Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereferetratata

nic mi się nie chce

Polecane posty

Gość tereferetratata

ostatni tydzień miałam całkowicie wyjęty z życia. siedziałam w domu przez praktycznie cały czas, a jak wychodziłam to sporadycznie. budziłam się około 13-14, kładłam około 3-4. nie mam na nic siły, jestem totalnie rozbita. nie wiem, co się dzieje. nie mam depresji, nie płaczę w poduszkę, nie mam złych myśli. nie wiem, co się dzieje... nigdy nie byłam, aż tak bezsilna... nawet, kiedy już wstanę, to nie mam ochoty nic robić. nawet nie pójdę do kuchni zrobić kawę, bo mi się najzwyczajniej w świecie nie chce. Nie byłam przez tydzień na uczelni, ale to pierwszy tydzień, taki bardziej organizacyjny. Od poniedziałku muszę wziąć się w karby, ale zupełnie nie wiem, jak to zrobić, pomóżcie...

Gość tereferetratata
up up

Gość gfgfgfdgfdgd
moim zdaniem to jednak oznaki depresji idz na uczelnie to ci pomoże

Gość aafisia fisia
teraz jest mało słońca i to ma negatywny wpływ na aktywność-tzw. depresja jesienno-zimowa, ja proponuję witaminy, od czasu do czasu solarium i chodź na tą swoją uczelnię, co studiujesz?

Gość Beatkoman
a sranie i sikanie było ?

Gość oskarżona
a co ty robisz ze mozesz spac do 14tej? nie uczysz sie? nie pracujesz?

Gość tereferetratata
prawo, ale nie wiem, czy uczelnia mi pomoże. nie wiem, jak to opisać, ale po prostu nie mam siły rano wstawać, jest mi ciężko, źle się czuję, mam duszności... nie wiem, co robić. pierwszy raz mi się coś takiego przydarzyło.

Gość tereferetratata
oskarżona. napisałam w pierwszym poście.

Gość oskarżona
polecasz jej solarium? a niby po co? dobrze sie czujesz?

Gość oskarżona
no fakt. sorki. mam podobnie ,ale u mnie problem jest znany.niestety musze biegac do pracy a w weekendy na uczelnie :((((

Gość aafisia fisia
Ja wiem, że uczelnia nie pomoże , ale to twój obowiązek tam chodzić. Zacznij od tych witamin, włącz sobie przyjemną muzykę, przejdź się na siłę na basen. Zmuś się kilka razy i może będą efekty. I najważniejsze-wysypiaj się.

Gość Beatkoman
wysraj się

Gość aafisia fisia
a to po to, że słońca jest mało, a promienie wyzwalają endorfiny-hormony szczęścia, i przez to opalanie poprawia nastrój

Gość tereferetratata
pewnie wszyscy pomyślą, że jestem leniem i stąd mój problem. nie wiem skąd się bierze ta niemoc... po prostu nie mam na nic siły, czuję, że nawet gdybym wyszła z domu, nie dałabym sobie rady, nie wytrzymałabym całego dnia... to jest aż głupie... zastanawiam się dwa razy, czy zrobić kawę, czy nie; czy mi się chcę, czy może nie... a muszę się ogarnąć, bo zawalę wszystko.

Gość oskarżona
to bardzo madre z tego tytulu smazyc sie na solarium. brawo. nie wiem jak u was ale w stolicy jakos od kilku dni jest slonko wiec nie widze powodu ,zeby latac na solare i narazac swoje zdrowie

Gość tereferetratata
up