Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on188888888888888

Niesmialy moze tylko...

Polecane posty

Gość on188888888888888

przyciagnac dziewczyne na kase. Tylko wtedy zostanie przez nia zauwazony. :)

Gość stara zagrywka
niekoniecznie. Musi ją i tak poderwac:) zagadac do niej.

Gość autor ma racyję

Gość on188888888888888
Dostrzeze i da wieksza szanse i bedzie bardziej przychylnie patrzyla na mnie. Z samym podrywem bede sie meczyl z jej udawana niedostepnoscia i calymi zagrywkami

Gość stara zagrywka
udawana niedostępnosc? o za bzdury. facet ma byc konkretny:) Zalezy mu to ja podrywa, zagaduje, czeka na nią, aby zagadac:) Kobieta nie podrywa chyba ze tania blachara.

Gość wąska droga życia
popieram post wyżej. Facet jak jest konkretny to od razu widac:) Wiele kobietlubi takich facetów.

Gość on188888888888888
Udawana niedostepnosc, to znaczy, ze dziewczynie mimo, iz sie chlopak podoba, to dalej udaje, ze nie jest nim zainteresowana, zeby ja adorowali w ten sposob nie wiem, czy sie lepiej czuje, czy po prostu chce go poznac bardziej. Ale ogolnie 0 inicjatywy ze strony dziewczyny :)

Gość wąska droga życia
lepiej poznać? To ona musi z nim rozmawiać:) A jak on do niej nie zagdał..to logiczne, że nie rozmawiają. Czy masz kase czy nie. I tak musisz tak zrobić, aby poznać kobietę, która cię interesuje. Czyli musisz albo zostać jej przedstawionym albo samemu zagadać. Ty jesteś zainteresowany a ona ma zagadać? Nie widzę logiki. Jak jesteś zainteresowany to zagadujesz. Nie widzę problemu. Czekasz na nią, uśmiechasz się i zagadadujesz. I wtedy kobieta widzi, że TEN facet jest nią zainteresowany. I dopiero jak tak zrobisz możesz oceniać ją, czy jest tobą zainteresowana czyli rozmawia, umawia się z tobą. Dopiero jak się osobiście znacie. Możesz ją oceniać, czy udaje czy jest niedostępna.

Gość wąska droga życia
kobiety lubią nie tylko konkretnych, ale i romantycznych facetów:) Kiedyś czekali na swoje wybranki z rowerem i kwiatkiem w ręku:) I się nie bali. A teraz? faceci w furach skórach i komórach..a tacy leniwi..albo niezainteresowani:O. Ani me ani be

Gość on188888888888888
Zainteresowani, ale albo boja sie osmieszenia, albo sa niedowartosciowani i uwazaja, ze taka, ktora im sie podoba zasluguje na lepszego. :)

Gość Masakra, weszłam na ten temat
A co złego jest w tym, że dziewczyna zagada pierwsza? Dlaczego sądzicie, ze blachara?

Gość on188888888888888
Ja uwazam, ze to nic zlego. Zagadywalo do mnie wiele dziewczyn i byly porzadne i wartosciowe wszystkie :)

Gość wąska droga życia
weszłam na temat, bo jest bardzoo oklepany..:) a ja tłumaczę ową niedostępnosc...

Gość Masakra, weszłam na ten temat
No widzisz, ale ktoś tu napisał, że kobieta ma siedzieć i czekać na zbawienie, bo to facet ma zagadać, według mnie bez sensu...

Gość wąska droga życia
jezeli jakis kobiecie spodoał sie facet a on o niczym nie wie..niech go podyrwa.. ale jesli to faetowi spodobała sie kobieta...i ona nic nie wiedziała...wiec niech on doprowadzi podryw do konca:) a nie oddaje w polowie podrywu pałeczke kobiecie..ze ona ma go poderwac.

Gość Gumisiowy Soczek Malinowy
może tylko sobie poruchać jak się dorobi stałego napływu kasy