która bardzo kocham i niezle nz nas ...y erotyczne, zdążyło nam się wyciągnąć coś z środka. Jest to zniechęcające przy bezpośrednim kontakcie, ale decydujesz się na ten akt świadomie i oboje jesteśmy świadomi, że nawet gdyby zrobiła lewatywe z 1000litrow to duży fiut i praca jelit mogą wywołać osranie. I ot cała prawda. Regularnie pierdzi podczas dupobrania i mimo to nadal jest tak samo piękna i cudowna jak się poznaliśmy 🙂 PS temat spoko, ale rzucilas perły między świnie.