Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmura biała

szafa.pl a samoocena... pomocy

Polecane posty

Gość chmura biała

Eh zapisałam się na portalu szafa.pl i co jakiś czas daje fotki moich stylizacji. I wiecie co? zawsze mnie dziewczyny zjada i skrytykują... kurde beznadziejna jestem... moj facet mówi ze mu się podobam jak wygladam a one mi takie chamskie teksty walą... juz całkiem spadła mi samoocena

Gość Jeżeli ubrałaś Daj te
Daj te stylizację :) Nie będę krytykować tylko powiem Ci co możesz zmienić :)

Gość chmura biała
nie chce bo wiem ze mnie zjedziecie... po prostu spadła mi samoocena.. wiem że nie wygladam jak panna glamour... ale cholera tam żeby się podobac trzeba być ubranym pod jeden styl... chlercia nie jestem też panną w białych kozakach...

Rozumiem :) Byłam kiedyś na tym portalu i uwierz mi , one nie oceniają jak wygląda strój , tylko to czy jest modny :O Jak zamiast fioletowej apaszki zupełnie nie pasującej do stroju nałożysz czerwoną , to zjadą Cię , że to nie modne , choćby z czerwoną wyglądałoby obrzydliwie :O Nie ma co się dołować , ważne , że chłopakowi się podoba :P

fioletową ** :D

Gość chmura biała
no właśnie :) mam sweter, taki długi, biały, wygląda jak płaszczyk. W tamtym roku dałam fotke w nim i mnie zjechały. W tym roku jest super modny. Dziewczyny nie zauważyłyście że tam stylizacje są na "jedno kopyto"?

Gość meryy looom (lu)
a zauwazyłyście że one maja bzika ma punkcie torebek LV a większość z nich to zwykłe podróby hehehhe

Gość na allegro jest mnostwo takich
dziewczyno nie przejmuj sie taka pisanina..najlepiej bedzie jak sie juz tam nie bedziesz udzielala..:-)