Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarz_yna

Dziś termin porodu objawy

Polecane posty

Gość Katarz_yna

Dziewczyny pomóżcie bo nie wiem czy sie zaczyna już czy nie. Otóż wczoraj i dzisiaj rano dwa razy wyciekło ze mnie dużo pzreźroczysto- mlecznego śluzu, prawie że pociekło mi po nogach;/ myślicie że to czop? a może wody płodowe mi się sącza? wyciekło mi też sporo siary z lewej piersi.Źle mi się dzisiaj chodzi brzuch mam odrętwiały, skóry nie czuje prawie jak się dotykam po brzuchu. Dzidziuś rusza się mocno aż boli i napiera mi na pachwiny. Myślicie, że się dzisiaj zacznie?

Gość Katarz_yna
może któraś ma tez na dzisiaj termin i ma podobne objawy?

jedz moze do szpitala lepiej kilka razy za wczesnie niz raz za pozno. zycze powodzenia i latwego porodu:)

Gość Karawaning to sposób na życie
Cześc jestem tatą x2 prawdo podobnie są to wody płodowe ważne żeby nie były brudne. Licz sobie skurcze muszą być regularne jak masz wątpliwości to jedz do szpitala...

Gość Katarz_yna
tylko że ja żadnych skurczy nie mam:(wogole nic czuje się dobrze. Tylko sie nad tym sluzem zastanawiam bo go było troche aż mi majtusie bardzo przemokły i on był włąsnie taki przeźroczysto biały. Moze to jeszcze czas, ale z drugiej strony nie chce nic przegapic.

Gość taka jedna 6666
ja tez tak mam z tym sluzem. Nawet nie pytalam co to jest poloznej. mam go tak od 2-3 tygodni. Jak nie masz skurczy ani wody plodowe Ci nie odeszly (ich jest naprawde sporo, ja mam na lozku polozone podkłady) to jeszcze czekaj, odeslą Cie do domu. Kiedy masz KTG?

Gość Katarz_yna
miałam 2 dni temu i nic zero skurczy:( nastepne mam 13 w srode

Gość Katarz_yna
taka jedna 6666 a ty juz jestes w szpitalu? na kiedy masz termin?

Gość taka jedna 6666
bylam wczoraj na ktg mialam juz mocne skurcze. Polozna powiedziala, ze "akcja" moze byc w ten weekend. A termin w ogole mam na 15.10... no i chyba bedzie wczesniej.

Gość Katarz_yna
kurcze ale Ci dobrze to pewnie urodzisz niedługo:)a bolesne masz te skurcze?mi lekarz powiedzial ze skurcze mam tylko podczas ruchow dziecka, ale niestety nie swiadcza one o niczym:(

mi o 3 odeszly wody ale tego bylo duzo i skurcze pojawily sie dopiero po 8 . nie zawsze odrazu po odejsciu wod wystepuja skurcze

Gość nnnnnnkj
o prawda, u mnie skorcze pojawily sie prawie dobe po odejsciu wod,

Gość Katarz_yna
a myślicie ze u mnie to byly wody czy czop? ale z kolei czop taki wodnisty?a moze zwykły śluz poprostu tylko dziwne że tak go dużo wypłynęło.

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
JA MIAŁAM PODOBNIE BYŁ TO CZOP A SKRCZE DOSTAŁAM ZA TRZY DNI.ŻYCZĘ POWODZENIA SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA