Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIEEEEEEEEEE3333

Czy na policje zgłasza sie tylko gwałty normalne na pochwie czy na odbycie też??

Polecane posty

wiem , że głupie pytanie ale nie mam kogo poradzić, i żeby nie było nie chodzi tu o mnie a o kogos znajomego, to mloda dziewczyna i tez nie wie co robić, ale jej powiedziałam że musi zgłosić i niech ten dupek pojdzie siedzieć nie wiadomo kaj jej jakiegoś świnstawa nie zarazil ;/ można zgłosić gwałt "w odbyt" ??

Gość Donaldu Tusku
zglos gwalt na mozgu 🖐️

Gość grzegorz grzeszek
jak cię walił w kakalca to nie można bo nie grozi ci to ciążą

Gość nwefnrw,mf
oczywiscie ze powinna to ty sie jeszcze zastanawiasz? jezu wpsolczuje deziewczynie, najlepiej jak z kims pojdzie

jakie podszywki.Wy naprawdę nie macie co robić.Was rajcują takie słowa jak "analny"? Oj ludzie,ludzie...

Gość 34222523
Nie, jest to zakazane. W tym przypadku zgłoszenie takiego pseudo gwałtu grozi grzywną. W odbyt to nie jest gwałt, bo odbyt nie jest narządem płciowym.

durne odpowiedzi pomijam ;/ tak ja z nią pójdę, nie zostawię jej samej, a ona wstydzi sie powiedzieć rodzicom i w ogóle strasznie jej głupio, no na szczęście przynajmniej ciązy nie bedzie jedyny plus, ale ogólnie jest w strasznym stanie, jedzie na uspokojaczach od paru dni, nie wiem może powinnam pogadać z jej rodzicami?? ona udaje przed nimi że jest ok, ale jak ich nie ma płacze itp

Gość tak czy inaczej powinna
zgłosić na policję chociażby przemoc! poza tym to też jest karalne, tak samo jak pobicie czy kradzież

a czy w razie co mogę złożyć zeznania za nią??? bo w sumie wiem co zaszło, wszystko mi powiedziała chyba, a wątpię by miala siłę mowić to znów i to przed obcymi ludzmi ;/ zwłaszcza facetami ... boje sie że sie wycofa

Gość tak, idź z nią niech
napije sie melisy na uspokojenie i niech mówi co pamięta, może poprosić zeby zeznania przyjęła policjanka, przed kobietą może sie otworzy, idźcie jak najszybciej bo później będzie gorzej, bedą sie pytać dlaczego tak późno itd