Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makuska 12345566

DUZY PROBLEM Z MEZEM BLAGAM POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Boratka
Skoro zarabiasz to zamieszkaj sama albo ze współlokatorką. A co ćię obchodzi zdanie innych skoro o Twoje życie chodzi? Nie biadol tylko działaj!!!

Gość luskauska
uciekac???/ no co ty:0 ona go kocha!!!! kapujesz/ kocha:) wiec sie dzieczyna poswieci zamiast spierdalac jak najdalej przed psycholem lub zamiast po prostu w trakcie awantury nie czekac na cios a pierdolnac w glupi leb czym sie ma pod reka na opamietanie! albo woz albo przewoz albo bedzie ofiara albo pokaze ze nie ma zamiaru nia byc

Gość do autorki pytania
Ledwie co wyszłaś za mąż,a piszesz że mąż Cię bije.Jestem w szoku,bo ja jestem już baaardzo długie lata zamężna z policjantem,ale nawet głosu na mnie nie podniósł! Nie byłabym z nim,gdyby odważył się mnie obrazić.A nie wspomnę,gdyby na mnie rękę podniósł! Na co Ty czekasz? Aż któregoś dnia połamie Ci kości? Widać natrafiłaś na damskiego boksera.Albo sama się uratujesz TERAZ,albo jak przyjdzie dziecko to będziesz UZIEMIONA..A na marginesie to ta Twoja miłość do niego jest jakaś...toksyczna..Inaczej nie umiem tego wyjaśnić..On Tobą poniewiera,a Ty za nim leziesz,bo...go kochasz..Nie masz 15-stu lat,żeby mówić o Tobie,że młode dziewczę zakochało się..Ty jesteś kobietą! Walcz o swoje życie i szczęście (ale nie przy nim!),albo zaciśnij zęby i dzielnie znoś tę poniewierkę..A na pocieszenie napiszę Ci,że jesteś obecnie parę miesięcy po ślubie,a przed Wami jeszcze "tylko" jakieś 40 lat pożycia..Przy dobrych wiatrach nawet i...50..Powodzenia!

Gość makuska 12345566
BORATKA zarabiam ale pieniadze wplywaja na jego konto do ktorego ja nawet nie mam upowaznienia... A on twierdzi ze to sa jego pieniadze i on je zarabia. Juz zgarnal cala moja wyplate. WIec za co mam sie wyprowadzic . W poniedzialek pewnie auta do pracy tez nie dostane no bo to jego a kupywalismy na pol!!

Gość Słodka idiotka....9
Czemu skupiliście się jego zawodzie ? Myślę, że wykonywana praca nie ma nic wspólnego z tym co się dzieje w waszym małżeństwie. Wyszłaś za człowieka sprytnego, cwanego i o rozwojonej jaźni. ( chyba, że wcześniej zauważyłaś jakieś symptomy dzisiejszego zachowania i po prostu je olałaś. Wtedy to tylko i wyłącznie sobie pogratuluj zamążpójścia )

Gość makuska 12345566
to zaden problem dac nowa dyspozycje tylko ze ja jestem po wyplacie wlasnie i teraz bede musiala z nim czekac do kolejnej...

Gość luskauska
no bo tu problemem jest to k.... ze ona tak lubi!!!!! wynajduje problemy zamiast je rozwiazac! jej kasa=jego kasa,jego kasa =jego kasa pojelam:D wytlumaczę teraz tobie logicznie twoja kasa=twoja kasa jego kasa=jego kasa i niech wypierdala

Gość makuska 12345566
wzcesniej to byl ideal faecta wszyscy mi zazdroscili tylko teraz nadal jest za takiego uwazany a ja ciagle cierpie jak glupia przez niego

Gość bhyt
i co mamy ci jeszcze powiedziec????? zebys poiedziala mu ajlowiu i wszystko bedzie ok??? skończ miauczeć dziewczyno-nuda

Gość Boratka
No i do końca życia tak chcesz? To Za miesiąc się wynieś. Wytrzymasz tyle. Zacznij się przygotowywać. Poszukaj osób, które Ci mogą pomóc.

Gość KOCHANA DZIALAJ!!
wiem ze ciezko podjac jakakolwiek decyzje, ale musisz bo sie nie obejzysz ii cie uderzy nie daj Boze.... to jest ewidentnie toksyczny zwiazek pewnie co tu piszesz to tylko namiastka, ludzie powinni sie szanowac to jest fundament fundamentow, wyprowadz sie na gdzies na pokoik mieszkanie jak cie stac odpocznij troche przemysl na zimno co i jak na pewno przyjdzie ci do glowy jakis racjonalny pomysl

uciekaj!!!pomysl co zacznie sie jak przyjda dzieci,pojawia sie problemy,brak kasy,może i alkohol....to dopiero bedzie jazda.policjanci to psychole

Gość a widział ktoś zrównoważoną
Czyli NIGDY przed ślubem nie pokłóciliście się ? NIGDY nie upił się jak prosię ? Wtedy człowiek zdradza swoje JA :D

Gość dkdkdkdkd
Zacznij od założenia swojego konta i rozmowy z rodzicami. Powiedz co się dzieje, żeby ich przygotować.

Gość dkdkdkdkd
Dwa, on cię tak traktuje, bo "kochasz go nad życie". Czyli, czuje, że może wszystko, bo ty i tak nie odejdziesz. Jak ktoś wyżej napisał, to nie jest dobra ani zdrowa miłość. Kochać trzeba tak, żeby siebie samego nie krzywdzić.

Gość co 21 latka robi w malzenstwie
????? ludzie jest XXI wiek

Dziewczyno uciekaj jak najdalej zrob co tylko w Twojej mocy by sie uwolnic nie licz na rodzine i znajomych bo on jest "IDEALNY" to pewnie ty wymyślasz tacy ludzie umieją ustawic innych wokół siebie. jesli tego nie przerwiesz będziesz nadal cierpiała znajdz prace jak najdalej od waszego miejsca zamieszkania pamietaj ze on jest policjantem i latwo bedzie mu cie namierzyc zorganizuj sie , jak zalozysz nowe konto to domysli sie wszystkiego i predzej cie zabije niz pozwoli odejsc

Gość makuska 12345566
raz w zyciu go upialam przed slubem ale on jest idealny jak sie upije kocha mnie wtedy mega mocno tuli sie caluje doslownie szok a ogolnie w zyciu to stroni od alkoholu nie lubi pic nawet w towarzystwie nie wiem dlaczego ale nie lubi

Gość Boratka
Psy często nie uciekają od ludzi, którzy żle je traktują. Ale Ty jesteś człowiekiem. Przynajmniej dla mnie bo dla Twojego mężą tylko zabawką do poszarpania

Gość yorkowe parodie psa
mocny temat - co jedna porada to lepsza :D :classic_cool: 🖐️

Gość Boratka
Nie lubi pić bo się boi, że kontrolę straci i wszyscy zobaczą jego prawdziwą twarz

Gość a widział ktoś zrównoważoną
BORATKA ----> 100% racji Nie pije, bo traci kontrolę nad sobą I wszystko jasne :(

Gość luskauska
wiec leje cie na trzezwo:) super

Gość dkkfdl
policjanci juz tacy sa, mysla ze maja wladze, z kazdym rokiem bedzie coraz wiekszym chamem. Mam kuzyna tez takiego skurwiela psiaka

Poświęć ten miesiąc na przygotowania do odejścia i przede wszystkim ZA?BEZPIECZAJ SIĘ PRZED CIĄŻĄ. Poza tym załóż sobie w poniedziałek konto i zmień dyspozycję w pracy. Jeśli będziesz mieszkać u swoich rodziców to codziennie lub co kilka dni przemyć do nich kilka swoich rzeczy, ciuchów, tak, aby się nie zorientował. Najgorsze co możesz zrobić to biadolić co masz robić zamiast działać i twierdzić, że go kochasz. Ja to przerobiłam więc wiem jak to działa. Mnie też mój "ukochany" uzależnił do siebie tak, że nie widziałam (nie umiałam widzieć/nie chciałam widzieć) jak mnie krzywdzi i jakim jest skurwielem

wynajmij z kimś mieszkanie albo wróc do mamy.skoro teraz cię tak traktuje-zostań z nim to sama się przekonasz co będzie potem...

Gość makuska 12345566
wolna i szczesliwa podam ci gg odezwij sie prosze chetnie z toba porozmawiam 8034174

Gość Ty tak naprawde zastanow sie
czego sie boisz? Boisz sie wrocic do rodzicow,bo co ? Bo wstyd,przeloza cie przez kolano? Dadza w tylek ? To i tak lepsze niz mieszkac i wiazac dalsze zycie z psychopata,tego sie nie boisz? Jezeli w tej chwili on ma 2 twarze,jezeli juz podnosi reke na ciebie to jeszcze ci malo? Niedlugo nawet na obdukcje nie pojdziesz bo policjant potrafi tak zlac ,zeby sladow nie bylo! Pomysl za co go kochasz i czy to rzeczywiscie jest milosc,czy stach pzred samotnoscia.