Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lnfn fc

Czy ktos z was ma kompleksy???

Polecane posty

Gość lnfn fc

czy ktos z was ma kompleksy i nie moze sie ich pozbyc??? ja mam nieladny nos np.niektorzy mimopwia ze mam ladny nos ale mi sie on nie podoba i nie wiem dlaczego

Gość wszyscy mamy
każdy ma kompleksy, różnica że niektórzy o nich mówią i ciągle marudzą a inni udają pewnych siebie każdy ma jakis kompleks, jeden wyglądu inni np braku wiedzy, ogłady, wykształcenia nawet modelki przyznają sie że są rzeczy których w sobie nie akceptują, np kształtu palcy u stóp czy wielkości stóp itp dla kogoś kompleksem może być to że nie zarabia tyle ile by chciał nie jeździ takim wozem jak sąsiad itp.... skoro piszesz że nie wiesz czemu nie podoba Ci się Twój nos....to znak że sama nie wiesz o co Ci chodzi a nos jest tylko pretekstem mnie też sie nie podoba mój nos, ale wiem dokładnie czemu, jest krzywy bo był załamany w dzieciństwie, do tego jest lekko zadarty i garbaty....słowem chciałabym mieć klasyczny prosty nos który wygląda normalnie z profilu, nie musiałabym wtedy kombinować fryzur które go maskują, mogłabym chodzić w upietych gładko włosach, bez grzywki itp

Gość spali lili
ja nie lubie swoich barków.. mam je jak u faceta.... i do tego nie moge zbic wagi poniżej 60 kg a mam wzrost 164cm... i w dodatku mam pućki (policzki) wyglądam jak chomik...

Gość spali lili
a co do innych kompekrów nie związanych z wyglądem to: -wstydze się ze nie poszłam na studia - że splajtowałam po miesiącu -ze wyżucono mnie z ost pracy przed założeniem biznesu - że nie moge znaleść nowej -że uzalezniłam sie od komputera i internetu

Gość stylobycia
moim kompleksem jest kafe, gdy chwalę się komuś że tu się udzielam to się śmieją ze mnie... łełełe

Gość wszyscy mamy
też mam szerokie bary.....ale to akurat lubię bo lepiej być szeroką w barach i mieć taką "górę" która równoważy szeroką dupę niż być wąska w ramionach i szeroka w dupie..... mam kompleks też że nie nadaję się na kierowcę (sprawdzone und potfierdzone) wolałabym mieć lepsze wyczucie stylu, umieć się czesać i malować

Gość kojkoi
ze wyżucono mnie z ost pracy a takich bykow sie nie wstydzisz?:O:O i ty chcialas na studia:D?

Gość wszyscy mamy
"spali" ja mam w barach 110 cm.....ciekawe ile masz ty ? kiedyś z ciekawości zmierzyłam mojego faceta i wyszło że ma tylko 5 cm więcej....hmmmm jest 5 cm ode mnei wyższy więc wychodzi na to że mam bary faceta o moim wzroście ;-)

Gość wszyscy mamy
jeden błąd a już sie wyżywacie ? może zwykła omyłka

Odnośnie wyglądu nie mam żadnych kompleksów. Ale w moim charakterze jest kilka rzeczy, które chciałabym zmienić.

Gość kojkoi
nie ma czegos takiego jak omyłka, jesli chodzi o ortografie, albo wiesz jak dany wyraz sie pisze albo nie:O

Gość wszyscy mamy
tia.....nigdy nie miałam problemów z ortografią, ale od momentu gdy spędzam dużo czasu na kafe sama zaczynam mieć wątpliwości jak się pisze poprawnie język polski ostatnio miałam w liceum więc to było prawie 20 lat temu...