Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczeslliwaafrodytta

jestem nijaka ...a byłam pełna miłości

Polecane posty

arnika- guzik nie przyjaciółka jak zrobiła świństwo .. lepiej nie mieć do kogo gęby otworzyć za przeproszeniem nić z takim fałszywcem utrzymywać kontakt

Gość arnika n1
afrodyta wytrzymaj, pomysl o tych pieluchach. 2 , 3 lata to nie tak dlugo ,mozesz ten czas poswiecic tylko dla siebie , bo pozniej nie bedzieszmiec czasu na nic. pileczka nie zalamuj sie moja kolezanka z tego wyszla i ma juz dziecko nie poddawaj sie. Jeszcze zasmiejesz sie w nos losowi ,zobaczysz.ja dla odreagowania robie bizuterie , moze ty tez bys sprobowala,

Gość arnika n1
tez tak czuje Afordyta , tylko serce mam zamiekkie. Przejdzie mi

może to śmieszne ale ja mam lampę uv jestem po kursie stylizacji paznokci (sama dla siebie poszłam) i robię paznokcie tylko sobie mialam iść do pracy ale nie mogę mieć pracy siedzącej .. i to mnie odpręża.czasem siedzę po parę godzin i maluje itd :) to też jakaś ucieczka

Gość arnika n1
ja tez robie paznokcie i takie tam , jestem kosmetyczka i tez to uwielbiam

Gość Piłeczka Piła
Mam nadzieję, że będe miała tylko więcej siły na to wszystko a nie ciagle mniej. Najgorsze jest to, że chyba nie zaufam nikomu na tyle, zeby zdecydować się na dziecko. Dziecko to odpowiedzialność a z moim zdrowiem dobrze, żeby miało oboje rodziców... A no własnie. Jak zareaguje facet, któremu powiem co przeszłam i co jeszcze może mnie czekać? Pewnie ucieknie... Po co komu kula u nogi.

piłeczka wiem że to banalne..ale jeśli ktoś by Cię naprawdę kochał to weźmie Cię za rękę i nie puści już do końca życia i nie będzie żadnej przeszkody przez którą nie przebrniecie chciała bym tak i Tobie tego życzę -byśmy zaczęły czuć

Gość Piłeczka Piła
Widzisz, ja myślałam, wręcz byłam święcie przekonana, że tak było z moim ex... Zawsze był przy mnie, zawsze trzymał mnie za rękę, a u proszę... Pojawiła się inna i nie ważne było nic! To, że umieram, to, że będę walczyć sama. Nic się nie liczyło. Więc jak mam wierzyć, że ktoś mnie pokocha? Znowu do czasu aż pojawi się inna?

ja też myślałam że to ten jedyny .. wiesz boję się że kiedyś on wróci stanie w moich drzwiach i będzie chciał bym wybaczyła..bardzo się tego boję że mi spierdoli za przeproszeniem cały mój spokój

Gość arnika n1
zawze jest takie ryzyko , ale do tego czasu mozna sobie spokjnie pozyc , alemiec swiadomosc ze moze ale nie musi cos takiego nastapic

Gość arnika n1
lece do dziedziaczka bo juz nie chce sie bawic. Trzymajcie sie kochane pozniej lookne co tam jeszcze pisalyscie.cium

a ja uciekam do chrześniaka - bo jego rodzice dziś wychodzą wracaą jutro więc mamy wieczór dla siebie :) jutro tutaj zajrzę :)cieplutko pozdrawiam

Gość wódz dzielnych małp

Gość Piłeczka Piła
to, że mój ex nie stanie nigdy w moich drzwiach wiem tak dobrze jak to, że po jesieni jest zima, więc żyję przynajmniej bez tych obaw. Ale nie bądź głupia, takie powroty nie są niczym dobrym. Może Ci się tylko wydawać, że dasz radę o wszytskim zapomnieć, ale każda miłość w wybaczaniu ma swoje granice. Przyjdzie moment , że już nie wytrzymasz i co wtedy? Znów ból... Nie życzę Ci tego, naprawdę. Arnika ucałuj od nas swojego malucha :)

:) witam ponownie. już po opiece nad małym .. dzisiaj mi się śnił były.. zreszta prawie jak co noc -dziś mi się śniło że wrócił a wiecie jeszcze czasem powtarza mi się jeden sen(już chyba z 4 razy mi się śniło to samo) że w białej sukni ślubnej uciekam i jadę do niego poprostu do niego pędzę by powstrzymał mnie żebym nie brała tego ślubu z kimś tam innym :(