Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałem swoje życie__

Kolejna sobota w domu przed kompem

Polecane posty

Gość allalone83
ja tez sama przed kompem, chlopak wyszedl do kolegi. ja od miesiaca mam mega doła. w kazda sobote sama albo z chlopakiem w domu przed tv, totalna beznadzieja...

Gość krejzi
to Ty sie ciesz ze z chłopakiem :P

Gość ja też 24
Ty masz chociaż pracę, a ja nawet tego nie :O

Gość allalone83
no faktycznie zajebiscie, szczegolnie ze nie potrafimy sie ostatnio dogadac... ja chce wyjechac do anglii, on chce zostac w polsce. sama nie wyjade bo nie wiem co i jak... mam mega dola od wrzesnia zalamka

Gość krejzi
ehh marudy marudy, zaraz rozkrecimy tu impreze :P

Gość a ja nie sadze ze przegralam
mam dobre studia, fajna i dobrze platna prace i w dupie wszystko lacznie z facetami

Gość allalone83
no, ja tez mam prace, dzis 10-ty a ja juz jestem 150 zl na minusie... zarobki w tym kraju sa masakryczne

Gość allalone83
to chociaz masz dobrze platna prace, a mozna spytac czym sie zajmujesz?

Gość krejzi
noo to fakt masakryczne,,ja studiuje dziennie i ostatnio załapałam sie do pracy 2-3 dni w tygodniu, i płacą mi - UWAGA - 4,83 na rękę :P ale cóż, lepsze to niz nic. Pocieszcie sie tak- zawsze mogło być gorzej :D

Gość aarr87
wolalbym pracowac za 1 zł na reke i miec wartosciowa dziewczyne, niz to co mam teraz - 50-250 zł/h zaleznie od zlecenia na reke i samotny jak palec :)

Gość krejzi
aarr87 to macie tam moze jakies wolne etaty? :P daj spokoj z marudzeniem młody jestes, spotkasz ta swoja wymarzona dziewczyne i nie mow z enie masz gdzie, milosc mozna spotkac nawet w warzywniaku w kolejce :)

Gość hehehhehh
a ja mam fajna prace, fajne studia, super faceta i dzisiaj bedzie romantic night :D:D hyhyhyhy I love my life

Gość krejzi
to leć sie szykować ::P

mam kota, nie chce mieć psa.... 🖐️

Gość hehehhehh
spoko jeszcze mam troche czasu na kafe :D uwielbiam kafe :)

a nawet jeśli chcę coś zmienić w swoim życiu (bo chcę) to nawet nie wiem jak się do tego zabrać :O

Gość aarr87
nie marudze.. jesli przez 23 lata nie mialem nigdy dziewczyny to trudno zebym nagle znalazl jakąkolwiek. Problem w tym, ze ja jakiejkolwiek nie chce.. wiec szanse sie jeszcze drastycznie obnizaja. Czlowiek sie starzeje i to co stracilem w mlodosci juz nigdy nie wroci. Jestem samotny i widze ze to sie nie zmieni. Ludzie sa glupi, draznia mnie. Znam 1 dziewczyne, ktora by mi zapewne odpowiadala, ale nie jestem w stanie sie do niej zblizyc, bo sie po prostu boje. Juz jestem za stary na te zabawy i nauke podrywu od postaw. Jak to w ogole wyglada, zebym ja sie bal 6 lat mlodszej dziewczyny... Dobrze, ze przynajmniej jestem bogaty i stac mnie na dziwki... Chcialem tylko zeby ten pierwszy raz przezyc z kims kto jest dla mnie duzo wazniejsza osoba niz dziwka, ale im dluzej tak zyje tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze to niemozliwe

Gość krejzi
masz problemy z nawiązywaniu kontaktów z ludźmi? jesli to tak to nie zartuje z tymi portalami randkowymi, to możne byc dobry początek

Gość krejzi
ojj to ja tu widze lekkie rozdwojenie jaźni, piszesz ze chciałbys miec dziewczyne, pozniej ze jakiejkolwiek nie chcesz. Hm. Nie ogarniam. Wiesz, 23 lata to piękny wiek :D poczekaj jeszcze troche z tymi dziwkami

Gość Le Rouge et le Noir
do autora a czym się interesujesz ? co studiowałeś ? masz jakieś pasje ? tak z ciekawości pytam

Gość aarr87
nie wiem jaki mam problem, ale jak sobie pomysle zeby kogos szukac przez portale to czuje ze ta druga osoba jest tak samo beznadziejna jak ja i nie potrafi sobie inaczej nikogo znalezc, wiec od razu mnie taka osoba odpycha.. nie potrafilbym powaznie takiej osoby potraktowac

Gość aarr87
krejzi - chcialbym miec dziewczyne, ale gdybym mial sie wiazac z jakas tepa i brzydka to wolalbym chyba zmienic plec i probowac z facetami :P

zainteresowania? muzyka (marzę o perkusji ale mam za ciasne mieszkanie) sport (zwłaszcza jazda na rowerze)... w sumie to co przeciętny facet, nie studiowałem, ponieważ stwierdziłem, że skoro 90% ludzi po liceum idzie na studia to i tak nie będę nikim wyjątkowym z licencjatem albo magisterką... więc skończyłem na średnim i maturze 🖐️ pasje? muzyka, perkusja, mocny bęben i werbel zatykający uszy... niestety z braku czasu i miejsca w domu nie mogę tego rozwinąć

Gość Le Rouge et le Noir
hmmm, myślałam, że doradzę jakieś poszukiwania kontaktów w związku z Twoja pasją, ale niestety jestem ścisła, więc nie mam pojęcia gdzie jednoczą się muzycy i artyści ;) a może próbuj szukać kogoś podzielającego Twoje zainteresowania ? Jakieś fora o tej tematyce, zloty ? etc

myślałem o tym kiedyś, ale ja niestety nie "praktykuję" moich zainteresowań (poza jazdą na rowerze wiosną i latem) a w takim towarzystwie obracają się osoby które robią to co lubią a nie chciałyby robić to co lubią.... i kółko się zamyka

a Ty aarr87 może załóż sobie swój temat, a nie wpieprzaj się w czyjeś ? :O

Gość Docent seksuologii
lepiej przed kompem i na necie czy pooglądać filmy, niż szlajać się z pijakami po barach czy wna domówkach chlać - pograć se w gry online można - muzyczki posłuchać.