Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maariannna

Video-billboard

Polecane posty

Gość maariannna

Ktoś mi mówił ostatnio , że na metro świętokrzyska jest ustawiony billboard w którym wyświetla się to co jest przed deptakiem. Niby nic , ale są tam dodatkowo jakieś animacje np. ze idziesz sobie a tam jakieś wzory cię gonią;p Ja jeszcze tam nie byłam bo jest mi nie po drodze:( Wiecie coś wiecej ? A może ktoś tam był??? Jak wrażenia?

Gość katarzynnna
No jest!! Nawet śmieszne, byłam ze znajomą i zrobiłyśmy sobie filmik! Warto zobaczyć co i jak :) Chociaż dość szybko nam się znudziło :)

Gość Liliankunia
Ej a jak nagrac taki filmik? Drogi jest? Mam ochote sie przejechac i powyglupiac troszke z jakas paczka znajomych , ale filmik musi byc! na pamiatke ;D powiedzcie co i jak :)

Gość katarzynnna
Jak stoisz pod billboardem wysylasz smsa o tresci hoop na 70555 potem wchodzisz na stronke i sobie go sciagasz. Tanioszka na maxa tylko 0,61 zł :)) Ja już nagrałam sobie 4 filmiki i jeden wyszedl naprawde superancko :D

Gość liliankunia
jak będę niedaleko to na pewno się tam przejde. Znalazlam stronke z info o tym billboardzie http://www.hoopcola.pl/#/o-co-chodzi i powiem szczerze ze nabrałam jeszcze większej ochoty zeby tam pojsc :)))

Gość Angelika1725
W sumie fajne są takie innowacyjne atrakcje w mieście:) Szczególnie na jesieni, kiedy samopoczucie nie miewa się najlepiej. Tylko ciekawe czy czy ludzie beda teraz czescie kupowac hoopcole czy po prostu fajnie sie bawia. Jak myślicie?

Gość NiuŚkus
Widziałam ten billboard!!! Jest Super!! To taki nowy pomysł na OKNO NA HOOPTYMISTYCZNY ŚWIAT:) Znalazłam zajebisty filmik. Widzieliście?? http://www.youtube.com/watch?v=zGScBinnnfU Fajna zabawa. Też tam wtedy byłam :d hehe

Gość NiuŚkuś
Ojj... chyba mnie nikt w tym Hooptymistycznym oknie nie widział :(( , a może to i lepiej :) A kto z was był tam w weekend?????

Gość maariannna
Eee tam jeśli dostatecznie ostro się wygłupiałaś to na pewno zostałaś dostrzeżona hehe a jeśli nie.. to idź tam jak będzie pusto i nagraj filmik tylko z tobą w roli głównej :D Sukces gwarantowany :) Mam nadzieje, że hooptymistyczne okno na świat pozostanie z nami jak najdłużej :)

Gość tutosiek24
A mi sie wydaje, że to niestety tylko promocyjna akcja na jakiś czas :( Oczywiście mam nadzieję, że się mylę, ale... nic co fajnie nie trwa wiecznie :) Może zrobią Hooptymistyczne Okno w innym miejscu?? :)

Gość NiuŚkuś
tutosiek24 fajnie by było, żeby takich billboardów stawiali więcej, a nie tylko u nas w wawie!! Dla Hoop ma najlepsze pomysły! Najpierw okulary, teraz te Okno na hooptymistyczny świat!! Rewelacja! Wieli szacun!!

Gość Piret
Mi się ten pomysł Hoop Coli podoba i mam nadzieje, że to Hooptymistyczne Okno na świat będzie tam stało długo!! Fajna sprawa, bo czegoś takiego u nas jeszcze nie było.

Gość maariannna
A ja już swoją kolekcję filmików mam... :D Najlepsze wyszły jak byliśmy paczką znajomych i dawaliśmy czadu pod billboardem :) A widzieliście tą imprezke? http://www.youtube.com/watch?v=zGScBinnnfU Mnie niestety to ominęło :(

Gość NiuSkuś
Ja tam byłam....akurat wtedy przed tym Hooptymistycznym oknem to działo się.... Oj działo!! Ogladając nie poczujecie tego co działo się wtedy ...Tam trzeba być i poczuć to w sobie...