Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany Wszystkim

A wczoraj miałem pierwszą randkę w życiu!

Polecane posty

Jak mazowieckie to jeszcze się okaże, że dziewczyna o rzut beretem studiuje od miejsca gdzie mieszkam :D

Gość Załamany Wszystkim
Powoli zaczynam utożsamiać się z Laską z Chłopaki nie płaczą.

Gość TH is NN
Nie warto szukać dziewczyny na necie. Ale wy jesteście już zdesperowani. Ja poczekam jeszcze dwa lata, nie spieszy mi się.

Gość TH is NN
Jesteś pijania, że tak piszesz?

Gość Załamany Wszystkim
Mazowieckie jest rozwalone na mapie jak Rosja na mapie świata. Możesz być z Płocka, a ona z Siedlec czy z Ostrołęki, a ona z Radomia.

Gość Dlaczego?
TH is IT CK, jesteś tu jeszcze?

Gość Załamany Wszystkim
Pewnie Radom.

Gość aka89
Nie pojmuję skąd tyle "dobrych rad" od sfrustrowanych panów. Nie każda kobieta to materialistka. Nie należy oceniać wszystkich na podstawie jednostkowych przypadków. Załamany - Ty naprawdę masz jeszcze czas by zgorzknieć. Więc póki co nie uciekaj od ludzi. A co do studiowania tego, co Cię interesuję, to zgodzę się z Mileną, można to zgłębiać samemu lub pociągnąć jako drugi kierunek. Ja przynajmniej tak robię. Rozwijaj siebie, swoje pasje, a miłość sama przyjdzie. Nie ma co szukać kogoś na siłę, co nie znaczy, że należy być absolutnie biernym.

"Rozwijaj siebie, swoje pasje, a miłość sama przyjdzie." Przychodzi do większości. Jak do kogoś nie przyjdzie to wtedy mówi się: ups, statystyka.

Gość aka89
Ty naprawdę masz niesamowite poczucie humoru, wiesz? Podziwiam ;]

Musze traktować swoją sytuację z humorem. Gdybym podchodził do niej poważnie to by mnie to zabiło. Poważnie mówię.

Gość TH is IT CK
Trzeba być cierpliwy

Gość aka89
Domyślam się, że poważnie. Potrafię jeszcze to rozpoznać. Myślę, że to bardzo ważne, by potrafić do życia podchodzić z humorem. To pozwala przetrwać cięższe chwilę, rozładowuje napięcie.

Gość aka89
TH is IT CK - Ty naprawdę jesteś taki "cierpliwy"? Powtarzasz te słowa, jak jakąś mantrę. Brzmi to jak zaklinanie rzeczywistości. Niestety takie zaklinanie na niewiele się zdaję. To tak, jakbym ja powtarzała "Jeszcze tylko kilka lat i będę szczupła", mając 20 kg nadwagi, jednocześnie w ogóle nie zmieniając swoich nawyków żywieniowych.

Jeśli nagle zaczął bym rozmyślać o swojej sytuacji, jak sprawy wyglądają naprawdę, co straciłem, co uciekło, porównac to co mam z tym co chciałem mieć itp. ... to byłby koniec.

Gość TH is IT CK
Darker zarabia 1.200 netto

TH ma coś z łbem ale wg. niego lekarze to słudzy szatana więc bierze tylko witaminy. Jak widać to za mało. On tak pieprzy od 2003 roku. Minie ten termin to sobie wymyśli kolejny.

Gość Dlaczego?
TH is IT CK, no jesteś.

Gość Załamany Wszystkim
Jeśli chodzi o mnie, to moja sytuacja nie napawa mnie do śmiechu. Mogę śmiać się z tego co zrobiłem, ale nie z tego, czego nie potrafię/umiem zrobić.