Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błazen od dzis

cholera chyba się zbłaźniłam

Polecane posty

Gość błazen od dzis

Podoba mi się kolega z pracy. Miał tygodniowy urlop, dziś pojaiwł się w pracy. Dzisiaj nie wytrzymałam i napisałam do niego maila. Nie odpisał, ale porażka. Chyba się zbłaźniłam :-(

Gość cierpliwosci to Ty nie masz
:p

Gość błazen od dzis
No nie mam cierpliwości :-p Zapytałam o urlop (bo wiedziałam, co mniej więcej będzie robił). Krążymy wokół siebie od jakiegoś czasu, ale może jednak nie jest zainteresowany :-o

Gość maila to moglas mu pisac
jak na urlopie byl, a nie jak mozesz z nim pogadac w pracy

Gość błazen od dzis
zamiast siedziec na przysłowiowej dupie, zaczepiłam go :-o Czy wyszłam na zdesperowaną?

Gość czy wyszlas to sie okaze

Gość błazen od dzis
No właśnie nie mogłam z nim pogadać, nie udało się. Tak zawsze czekam aż będą mnie zdobywali, a teraz :-o

Gość błazen od dzis
sama nie wiem, czy jestem zdesperowana. On jak gadamy to tak patrzy mi w oczy jakby świata nie było, czerwieni się jak mnie widzi (wtedy udaje, że nie widzi) i ma błyszczące oczy. Mam wrażenie, że dba o mnie jak nikt nie widzi, albo sama sobie dopowiadam :-o

Gość błazen od dzis
piszę chaotycznie, bo spać nie mogę przez tą wtopę. Niech to diabli :-(

Gość błazen od dzis
poradzcie, jak go ośmielić, bo zwariuję z nim.

Gość touchtomuch
czekaj na odpowiedz

Gość błazen od dzis
tak zrobię, bo jeszcze bardziej się ośmieszę. Ciekawe, czy coś odpisze... DO tej pory czasem pisywaliśmy, zwykle ja zaczepiałam, on zawsze odpisywał i dodawał coś od siebie, ale może teraz przegiełam :-(

Gość błazen od dzis
pewnie do poniedziałku sprawdzę pocztę ze 100 razy, a tam nic, bo nikt nie jest takim durniem, żeby sprawdzać maile w weekend. tyle jest ciekawszych rzeczy do robienia!

Nie zblaznilas sie bo on zaczyna grac w meskie gierki, nie bedzie odpisywal bo wlasnie chce takie wywrzec na tobie wrazenie, chce zebys sie martwila czemu nie odpisal i mysla nim. jesli piszesz ze tak a ciebie patrzy to jednak cos w tym jest wiec najlepiej jest cierpliwie czekac ajesli nie odpisze-w pracy raktuj go tak samo, jakby tego emaila w ogole nie bylo,poinien to dstrzec i wtedy przejac inicjatywe..ale to tylko moje zdanie:)

Gość błazen od dzis
dzięki Zakręcona, trochę mnie poniosło z tym mailem i teraz żałuję :-(

Gość błazen od dzis
właściwie, to nawet nie wiem, czy jest zainteresowany. tylko to gapienie się :-o ostatnio też jedliśmy razem w stołówce i on koniecznie chciał zabrać mój talerz i odnieść. ale to może być tylko zwykła uprzejmość (mimo, że w grupie było sporo ludzi, a "dbał" tylko o mnie)

Gość błazen od dzis
miałam ciężki tydzień, stąd to "zaćmienie" umysłu. CHyba się spalę ze wstydu w poniedziałek, jak go zobaczę w pracy. Shit!

wiesz, moze jest p postu uprzejmy, totez muisz miecpod uwaga, a moze tos wecej, najlepie wg mnie jest byc mila sympatycznai usmiechnieta a on o reszte powinien si postarac. a z emailem to sie nie przejmuj bo nic tkigo w nim nie napisalas, zwylky kolezenkski email;)