Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKI POLKI WON Z TOPIKU

Czy mogę zagrozić pewnej matce skargą do opieki społecznej?? Matki POlki nie wch

Polecane posty

Gość MATKI POLKI WON Z TOPIKU

proszę o rozsądne wypowiedzi - dzisiaj chciałam sie wyspać, nad ranem zrobiło sie cieplej to otworzyłam okno, około 11 słysze darcie pyska "mama!! mamo" jakas chyba mała samica bo male samce chyba nie są takie rozwrzeszczane, w każdym razie trwało to około 15-20 minut, w miedzyczasie matka tylko coś wolała "zaraz" , "czekaj ' cos tam wołała ale ani słowem nie powiedziała "nie drzyj sie!" to skandal. mieszkamy na osiedlu w bloku a nie w buszu! postanowilam, że napiszę kartkę taką: "do rodziców nie radzących sobie z wychowaniem dzieci! ostatniej soboty obudziły mnie niemiłe dla ucha krzyki dziecka. nie niemowlaka ale już takiego chodzącego które wołało matkę, a ta zaś nie przychodziła przez 17 minut, bo tyle czasu dziecko darło się. Proszę wspaniałą matkę o wyprowadzenie się do buszu , tam łatwiej chować dzikusy, a jeśli sytuacja się powtórzy wezmę dziecko i zawiozę na pogotowie rodzinne ,albo zawiadomię opiekę społeczną i oskarzę takiego rodzica o brak opieki nad dzieckiem. z pozdrowieniami xxx "

Gość he he :D LOL
walka z wiatrakami bloki to nie luksusowe prywatne rezydencje :D

jasne, zgłoś. myśli, że opieka społeczna nie ma nic innego do roboty tylko angażować się w kłótnie sąsiedzkie jakichś dwóch rozwydrzonych głupich bab :O:O:O myślenie naprawdę nie boli...

Gość cocojamboooo
widać wkurwiona jesteś... ja również się zgadzam że 95 % rodziców nie zasłużyło na tytuł bycia rodzicami dla swojego dziecka

Też bym się wkurzyła... Ale spróbuj jakoś delikatniej zwrócić jej uwagę. Ja bym zdecydowała się na taki list tylko wtedy, kiedy taka sytuacja powtarzałaby się nagminnie

Gość robisz tak
ludzie to maja problemy z dupy :(:( ja bys miala zajecia to z nudow pierdow bys nie wymyslala

Gość pani nadwrazliwa!!!!!!!!!!!!!!
dom sobie wybuduj !!!!!!!a cisza nocna obowiazuje zreszta od 6-22:)

cisza nocna jest od 22 DO 6 ;-) ale to swoją drogą, a co byś zrobiła, gdyby sąsiad puszczał na cały regulator jakieś disco-polo od 6 do 22? Nie zwróciłabyś mu uwagi?

Gość hhhhhhhhb
a ta zaś ???:D a pan/pani to chyba ze slaska:D

Gość pracownik pomocy społecznej
"opieka społeczna" przyjdzie z pałami do bezimiennej matki i weźmie jej dziecko, bo te wrzeszczy... weź człowieku puknij się w łeb

Gość huuhuuuuhuuuuuuuu
ja zycze tej pani dzieci ktore beda w nocy ryczec

Gość Karawaning to sposób na życie
Polacy to jednak nie toleranmcyjny i wredny naród dla siebiem, kazdy patrzy na innych wilkiem i mysli jak drugiemu dowalić...

Gość Jeżeli ubrałaś Daj te
I dobrze zrobiłaś Autorko . Wsuń jej to pod drzwi a drugie naklej na drzwi klatki .

Gość Karawaning to sposób na życie
sam tytuł MATKI POLKI WON Z TOPIKU muwi tu za siebie...

Gość huuhuuuuhuuuuuuuu
a po huuj sie tu zalisz?????????????????

Gość moj ojciec mial swego czasu
ja slyszalam ze jest jakis przepis ze nawet w dzien nie bardzo mozna drzec pyska czy wlaczac bardzo glosno muzyki.

Jeżeli ubrałaś Daj te.I dobrze zrobiłaś Autorko.Wsuń jej to pod drzwi a drugie naklej na drzwi klatki. tez tak sadze

Gość mieszczuch
hahaha ale mam zwala z autorki ! :D o 11 to sie juz nie spi ! wracajac o 4 z imprezy to dopiero z siebie wioche robilas i za to powinni Cie zgarnac na dolek :D

Ja rozumiem autorke, bo tez by mnie to wkurzylo. Swego czasu mieszkalam pod nawiedzona sasiadka, ktora miala male dzieci. To co wyrabialo jedno z nich to przechodzilo ludzkie pojecie, sama mamuska zreszta nie byla specjalnie cicha sasiadka. Zwracalam uwage, ale to nic nie pomagalo. Zaczelam wiec puszczac glosno muzyke i jak przyszla sasiadka na skarge ze dziecko jej nie moze usunac to powiedzialam ze albo uciszy swojego glosnego potworka albo ja bede sluchac sobie muzyki tak glosno jak mi sie podoba:P No i byla cisza.

Gość działa jak antyreklama
jesteś egoistyczną pustą sucz:D matka polka:D

Gość ioiu9i
możesz tej matce naskoczyć a tym w opiece również :-D :-D :-D

to znaczy wedlug niektorych z was ze mamy klasc sie o 20 i wstawac o 6 rano?swiat sie konczy.a moze kobiecina pracuje na noce?ciezko wam to objac waszymi kurzymi mozdzkami?

ja cie popieram autorko.

Gość u mnie jeszcze lepiej
jakaś pizda około 5 - 6 rano (w weekend to masakra) wypuszcza psa na osiedle, który szczeka jak popierdolony i zawsze mnie budzi :o najgorsze, że nie wiem czyj to kundel:o bo słysze tylko szczekanie :o

u mnie pod blokiem wiele razy staje taki kilkulatek i drze sie ;mamoooooooo!mamoooooo!daj pilkeeee!i tak z 85 tysiecy razy!wrrrrnawet w dzien jest to w.k.u.r.w.i.a.j.a.c.e!

Gość tobie nie potrzeba woni
pieluch żeby ci przegniło. Sory, jestem wredna. Ale ty też sie rzucasz.

autorko.ja matka nie jestem i nie bede z powodu mojej choroby.chociaz bardzo bym chciala.

moze mi ktos delikatnie napisac,skad sie biora takie idiotki jak autorka tego topiku? bo ja autentycznie nie wierze,ze tacy ludzie istnieja!

tobie nie potrzeba woni pieluch żeby ci przegniło.Sory,jestem wredna. Ale ty też sie rzucasz.nie,nie jestes wredna.tylko chamska i nietaktowna.