Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaLINKA

Byłam w domu mojego kochanka i aż mi się żal zrobiło jego żony...

Polecane posty

Gość flis
można dostać grzyba jakiegoś, albo jeszcze coś gorszego

Gość Rozumiem Cię ....
Ona sprząta po brudasce ... :P

Gość nie pozostaje mi nic
...jak tylko zyczyc autorce zeby jej przyszly maz(mam nadzieje ze wlasnie ten, ktory zdradza swoja zone z tym scierwem) postapil z nia tak samo. aaaa i nie zapominaj dziewczynki ze jak ktos zdradza to bedzie zdradzal caly czas. tak wiec jak juz bedziesz stara tj w twoim rozumieniu- 20kilka lat to znajdzie sobie mlodsza do posuwania a ty poczujesz sie tak jak jego obecna zona:D zycze ci tego z calego seca:) nic cie nie usprawiedliwia, nie masz szacunku do samej siebie, jestes zwykla kurwa!!!

Gość rzeczywiście....
wynajął dziadek pannę aby laskę mu zrobiła... dziewczę męczy się i męczy, w konicu mówi " dziadku, on nie stanie" a dziadekk na to - a kto mówił, że ma stanąc, ma być czysty. He he

Gość Pseudonim: mimo wszystko
z kim wy rozmawiacie - przecież ta ścierka uważa ,że ma klasę a wypisuje tutaj takie bzdury:D:D:D

Gość flis
Gdzie jesteś dziewczę???? Głupio Ci, czy nie masz argumentów???

Gość Pseudonim: mimo wszystko
poszła wyszorować podłogę:D

Gość rzeczywiście....
kochaś ma przerwę w pracy więc wpadł na chwilkę....

a czytajac to wszystko jak po tobie jezdza zgadzam sie z nimi w 100% skoro mowisz ze wszyscy zdradzaja to twoj ukochany ideal tez tylko ciebie zdradza z wlasna zona i tez cie oklauje ze nie sypia z nia haha jasne spia razem mezczyzna w kwiecie wieku obok swojej zony i nie ma na nia ochoty napeweno;p powodzenia tępa strzało

Gość Caster
ty nie zdradzasz to ciebie zdradzą... świat na kurestwie i na gównie zbudowany jest! ja nie zdradziłem nigdy zony toona mnie zdradziła! proste? jak drucik! a co do temtu - jeszcze tylko brakuje, żebyś z tym gachem ubiła jego żonę - przecież ona tak do niczego i bida i żal wogóle! zabij i zajmij jej miejsce! wtedy będzie miał żonę z kosmetykami i bielizną! Patologia!

masz 19 lat to gratuluje . pewnie jestes kolejna nastolatka bo tak ciebie moge nazwac ktora nie skonczyla nawet gimnazjum... wiec gratuluje ci z calego serca do szacunku do swojego ciała do tego jakie masz podejscie do zycia.. ale uwazaj bo moze byc tak ze okazesz sie kolejna matka SAMOTNA matka ktora bedzie stala w kolejce po zapomoge w OPS bo co dzien takich wyszczekanych i pewnych niby siebie nastolatek widuje w pracy :)

Gość ludzie wy jestescie zalosni
jezeli osoby ktore sie tu wypowiadaja sa dorosle, to az brak mi slow na wasze zasciankowe myslenie. macie mentalnosc na poziome gimnazjum.

Gość kochaLINKA
odczepcie sie w koncu. ciekawe ktora z was miala podobna sytuacje madrale. Oceniacie mnie a nic nie wiecie

jego żona dla niego to już przeszłość w jego sercu. Ma ją gdzies. Teraz jestem tylko ja. Moze to wy jestescie zdradzane przez swoich gachow i sie na mnie teraz wyzywacie. Ja chce byc po prostu szczesliwa i jestem

Gość rzeczywiście....
jeśli tylko tyle do szczęścia potrzebujesz to winszuję.

potrzebuje wspaniałego mezczyzny który mnie kocha i jest dla mnie dobry. I moj taki jest. Niektorzy musza troche dłuzej czekac na przeznaczenie po prostu. rozmawiałam dziś z nim i możliwe ze się do niego bede mogla wprowadzic:)

jestem pewna ze moj mis mnie nie zdradza jest honorowym facetem i ja go tez nigdy nie zdradzilam i nie zamierzam a wiesz czemu bo jest cos takiego jak milosci izaufanie moze to dziwne w dzisiejszym swiecie ale jest on mi w zupelnosci wystarcza niczego mi pry nim nie brakuje i wiem ze jemu przy mnie tez o to ja sie juz umiem postarac i to bardzo dobrze :D tak ty jestes w jego sercu napewno haha chyba w jego fiu*** zbierasz resztki po upojnych nocach z małżonką tyyy chyba nie rozumiesz ze on ci wciska kit zeby cie bzykac a taka prawda ze podkulonym ogonkiem i do kochanej zonki

nie uwazam ze zbieram resztki po upojnych nocach z zona. Kazdy z nas ma jekas przeszlosc takze seksualna. Teoretycznie w momencie kiedy straciłas dziewictwo kazdy Twoj nastepny chłopak zbiera resztki po twoim pierwszym, gratuluje inteligencji:)

nie kochana oj nie bo ty z nim juz nie jestes a twoj facet caly czas sypia ze swoja zona kto tu zbiera resztki haha a pzoatym ja z moim mezczyzna przylam cudwony pierwszy raz w hotelu w sylwtesrowa noc przy swiecach iszampanie wiec nie mow mi ze zbieraz resztki szkoda ciebie kobieto szukaj faceta w twoim wieku ktory bedzie cie kochal i szanowal (moze byc straszy byle by byl normalny i wolny a nie z zona na karku)

Gość gosiasamosia88
Skoro kocha akurat TEGO faceta, to czemu ma szukac kogos innego, czemu ma rezygnowac?? W imie czego? I gdzie ta pewnosc ze on sypia z zona?

om nie sypia z zoną. Jej czesto nie ma w domu na noc. Z reszta on z nia nie sypia bo kocha mnie. Niektore z was tego nie zrozumiaja bo sa uprzedzone. No po prostu zle trafil za pierwszym razem tzn ze ma juz byc z nia albo sam do konca zycia?

Gość gosiasamosia88
Dokładnie, po co ma sypiac z zona skoro ma kogos innego. A to ze ktos sie wpakowal w jakis glupi papierek nie znaczy ze ma sie meczyc do konca zycia, bo tak trzeba, przeciez ludzie sie rozstaja, to normalne.Ten przymus "ratowania malzenstwa " za wszelka cene to glupota jakich mało.Skoro nie ma juz milosci, namietnosci, to drugi raz nie uda sie tego wykrzesac.A moze nigdy jej nie bylo.

Gość Pseudonim: mimo wszystko.
"Jej czesto nie ma w domu na noc" pewnie ma lepszego kochanka od tego ,którego masz ty;) a w domu chodzi w rozciągniętych swetrach żeby mieć święty spokój z natrętnym mężem:D:D:D

Gość ty jesteś jak wsza łonowa
idziesz do obcego domu i oglądasz cudze gacie :D bleeeeeeeeeeeee

Gość gosiasamosia88
A czy wasi faceci nie mieli nikogo przed wami, wszyscy byli prawiczkami?:O

Gość jakby mnie facet zdradzał
i przyprowadzał laskę do mojego domu i ona jeszcze byłaby na tyle tupeciarska że grzebałaby w moich rzeczach to chciałabym ich razem przyłapać_ on by dostał a ona zostałaby rozebrana do naga i kopnięta w dupę przed drzwiami. autorko a nie przyszło ci do głowy że może ona nie ma kasy na bóg wie jakie staniki gdyż małżonek szanowny wydaje kasę na dupę na boku?

Gość jakby mnie facet zdradzał
z drugiej strony dupka na boku to ciut taniej niż chodzić do agencji:-)))