Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .................0000000!!!!!!

skrzywdzilem kobietę...

Polecane posty

Gość mozesz skopiowac tutaj
skopiuj tutaj jak możesz

Gość taaakaaaniiieeejedna
nie warto, dzicinada kompletna...

i kobietą bym jej nie nazwała. Raczej trzynastolatką, max niedojrzałą szesnastką.

Pomożecie mi w czymś jak przeprosić dziewczynę(koleżankę-bliską)?? Zaraz wam prześle wiadomość z GG. Ja13 13:54:55 hej;) Aleksandra 13:55:02 Siemka Aleksandra 13:56:19 ;* a Ty nie w szpitalU? Ja13 13:58:42 a co wolałabyś żebym był w szpitalu? Aleksandra 13:59:04 nie no bron Cie panie Boże;p Aleksandra 13:59:10 a co Ty taki jakis dziwny jestes ? Aleksandra 14:00:56 jestes tam? Ja13 14:01:15 jestem Ja13 14:01:18 jaki dziwny ?;/ Aleksandra 14:01:37 nie normalny jestes...tak napisalam przez glupote Aleksandra 14:01:43 a co byles u tego lekarza? Ja13 14:02:44 a ja coś mówie ? nie jestem nienormalny to nie znaczy że napisałem że ''a co wolałabyś żebym był w szpitalu?'' to było tylko pytanie naskakujesz na mnie jak ja bym Ci coś potwornego zrobil;/ Aleksandra 14:10:19 juz mozemy popisac?;| Ja13 14:10:34 jak jestem dostepny to chyba tak? Aleksandra 14:11:02 i czo byles u tego lekarza Aleksandra 14:11:02 ? Ja13 14:11:18 nie moze pozniej pojde Aleksandra 14:11:31 aha ;* Aleksandra 14:11:37 a jestna mnie za cos zly?;/ Ja13 14:12:16 zw Aleksandra 14:15:02 ja tez z.w ide wziasc prysznic i sie podmalowac na diskoO. ;* Aleksandra 14:15:06 ale dst bede:)) Ja13 14:18:29 nie nie jestem zły na Ciebie ale po co tak na mnie naskakujesz piszesz ze jestem nie normalny i jestem dziwny itp. boshe co to nie mozna sobie pytania zadac juz naskakują na Ciebie wiesz a juz nie wazne to co Ci miałem do powiedzenia.... Aleksandra 14:27:08 jj Aleksandra 14:27:14 yy...ej no powiedz mi prosze Cie ;* Ja13 14:27:20 ale co? Aleksandra 14:27:32 to co mi miales do powiedzienia Ja13 14:27:41 już to nie ważne Aleksandra 14:27:52 powiedz mi prosze Cie!! Aleksandra 14:28:44 mi chodzilo o to, ze dziwny jhestes dlatego ze tak mi napisales ale to w zatrach bylo *: Aleksandra 14:28:46 ;** Aleksandra 14:28:58 a Ty wogole chcesz ze mna jeszcze pisac ?;( Aleksandra 14:30:40 haloo Ja13 14:30:49 no jestem Ja13 14:30:51 no chce Aleksandra 14:31:21 Prosze Ci powiedz mi co chciales powiedziec *: Aleksandra 14:31:21 ;?* Aleksandra 14:31:23 ;** Ja13 14:31:40 ale ja mówie, że nie ważne to nie ważne Aleksandra 14:31:59 alejestes...;( Ja13 14:32:24 zw Aleksandra 14:32:36 powiedz przeciez sie na Ciebie nie obraze Aleksandra 14:32:38 ... Ja13 14:33:58 jak mówie, że to już nie ważne to nie no ile mam mówić?? Aleksandra 14:34:43 bo sie obraze jejku no co to dla Ciebie Aleksandra 14:34:47 ale dobra niechcesz to nie Aleksandra 14:34:49 czesc! Ja13 14:35:46 narazie! aha i jeszcze coś już wiecej do mnie nie pisz rozumiesz za bardzo mnie zdnerwowałaś rozumiesz?? Więcej do mnie nie pisz chce o Tobie zapomnieć !! rozumiesz?? Aleksandra 14:35:55 Tak rozumiem !! Byłeś dla mnie wszystkim straciłam Cie, ale chce Cie odzyskac proszę wróć do mnie.. I co zrobić teraz tego żałuje:(( Proszę pomóżcie!!

przecież ona Cię prosi o powrót! Kup jej kwiatka, będzie "słiitaśnie".

mam 13 lat, ale bardzo mi na niej zalezy. jestem odpowiedzialnym czlowiekiem mimo mlodego wieku.

Gość co za dno czlowieka
hahahahahaa jakie to slodkie :-)

Gość oł maj gad
Dzieciaki, Wy to się szkołą zajmijcie, a nie "miłością". I zastanów się- skoro Twoja luba w tym wieku lata na DISCO to co będzie robiła za pięć lat...

dac sobie spokoj? bedzie mnie to meczylo,ja pewnie jeszcze bardziej :(

proponuję kupić jej jedną róże i dać jej mówiąc przepraszam. sądząc po jej wypowiedzi, że masz do niej wrócić, czy coś w tym stylu przeprosiny przyjmie.

ale dlaczego 13 latki jeszcze nie śpią o tej porze?! i nie przeszkadza Ci, ze ona na disko bez Ciebie lata?

nie spie bo nie moge zasnac, rodzina spi na dole,a ja po cichu siedze na komputerze. to disko to takie spanie u kolezanek,wyglupianie sie i sluchanie muzyki, nie chodzi po 'doroslych' dyskotekach. Smiejecie sie z dzieciakow,a ja tez mam uczucia. bede dorosly i mam pamietac ze robilem komus krzywde? w moim wieku mam juz swiadomosc i wolna wole :/ downem nie jestem

Gość oł maj gad
nikt sie z Was nie śmieje, tylko zauważamy, ze jestescie bardzo mlodzi i na powazne problemy sercowe jeszcze niestety bedziecie miec czas(czego oczywiscie nie zycze), a poki co nie nalezy Waszego problemu tak roztrzasac i doszukiwac sie wielkich trudnosci, bo z tego co widac jest blachy- dostales prosto z mostu czego Twoja luba oczekuje, wiec nie ma w tym nic skomplikowanego. Dostales juz rady- wystarczy kupic kwiatka, przyjsc i powiedziec "przepraszam" i juz po Waszym problemie. Łatwe? Łatwe. Dorosle zycie nie jest niestety az takie proste, wiec sie tak bardzo sie spieszcie.

nie śmiejemy się z Was. Poprostu już zapomnieliśmy jak bardzo myśmy przeżywali takie problemy, jak byliśmy w Waszym wieku. Głowa do góry. Będzie dobrze:)

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
ty pedrylu jeden, nie wiem na czym wyrosłeś, ale skoro jesteś taką ciotką do uczuć w tym wieku to chyba już po tobie

Gość aaaaaaafily
który facet pisze 'boshe'??