Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika1995

Uważają mnie za pustą..

Polecane posty

Gość Marika1995

Mam problem. Mam 15 lat, a chłopacy z klasy uważają mnei za pustą i łatwą.. Nie pije, nie pale, nie biore... Poprostu na lekcjach i na przerwach bardzo często się śmieje i jestem dość rozmowna. Nawet kiedy jestem smutna. Nie chce pokazywać, że jestem nieśmiała, a wówczas chłopacy myślą, że jestem jakąś pustą lalą. Jeden to tak bezczelnie mnie mierzy, że mam ochotę coś powiedzieć (a sam pije, pali...) . Co mam zrobić?

Gość Załamany Wszystkim
Jaki masz styl ubierania?

Gość Załamany Wszystkim
Jeśli tobią tak wszyscy to źle, jak jeden to olej to.

wlasnie jaki masz styl ubierania bo mnie uwazaja za taka glupiutka blondi tylko i wylacznie po stylu ubierania a ten kto mnie zna uwaza inaczej

Gość Marika1995
Nigdy nie nosze różowego. Jestem szatynką, nie farbowałam się nigdy. Nie maluje się mocno, tylko odrobinę fluidu antybakteryjnego i kredka do oczu [ale bardzo słabo] . Najczęściej chodzę na sportowo, czasem jakas tunika, rurki i baletki... Napewno nie ubieram się jak dzi.wka .

Gość maliboo
ale skad bierze sie u Ciebie wrazenie, ze traktuja cie jaka pusta i latwa? wywnisokowalas to tylko na podstawie tego, ze chlopak cie bezczelnie mierzyl? czy mowili cos konkretnie? moze po prostu mu sie spodobalas i zle interpretujesz ich zachowania?

Gość maliboo
a jakie masz oceny? moze jezeli slabsze i masz zlewke na szkole to moze robic wrazenie na nich ze jestes pusta?

Gość hjghjgjgytyh
Ja znam taka pusta lalke. Ubiera sie w dziwkarskie fatalaszki, jest strasznie niesmiala, zbyt duzo nie mowi, ale lize sie niemal z kazdym facetem i czesto chodzi do lozka, mimo, ze twierdzi, ze seks uprawia tylko z milosci (mialo ja juz chyba 10, a ma 23 lata). Poza tym inteligencja nie grzeszy i ma wybujale ego. Fakt, ladna i zgrabna jest, ale co z tego?

Gość Marika1995
hmmm z niemieckiego mam same 5 z luźnych tez 5 z innych 5, 4, 3 ze scislych 3 . xdd lubię rysować. z plastyki 6 bylo. nie, nie podobam mu się. mowił mojemu koledze, ze jakaś pusta jestem i dziwna... a patrzy się naprawdę bardzo bezczelnie. jak jego kolega z ławki do mnei coś mówił, to się uśmiechał. bardzo arogancko.. -.- dodam, ze sie nigdy nie calowalam, bo z pierwszym lepszym nie mam zamiaru.

Olej ich i rób swoje. Nie przejmuj się tym co inni o tobie gadają.

Gość maliboo
dokladnie, olej szczeniakow dla nich mozesz byc dziwna, a jak pojdziesz na studia i bedziesz w innym towarzystwie to dla nich mozesz byc normalna.. ludzie sa rozni, nie kazdemu musisz pasowac zalezy ci na ich opinii? wiem, ze w tym wieku troche inaczej sie na to patrzyy ale z perspektywy czasu ci powiem, ze 'popularnosc' nie jest wazna, wazne zebys byla szczesliwa... masz przyjaciol?

a ja stwierdzam, że jak dziewczyna nie pije, nie pali nie bierze..jest mega wartościowa :P i co autorka na to ? ;)

Gość Marika1995
dzięki. chyba faktycznie muszę ich olać, bo nic innego nei zrobię. a przyjaciół na szczęście mam.

dla mnie pusta dziewczyna to wytapetowana tipsiara ze smiechem dody i z obowiązkowym kolczykiem na jezyku lub na brwi :/:/ i zujaca non stop gume :o

Gość Larisssa
a dla mnie pusta dziewczyna, to taka, ktora ma wybujale ego, ubiera sie jak dziwka, wskakuje do lozka niemal kazdemu facetowi i twierdzi, ze ona wszystko wie najlepiej, chociaz tak naprawde nic soba nie reprezentuje.

Gość Jeżeli ubrałaś Daj te
A od kiedy ludzie pijący i palący są puści :O Ty musisz być typem nudziary , która nie zrobi nic bez pozwolenia mamusi :O

zgadzam sie z lariss ;) nudziara tez jest wartościowa :):) przynajmniej nie nawija non stop nie pozwalając sie wypowiedzieć drugiej osobie :D:D

Gość marika1995
napewno nie jestem typem nudziary skoro gadam i się śmieje.. -.- mowiąc nie pije i nie pale mialam na mysli, ze nigdy sie nie upilam zeby sie toczyc i wywracac, albo nawet nie wstac... czasami sie pojdzie ze znajomymi, ale z umiarem.. xd a nie pale, bo po co? dlatego ze nie pale ejstem nudna? aha.. xd

Gość eghuuu
co to sie dzieje teraz w tych gimnazjach... :O