Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markerra86

Glupia Glupia Glupia!!!!!!

Polecane posty

Gość Markerra86

Mija drugi tydzien brania tabletek anty (pierwsze w zyciu opakowanie) ale nie zaczelam ich brac w dniu okresu tylko wczesniej :O wiec w tym miesiacu kochalismy sie zawsze dodatkowo w gumce. Dzisiaj gumki nie mielismy, on powiedzial ze wyjmie przed koncem. Wyjal ale i tak mialam tam troche spermy :( Teraz zaczelam sie schizowac :( Musialabym miec duzego pecha aby zajsc w ciaze, bo nie bylo wytrysku do srodka, poza tym mysle ze tabletki na te 80% dzialaja. Nie wiem jak to jest w sytuacji gdy nie zaczelam brac tabletek w pierwszym dniu krwawienia, czy wystarczy ze zabezpieczalabym sie przez tydzien dodatkowo czy caly miesiac?

Gość 26go maja złożymy Ci życzenia
🌼

Gość Markerra86
Tak sie boje ze mam ochote isc po Postinor ale jak walne taka dawke hormonow to moze nie byc dobrze :O

Gość nieenienienie
to po co zaczynałaś brać wczesniej? nie rozumiem!!! Najlepiej idź do ginekologa i z nim pogadaj o tym, bo co my Ci biedne teraz poradzimy. Bez sensu zaczynać tabletki wcześniej, jak później trzeba miesiąc i tak w gumce!

Gość Markerra86
Wzielam wczesniej poniewaz mam przed okresem plamienia i mialam sluz i troche krwi, pomyslalam ze wezme a potem nie bylo ani plamienia ani kresu :(

Gość nieenienienie
Kochana, to Ty może już zaczęłaś okres. Ojejeku! Ja pamiętam pierwsze moje tabsy, dostałam miesiączkę, wzięłam tabletkę w pierwszy dzień i okres mi się zatrzymał. Byłam przerażona, ale gin mnie uspokoił i powiedział, że tak czasem jest. Po tygodniu miałam plamienia przez prawie cały miesiąc. A później już rewelka. Nie przejmuj się tak bardzo w takim razie:)

Gość Markerra86
Mimo wszystko sie boje i mysle nad postinorem tylko czy tak mozna?

Gość itak inietak
lepiej porozmawiaj o tym z ginekologiem, bo prostinor to bardzo duża dawka hormonów. Może Cię rozlegulować!

Gość natuska85
Idź do lekarza, opisz sytuację, zbada Cię i wtedy stwierdzi co należy zrobić w takiej sytuacji.