Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaLINKA

Byłam w domu mojego kochanka i aż mi się żal zrobiło jego żony...

Polecane posty

Gość kochaLINKA
Masz racje Monika.Jego zona to obikok i brudas wiec sie mu nie dziwie!!!Sam mi pokazal ze to prawda! Nikomu nie grzebalam w rzeczach.Zaprosil mnie do siebie, bo mu nie wierzylam, ze to wszystko prawda o jego zonce i pokazal te majtki i jej ciuchy!!Nie roumiecie dalej??On ja zostawia niedlugo!Dla mnie.

Gość kochaLINKA
on mnei kocha nie jestem pierwsza lepsza lub glupia i latwa kwesita czasu jak bedziemy razem :-)

Gość Rozumiem Cię ....
A potem będzie Twoje gacie pokazywał 16-tce... Jaki to musi być facet, który pokazuje gacie komukolwiek? :O Gorszy niż zero... Siebie też kompromituje, bo dobry mąż też kupuje kobiecie bieliznę ... on ewidentnie tego nie robi ...

Gość Rozumiem Cię ....
I wcale nie prawda, że jakby miała gacie codziennie nowe, to by nie zdradzał ... Zadbane też są zdradzane ...

Gość kochaLINKA
Napewno by nie zdradzil tak szybko gdyby ona byla zadbana,bo nikt nie chce tego robic z niechlujem. Pokazal te rzeczy dla mnie kapujesz!

Gość gratesrw
Czlowiek JEST zwierzeciem, tylko czasem mu sie wydaje ze jest kims lepszym:D

Gość kochaLINKA
po co ma wydawac kase jak ona i tak ma to gdzies jak widac :-( ja wiem jedno,ze on nie jest swinia a wy to najwiecej wiecie

Gość kochaLINKA
wy jestescie jak zwierzeta sepy

Gość Rozumiem Cię ....
Tak, a poznał ją pewnie dopiero przy ołtarzu ... oczywiście ... :O Albo wcześniej miała najnowsze kolekcje bielizny, a po ślubie powyciągała bieliznę babci ... O naiwności ... :O

Gość Rozumiem Cię ....
Podejrzewam także, że ten .... po prostu nie pozwala jej na zakupy ... Która kobieta nie lubi się ubrać? Ja takiej nie znam... natomiast znam facetów, którzy zabraniają kupować kobietom ...

Gość gosiasamosia88
Ale czego wy chcecie od kochaLINKI? Przeciez ona nikogo nie zdradza!

Gość rzeczywiście....
Wyobrażam sobie poziom tego twojego popychacza skoro rzucił się na taki prymityw jak ty... jesteście siebie warci. A jego żona powinna ci jeszcze kila sztuk niedopranej bielizny w prezencie wysłać, wywłoko.

Gość kochaLINKA
jego zona sie zapuscila, bo jest leniem i chciala go do oltarza zaciagnac stara dupa oni nie sypiaja od dawna, wiec to jak nie malzenstwo!

Gość kochaLINKA
kurwa, sama jestes wywloka zdesperowana stara panno! nikt cie nie stuka nawet i sie podniecasz na kafe idiotko

Gość kochaLINKA
albo moze jego zona? haha

Gość Rozumiem Cię ....
Żaden, podkreślam żaden facet nie zachowałby się w taki sposób... Żaden normalny facet... A co karabinem go do ołtarza popychała? Żałosne...

Gość rzeczywiście....
i ty oczywiście o tym wies, ze nie sypiaja ze sobą??? kobieto jaka ty durna jesteś. Nieraz lodzika robisz na niumytym po niej kutasie

Gość Rozumiem Cię ....
To oczywiste ... :D

Gość rzeczywiście....
ha ha ha " zdesrerowana stara panno" dobre... W wieku 19 lat przebierałam w facetach i nie musiałam zlizywać resztek po żadnej innej... A ty?

Gość kochaLINKA
sama zlizujesz menelom wiesniaro haha

Gość kochaLINKA
teraz jestem pewna, ze jestes jego zona hihi zajebiste masz gacie debilko.Twoj mezus lize mi cipe caly czas!

Gość zzadwokat
Taaa nie sypiają ze sobą. Już w to wierze, normalna gadka faceta. Czy na prawdę jesteś takim paszczurem, że musisz "nosić kogoś sprane gacie"? Dziwię Ci się, że jesteś z tego taka dumna. Żonaty niedojebany facet poleci na każde mięso, nawet zepsute, więc zejdź na ziemię dziewczynko. Ja nigdy nie poleciałbym na laskę, która sypia z cudzymi facetami. Są rózne drogi by się dowartościować.

Gość rzeczywiście....
owszem, jestem żoną, ale mój mąż jest wartościowym człowiekiem. Jestem za niego pewna. A gdyby zadal się z takim wyciruchem jak ty to nawet w twarz mu napluć byłoby dla mnie ujmą. trzeba mieć jakiś poziom. Ale pewnie nie rozumiesz o czym mówię.

Gość zzadwokat
Jakby żona dowiedziała się o was, to wypierdzieliłby Cię na zbity pysk.

Gość zzadwokat
Jakbyś była szanującą się kobietą nigdy nie dojadałabyś resztek. Ciebie mi żal dziewczynko. Nie potrzebujesz podkładu wilbo...

Gość rzeczywiście....
żony przeważnie różnią się od cichodajek. W życiu nie zniżyłabym sie do szpiegowania mojego męza a coż dopiero jego dziwki. O grzebaniu w rzeczach osobistych nie wspomnę. Ale tak jak mówiłam. Są sprawy, o których nie ma pojęcia taki prymityw jak Ty.

Gość flis
Zwykła szmata do podłogi!!!

Zadziwia mnie inteligencja dzisiejszych nastolatek,naprawde.Żeby tak mloda pewnie ładna dziewczyna nie dosć ,że robiła z siebie takiego wycierucha to jeszcze miała taki tupet żeby zaglądac w cudzą bielizne i opisywac to na forum.poprostu żal mi Ciebie autorko nie masz za grosz szacunku do siebie i pewnie nigdy się to nie zmieni...

Gość servetka
Nigdy nie mogłabym żyć w świadomości, że facet z którym sypiam wkładałby jeszcze innej. Fujjjjjjjjjjj

Gość rzeczywiście....
a jeszcze podobno takiej brudasce... ale autorce to nie przeszkadza.